Жени от цял свят подкрепиха Сана Марин

Публикуваха видеа на танци
Обновена: 23 авг 2022 11:00 | 23 авг 2022 10:20, Росен Стойчев
111
Жени от цял свят подкрепиха Сана Марин
Снимка: БГНЕС/EPA

Жени от целия свят подкрепиха финландския премиер Сана Марин, съобщи Гардиън.

Марин стана много популярна през последните седмици.

Още по темата
Това стана след излизането на кадри с нейно участие.

На тях се вижда как тя се забавлява на партита в клубове. Това доведе до недоволство от опозицията, която я обвини, че не държи под контрол своето персонално поведение.

Марин обяви, че тя има право да се забавлява, когато не е на работа.

Много жени подкрепиха нейното поведение.

Сред тях има представители в Европейския парламент, журналисти директори. Те публикуваха видеа, на които показват как танцуват на партита.

Дамите настояват, че Марин е показала поведение, което заслужава симпатии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
17
 
! Отговори
До 73 преди 1 година
Да но Борис Джонсън е бил на партийно парти, а не се е наливал в чалготека, не се е натискал с някой певица, но и аз Джонсън не го оправдам, защото напрактика той е нарушил закона с неговите действия. А това че Марин е майка и кой се грижи за детото й, докато тя си развява дупето, защо не го коментираме? Не може да си премиер и да имаш подобно лековато поведение.
72
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личи си колко е мачистко обществото ни. Балкански нрави! Някои още се изживяват като част от османската империя. Явно в ориента ни е мястото, не в цивилизацията.
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борис Джонсън не беше критикуван за парти по принцип, а заради това, че беше по време на локдаун. Има известна разлика, нали!
70
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Либерастката пропаганда деградира европейската цивилизация до ниво, да се приемат абсурдно-налудничеви факти, за нещо нормално. Понеже тази е жена, ние трябва да я величаем, защото така казва либерастката феминистка секта. Утре може да прави публично секс с куче, но това ще го изкарат като нещо много прогресивно, пример за подражание. Най-лошото е че либерастката простотия няма граници, очаквайте още извращения и бъдете сигурни, че ще ви задължат да ги възхвалявате.
69
10
 
12
 
! Отговори
Xдфе преди 1 година
Айде да идва емирата или джамахирията в Европката и да се отървем от скапания ЕС законите и институциите му, поне *** ще ни даде хранителни дажби...
68
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правото на глас е грешка.
67
4
 
17
 
! Отговори
Вефв преди 1 година
Тая какво ли е правила със Зеленото в бункера?
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойкикев и Серж сред подкрепилите ли са?
65
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купонясването, разбира се, че не е забранено, но пък и премиерският пост не е задължителен! Щом като е станала премиер трябва да се съобразява с общественото мнение и морал! Драги ми ***...
64
14
 
14
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Между либерастията и Чумата предпочитам Чумата. Тя поне дава шанс да я преживееш. Тва либераслъка не са хора, нищо човешко няма в тях и не бива да се гледа на тях , като нещо имащо човешки права
63
16
 
20
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Нямаше никакъв проблем на Кевин Спейси да му унищожим живота. За това че едно ... не знам как да ги нарека ... получило от него часовник за 15000 долара, се изненадало качвайки се в стаята му, че оня не искал си говорят за изкуство. Нямаше никакъв проблем Борето Джонсан да ги разпънем на кръст, че танцува на парти. Понеже обаче е женичка , ау ... Моля ви се как така ? Либерасти, сър.
62
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние българските простаци ще подкрепим КОНСТАНТИН от възраждането
61
8
 
1
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 1 година
Тоз пък.... Шериата ще дойде в Европа преди да пподуши Русия и всичко ще стане по много демократичен път- референдум. 10 години, макс 15.
60
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ввжно!
59
1
 
1
 
! Отговори
ДО Лаврентий Берия преди 1 година
Не, нинова я няма, тя никога не е ръководила държавата, виж буци и киро са там! Единия не се наяде, що народ забогатяха на мой гръб около него, другия едно изречение не можа да върже като хората. Лош матриал, както викаше първия едно време.
58
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко показва километража на половия орган на дамата?
57
3
 
0
 
! Отговори
до ИКЮ3.14 преди 1 година
Те мешерето няма да позволи и в България тогава да управлява жена, присмял се хърбел на щърбел.... а черните кожи в Европа дали няма да онодат дъщерите ти с големите ятагани, а ?
56
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Постоянно подменят темата- става дума, че е несериозна, инфантилна и вероятно доста объркана от джендерии, а те сега го избиват на права на жените?! Никой не е против правата, но и малко сериозност не е излишна!
55
3
 
2
 
! Отговори
:D преди 1 година
До Анонимен 39 Ти или си фригидна феминистка или закУравял ръкоделец. Нямам друго обяснение за инфалтивния мисловен процес в "главата" ти.
54
3
 
2
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 1 година
роска , тръкни пак коментара и ше ти звъннем, теа у кленя прос