Украйна "денацифицира и демилитаризира" руски полковник

Руслан Ширин е бил убит по време на сраженията в Украйна
10 юни 2022 11:52, Йоана Цонева
249
Украйна "денацифицира и демилитаризира" руски полковник
Снимка: кадър Twitter

Руската армия загуби още една висша военна фигура в своите редици, съобщи Киев.

Полковник Руслан Ширин, който беше началник-щаб на 336-та пехотна морска бригада на Балтийския флот, е бил убит по време на сраженията в Украйна. По думите на Анатолий Стефан от Въоръжените сили на Украйна Ширин е бил "официално денацифициран и демилитаризиран", без да пояснява кога и къде е загинал.

В руската социална мрежа ВКонтакте бе споделена публикация от руските военноморски сили, в които написаха, че Ширин е загинал геройски, докато е изпълнявал дълга си в рамките на "специалната военна операция на Въоръжените сили на Русия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
5
 
6
 
! Отговори
ОЩЕ ЕДНА ГАРАНЦИЯ .. преди 1 година
....ЗА СВОБОДНИЯ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ НА НАШИТЕ ДЕЦА --В ЗАЩИТА ОТ РУСКИЯ БОТУШ НА АГРЕСОРА И ОКУПАТОРА!
147
1
 
4
 
! Отговори
баце преди 1 година
Що за новина?
146
2
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Еййй...то руските генерали , повече от войниците , бе....ла""но да фърлиш , все върху генерал пада...ха,ха,хааааааа....ЗА ТЕХ ТРЕБВА СПЕЦ-ГРУZ-200!
145
8
 
10
 
! Отговори
Бум преди 1 година
Руските и съюзни войски са пробили фронта и атакуват гр.Николаев,ВСУ бяга и изоставя убитите и ранените.
144
8
 
15
 
! Отговори
До Боби преди 1 година
Абе Боби, то всяка вечер един изпънат с очила от руският Ген щаб ни информира, че са унищожили 50 командни пункта, 100 склада, .... на Украинската армия. Ами ако беше вярно, то кьорав щаб/офицер нямаше да остане ....
143
11
 
8
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Фейк нюз...
142
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още един *** отиде на концерт на Йосиф Кобзон. Това да се чува.
141
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Фънги "Предполагам роднините му ще се гордеят доживот с него." Ами, какво друго им остава. Ако не се "гордеят", ако не засвидетелстват "почит" към войната ... упс, "специалната операция" на Путин, току виж се озовали, ч с някое фалшиво обвинение в корупция, я са ги намерили виновни в "държавен заговор", я ги обявили за "терористични елементи". Мдаааа. В Путинова Расия всички се "гордеят", че мъжете и синовете им са отишли мърцина заради фантазиите за величие на Дедо.
140
14
 
12
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Нормално е, когато не само полковници, но дори и генерали да загиват, когато са на бойното поле и воюват рамо до рамо с войниците си, а не се крият или ги изостават и бягат като украинските!
139
8
 
7
 
! Отговори
Фънги преди 1 година
Човека е загинал от случаен снаряд попаднал в щабния бункер. Вече е посмъртно награден с орден за мъжество. Предполагам роднините му ще се гордеят доживот с него.
138
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 161 "Откъде разбра, че е убивал невинни ?" По презумпция в Украйна хората воюват, за да се защитавати пак по презумпция всички руски войници са агресори убиващи невинни. А конкретно висшия команден състав на руснаците нагледно показва, че тактиката им е да избиват всичко наред, ако така ще напреднат. Така разбрах.
137
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 160 "Много смешно няма що."Няма нищо смешно, защото новината е само за един полковник ..... Това е много тъжно.
136
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Калеко Алеко. Май не си прав. Ако армията им прилича на наща от преди 89та имат повече полковници от колкото имат войници на фронта. В България даже имаше виц по онова враме. "Настъпвам некъв в рейса и му викам извинете другарю полковник, той учуден , - откъде знаеш къв съм. - Аз - ми то всеки втори е полковник, щом аз не съм значи ти си.
135
11
 
7
 
! Отговори
PG преди 1 година
Това е война ясно е ,че ще има загинали и от едната и от другата страна,какво толкова са гракнали укрите и те губят и ще губят още много да не говориме,че Украйна няма да е същата вече,за тях само бой по главите глупави
134
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 153 "Военен загинал на фронта е подигран по недопустим начин." Военните имат чувство за достойнство. Тоя е убивал невинни.
133
8
 
13
 
! Отговори
Брейков преди 1 година
Ами така е денацификацията и демилитаризацията тече двупосочно. Този рашист завинаги е умиротворен. Нет рашисти нет проблем, нали?
132
8
 
11
 
! Отговори
Тони преди 1 година
днеса... е вече ударихте дъното...
131
2
 
6
 
! Отговори
Стихче преди 1 година
До Зелените си лаят Фронта си върви, икономиката цъфти, да се чуди човек, защо Русия пищи, за доставки на западно оръжие и санкции. :)
130
9
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами те генералите в путинската армия вече са привършване и сега идва ред на полковниците, а като отстрелят и тях ще се стигне и до подполковниците ... ще дойде ред и на Шойгу и Рамазан Кадиров, а после и жужи ще се кротне до мумията на Ленин ... !!!
129
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кихачев "Човека е умрял щастлив за някаква идея , макар и имагинерна." Откъде знаеш, че е умрял щастлив, а не в адски мъки докато си е мислел, че е станал мърцина заради един психопат богат като Крез, докато той самия е мизерствал?