Русия: Унищожихме военна техника близо до Одеса

Високопрецизни ракети "Оникс" поразиха логистичен център
3 май 2022 18:00, Йоана Цонева
102
Русия: Унищожихме военна техника близо до Одеса
Снимка: БГНЕС

Русия е нанесла ракетен удар по военно летище край югозападния украински град Одеса, унищожавайки безпилотни самолети, ракети и боеприпаси, доставени на Украйна от САЩ и европейските им съюзници, съобщи Министерството на отбраната.

"Високопрецизни ракети "Оникс" поразиха логистичен център на военно летище в Одеска област, през който са доставяни чуждестранни оръжия", заявиха от министерството на отбраната.

"Унищожени са хангари, в които са се намирали безпилотни летателни апарати Bayraktar TB2, както и ракети и боеприпаси от САЩ и европейските държави", се казва в съобщението.

Още по темата
Руските ракети и артилерия също така нанесоха удари по различни военни цели в Украйна, включително командни центрове, арсенали и зенитно-ракетна система С-300.

Губернаторът на Одеса Максим Марченко заяви, че в понеделник вечерта ракетен удар е засегнал черноморския пристанищен град, което е довело до жертви и ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
Руски трол преди 1 година
Руснаците и американците си правят бизнес, а евролидерите гледат с опулени очи и мигат на парцали. САЩ си пращат оръжейните ***, руснаците ги унищожават в Украйна, превърната в огромна военна, редовите украински страдат, а сметките на Зеленски набъбват. САЩ си доят Европа както искат, а военнопромишления им комплекс работи на пълна пара, заради прищевките на ЕС да се въоръжава до зъби. Най-вероятно ни препродават и руски петрол, купен от Русия на ниска цена. Блейте и закопавайте ЕС.
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 72Всеки ден русия печели. Всеки ден е ден на победата и край на вой... а така де, операцията. Но какво ще стане след няколко седмици когато путин обяви мобилизация? Нали уж вече е спечелил? Какво ще кажете тогава?
59
5
 
2
 
! Отговори
86 преди 1 година
Интернета е правен в Сънфорд, пич. Поръчка на американската армия. А компаниите в Китай са американски. Вземи се информирай, че ти е спрял часовника.
58
1
 
3
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Добре е да се изпраща повече военна и всякаква друга техника по тези координати. Да има бонлук скраб за новия АЗОВСТАЛ, който руснаците ще построят нов.
57
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя дезинформацията не само путинска а двустранна за нищо нямаме вярна информация и от едната и от другата страна
56
1
 
10
 
! Отговори
Никой преди 1 година
800 милиона долара отидоха на кино. САЩ са много добри войници само в екшън филми.
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От цялата работа започва да ми става ясно, че се унищожава уръжие което, е старо и непрегодно за употреба от целият свят, който какъвто *** военен има праща го в Украйна да може руснаците с няколко ракети да го унищожат май това, е целта на мероприятието или там както му казват операция.Явно, че и мъже бол по тези ширини та някой друг принесе в жертва не е толкова голям проблем. Поне на мен така ми изглежда.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПроизведени в КИТАЙ . За компютъра мога да поспоря дали даже е измислен от американец ))).
53
0
 
1
 
! Отговори
до МОРСКИ 83 преди 1 година
Радвам се за тебе, постигнал си просветление: Всеки човек се стреми да прави и работи това което му се отдава най-добре. Аз не съм видял зидар или касапин да ходят да отглеждат царевица.
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да не ползваш американски продукт, ти луд ли ди. Дори интернета и клавиатурата дето пишеш са американски.
51
4
 
5
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Няма, повтарям НЯМА НИТО ЕДИН СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН САМО РУСКИ ПРОДУКТ И ДА НЕ Е ВОЕНЕН! Тази империя на Злото произвежда, мисли, концентрира се само върху неща за УНИЩОЖЕНИЕ! Русия е държава на РАЗРУШЕНИЕТО-НЕ НА СЪЗИДАНИЕТО!
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз също не се сещам да съм си купил прз целият живот нощо от САЩ.Моля, поставилите дислайк към 80 да коментират избора си (че ми е интересно).
49
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз лично не си спомням за руска стока (нещо произведено в Русия), което да съм купил последните 40 години.
48
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз наистина не мога да разбера такива високо интелигентни статии и коментари.Киев беше обграден още първата седмица след началото на руската инвазия. Какво им сруваше на руснаците да сринат Киев както сринаха Мариупол : отговърът е съвсем *** шяха да загинат десетки хиляди цивилни. Аз не мога да я разбера тая война от гледна точка на украинците. Всяка една война се води в защита на мирното население , в тая война мирното население води война да спасява украинските военни сили т.е жив щит.
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Унищожени, унищожения.. Само унищожения. Тея *** друго могат ли?? Един завод нямат нещо да произвеждат.
46
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Русия! Браво на ракетите Оникс! Със всеки изминат ден, варварите фашисти изнемогват докато от тях няма и помен...
45
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руска дезинформация, предавана от пропутински медии
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 67. Аааа, ами щом е така и искаш да се бъзикаш, можеш да си направиш и една хубава ч.е.к.и.я с портрета на ***. Хубав оргазъм, надявам се, ще получиш. Хи-хи-хи.
43
6
 
8
 
! Отговори
гледна точка преди 1 година
До 68. И това те радва ли? То е ясно, че могат да я унищожат за 2 часа. И като изтрият Украйна от земята за какво им беше цялата авантюра? За какво му е на *** празна земя, обезлюдена и с разрушени селища и инфраструктура? Пустош. Питай хора, които са били сега из Луганск и Донецк да видиш какво е там - дивотия. Заради болните амбиции на кремълския психопат и Украйна ще бъде същото. Е, и?
42
11
 
6
 
! Отговори
ХЕ ХЕ преди 1 година
До Анонимен 68 не сванах разликата. И сега какво е? Специална Операция ХАХА да бе. Украйна ще бъде изтрита от лицето на земята.,.,. знаеш ли защо Путин не го е направил още? Защото от НАТО са му пратили съобщение, че ако посегне на атомките - НАТО ще прати няколко ракети точно там където се намира той а те знаят през цялото време къде е. ПУТИН Е СТРАХЛИВЕЦ между другото.