Украйна не трябва да бъде принудена да сключи неизгоден мир

Лондон подготвя допълнителни санкции срещу Русия
7 юни 2022 23:10, Йоана Цонева
73
Украйна не трябва да бъде принудена да сключи неизгоден мир
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски не трябва да бъде притискан от световните сили да приеме неизгодно мирно споразумение с руския президент Владимир Путин, заяви британският премиер Борис Джонсън пред своя екип от министри във вторник, предаде "Ройтерс".

По време на заседанието на кабинета британският външен министър Лиз Тръс също така заяви, че Лондон подготвя допълнителни санкции срещу Русия заради инвазията ѝ в Украйна, съобщи говорителят на Джонсън пред репортери.

Още по темата
Джонсън, който оцеля след вота на доверие, внесен от депутатите му в понеделник, каза на министрите си, че Великобритания ще "остане начело" на подкрепата за Украйна, добави говорителят.

"Той заяви, че е жизненоважно президентът Зеленски да не бъде притискан да приеме лош мир, като отбеляза, че лошите мирни споразумения не са трайни. Той заяви, че светът трябва да избегне всеки резултат, при който неоправданата агресия на Путин изглежда се е отплатила", каза говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
25
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До до йок(33)- Не е нужно да си икономист за да видиш, че освен Русия страда и ЕС с инфлации, скъпи горива и електричество. И все по-страшно ще става. А и зима ще дойде. Дори САЩ се готви за режим на тока, след като при Тръмп бе най-големия износител на горива. Познай кой ще издържи по-дълго на тъпотиите на глобалистите- Запада или Русия, колкото и да не я харесваме- щом Русия се къпе в нефт, газ , торове, жито, пшеница, олио....А може би целта на глобалистите е да съсипят цивилизацията?
29
3
 
15
 
! Отговори
Та кой преди 1 година
Е тръгнал да сключва мир. И Борето не иска мир. Войната му спасява ***. А Украйната я гласят да падне цялата. Изгодно за всички.
28
18
 
3
 
! Отговори
Ревлю преди 1 година
Стига сте ревали, като вдовици! В България ви зная: нито сте останали жадни, нито гладни, нито сте замръзнали. Русия е забравена приказка. Дръжте се здраво за богатите държави, като САЩ, Китай, Западна Европа и ЕС. Ударете един куп на Блатная и стига сте я опявали.
27
3
 
14
 
! Отговори
Ясно е преди 1 година
Дрвме му на Борето за ЕС. Да мрем от глад и студ. Или за народа на Украйна. Неговото не губи
26
7
 
0
 
! Отговори
до йок преди 1 година
Браво бе! Страхотен и много стойностен коментар. Явно и от икономика разбираш, не само от войни. След като и без очила разбра, че икономиките на западняците са фалшиви, а още повече и как биха оцелели. Трянва да се цаниш за финансов съветник на някои от тези икономики явно не ти е мястото в Гетото а в някое кресло на някои интернационален конгломерат: AASG или поне Уейн Ентръпрайз. Боже колко кадърни и умни хора имало в това забравено гето. Явно си от някоя евтина люлинска панелка на 60г!?
25
2
 
24
 
! Отговори
iok преди 1 година
Защо им е да сключват мир ? Нали печелят войната, даже са пред портите на Москва, чукат на вкратите .... Следите ли как си променят песничките, и изведнъж започнаха да говорят за мир, сделка, изгодна , неизгодна и тн. А преди 3 месеца направиха всичко по силите си да предотвратят преговорите... Западняците искат война! Тя им е нужна , за да оцелеят фалшивите им икономики. И няма да се посвенят да жертват която и да е държава, за да го направят. Украинците излязоха най-големите *** на света..
24
5
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
БГ не изпраща оръжие на Украйна за да не убиват, а да ги убиват само тях, защитени с жилетки. Не е ли това помощ за Русия да накара Украйна да се предаде и да приеме неизгоден мир??
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЯ Е ТАЗИ ......
22
3
 
17
 
! Отговори
абе преди 1 година
защо наливаш масло в огъня... такива сте вие западните извратеняци - да гледате сеир
21
0
 
4
 
! Отговори
Ами преди 1 година
първото което ти идва на ум като това което е било и човек е клиент от Карлуково - нали сингарели - ваша у .таи.ка е
20
14
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Колко жалко сме в тази игра, където всички европейски държави изпращат оръжие на Украйна, с изключение на нас ?
19
1
 
15
 
! Отговори
Bp преди 1 година
Колко жалко нашите управници подменят вота на българите!!
18
18
 
3
 
! Отговори
УТОЧНЕНИЕ преди 1 година
Украйна НЕ МОЖЕ да бъде принуждавана от Русия за нищо! Набийте си го в *** кремълски кратуни!!!
17
12
 
3
 
! Отговори
Z преди 1 година
Да, Украйна ще победи!!
16
3
 
24
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Най-трагичното е къде сме ние в тая игра, при условие, че всичките ни управници са пряко подчинени на САЩ и компания..
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее, те войските на Зеленяшка нали са обсадили Москва? Какъв неизгоден мир го гони тоя? Ония ден публикуваха снимка с макета на Кремъл. Хахахах.
14
3
 
21
 
! Отговори
Black Metal преди 1 година
Но...както прозира от изказването на От глу.П.ав по-глу.П.ав, Украйна може да бъде принудена да сключи и изгоден мир, нали, наGли англичанчета? Едва ли в световната история има по-долни и отвRатителни твари от ингилизите! Подготвяли нов пакет санкции срещу Русия. Клоуни. Разходи се Борисчо и Зеления *** в Киев и количеството на клоуните на кв/м рязко се увеличи! Вовата ще ви го надипли на два ката на вас двамцата. Даже и 100 бабичка с корона ще го отнесе!!!
13
6
 
36
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Сега започнахте ли да схващате какво в същност е Украйна? Това, което е за нас Македония, но в далеч по-голям размер..
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Англо-саксонците са страшни твари... Дръпнали са света 1000 години назад с човеконенавистните си машинации по цял свят...
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ma нали руснаците губеха, търпяха загуби и още не знам си какво?