Разкриха плана на Путин, искал да предизвика глад

Германски дипломат вижда опит за дестабилизация в Европа
22 май 2022 22:23, Росен Стойчев
167
Разкриха плана на Путин, искал да предизвика глад
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин се опитва да предизвика глад в Африка и Близкия Изток. Това обяви бившият германски посланик в Русия Рюдигер фон Фрич, цитиран от Тагешпигел.

Дипломатът обяви, че така се прави опит за дестабилизиране на Европа.

Още по темата
Вариантите за това са различни.

"Планът е чрез срива на доставки на зърно, гладуващите да избягат от тези региони и да стигнат до Европа. Това ще засили натиска над европейските държави и може да доведе до обществени настроения срещу позициите спрямо Русия", заяви Фон Фирч.

Той добави, че се работи по различни направления. Това е част от нова програма.

Действа се с хакерски атаки и кампании за дезинформация. Планът цели промяна на настроенията в европейското общество.
Важно е да се гарантират продоволствени доставки за определени региони, които са зависими от тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 140 "ало , инилигентните !!!" Ами, да, интелигентни сме. Затова знаем, че заплахите на руснаците и техните кукли са последните им отчаяни опити да спасят режима си. Нищо, ще ви мине. Ще видите как "невъзможните "според вас неща, стават "възможни" и реални. :) П.С. Търсете си нови господари, тези са пътници, заедно с цялата им система.
113
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 136 "защото на САЩ им се води война?" А реалността е, че на Русия й се води война и затова я води. Иначе съм сигурен, че всеки европеец, запитан дали иска да плаща тройни цени, или да живее под руския ботуш, ще избере първото.
112
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За подръжниците на високо технологична Европа , ало , инилигентните !!! Без газ , бензин , дизел , масла , разбирай нефтопродукт не може да работи нито един чисто нов мерцедес , чисто нов завод ,чисто нов багер , чисто нов самолет , чисто нов камион , чисто нов кораб и тн ламарина батка , скрап , вторични суровини , Енергията *** , енергия за хората , всичката енергия е в Русия , ядреното гориво също
111
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дали помните снимката с врата на Марс? Това е портал към бункер, в който ще се скрият Путин и руснаците след като настъпи ядрена катастрофа на Земята. Но сега първо Русия пусна маймунска шарка, после изнасяйки зърното в Италия и Германия ще предизвика глад по света и вече като не може никой да реагира ще пуснат ядрените бомби и ще се евакуират на Марс. Това е плана на Путин, от сигурен източник е информацията. Само незнам кой му подари кучето?
110
6
 
28
 
! Отговори
Дивергент преди 1 година
Затова ли зърното на Украйна се изнася за Германия и Италия? Русия ли трябва да храни Африка?
109
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да попитам_ кой знае какво мисля и планирам АЗ ?
108
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ограничен сайт. Защо не питате дали Европа и останалите хора по света искат да плащат тройни цени защото на САЩ им се води война?
107
6
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Путин не знам, но САЩ със сигурност искат да това. Не може на не им се признае, че са гениални в това отношение - с един куршум няколко заека, едновременно да ликвидират и едните, и другите, за да бъдат първи във всяко едно отношение. Подхлъзнаха Путин на динена *** и той се подведе, сега и Русия бедна. Но руснаците поне не са лигльовци като нашите тука.
106
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А откъде сте сигурни, че това е на Путин планът?
105
5
 
17
 
! Отговори
noFreeman преди 1 година
хахаха а европейските гей.че,та не искат... затова ли в Италия ще забранят климатиците от 1-ви или всичко се покачва без Путин да е вдигнал и един цент за газа и петрола... и всички си взимат а говорят друго... тия ги разправяйте на хамериканците с 0,1% акъл...
104
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германски посланик, бивш, някой си ... Четох, четох и стигнах до извода, че освен гориво, храна има само в Русия. Германия спешно трябва да влезе в състава на Русия, за да оцелее!
103
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Стиви "Без Руски газ и петрол Европа умира , ще стане по бедна и от Африка не е нужно да си специалист да го разбереш , кратко ,ясно и елементарно за всяко хлапе". Това може да го напише само хлапе, което си няма представа от живота, "Европа", и всъщност, каквото и да било друго сериозно нещо.
102
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Влади "Плащаш в рубли , има газ има ядене , топло е !Не плащаш в рубли , няма газ няма ядене , студено е ! Колко е просто само а ?" Плащаш в рубли, утре идва да те "освобождава" Рамазан Кадънов, не плащаш, самоизяждат се с "шефа" му в Кремъл. Колко просто е, а?
101
2
 
12
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Ми добре де, ами ако изнесат зърното глад ще настъпи в Украйна. Едва ли сеят и жънат там между танковете и окопите? Така че по- добре украинците да си имат зърното и да не гладуват, отколкото да го изнасят и после самите те да стоят гладни.
100
5
 
25
 
! Отговори
Апокалипто преди 1 година
Това е целта,но не на Русия,а на богоизбраните зад океана...
99
0
 
25
 
! Отговори
Гакер преди 1 година
Надявам се нашите вещи държавници да не изнесат нашето зърно. Гладът има свойството лесно да обръща мирогледа дори на крайни идеалисти - без хляб на масата неща като спасяване на света от глобално затопляне бързо остават на заден план.
98
14
 
4
 
! Отговори
И какво ? преди 1 година
Все ми е тая, трябва ли нон стоп някой да говори за тъпака
97
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1) България и Полша се отказват от Руски газ !и на другия ден:2)Полският премиер се възмущава от високите цени на газа, искани от Норвегия3)Разкриха пъкления план на Русия иска да предизвика студ и глад
96
7
 
30
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Плащаш в рубли , има газ има ядене , топло е !Не плащаш в рубли , няма газ няма ядене , студено е ! Колко е просто само а ?
95
14
 
33
 
! Отговори
Стиви преди 1 година
Без Руски газ и петрол Европа умира , ще стане по бедна и от Африка не е нужно да си специалист да го разбереш , кратко ,ясно и елементарно за всяко хлапе , не искате Руска газ ? Не искате да плащате ? добре няма проблем , студувате ? гладувате? е защо Путин да Ви е виновен , че сте прости бе хора? есента очаквайте цена на американски бензин 12 лв за литър , цена на парно 2500 лв на месец с американска газ , това е положението без преувеличение