Орбан: Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС

Сигурните граници не съществуват повече
10 апр 2024 23:10, Александър Попов
202
Орбан: Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС, заяви унгарският премиер Виктор Орбан, предаде Франс прес.

Още по темата
"Единството е мъртво. Сигурните граници не съществуват повече. Унгария няма да отстъпи никога пред масовата миграционна лудост! Ние имаме нужда от промяна в Брюксел, за да спрем имиграцията“, каза Орбан.

Унгарският премиер винаги е бил против всякакъв компромис в предложения пакта за миграцията, одобрен по-рано днес от Европейския парламент, отбелязва Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: Виктор Орбан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха, преди 1 месец
..."майка" Русия? Някои яко им хлопа? Путин ли е майката?
60
13
 
12
 
! Отговори
Майка Русия преди 1 месец
Разбрахте ли евроатлантичета. Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ
59
7
 
13
 
! Отговори
До 80 преди 1 месец
Възходът на изтока е неизбежен! Още баба Ванга е казала, светът ще се владее от един силен лидер. На име Владимир!
58
4
 
3
 
! Отговори
Ковчег масивно дъвро преди 1 месец
Тоя ковчег от яко масивно дърво ще да е! Колко пирона отнесе не е истина. От 10 години насам все му бият последния пирон. Ама най-накрая ще рухне изведнъж всичко с трясък и ще се питаме откъде ни е дошло.
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На който не му изнася, да се изнася!!!!
56
8
 
7
 
! Отговори
Юлиян до sd преди 1 месец
То пък някой се е засилил за САЩ и Канада.Ти кога заминаваш?Съветвам те да се "тръшкаш" по-ярко.Може и да те забележат.
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мхм, а администрацията нехае че тук един размахва нацистки теории. Всеки ден.
54
13
 
8
 
! Отговори
sd преди 1 месец
Цяла източна Европа е проблем (воденичен камък) за Западна Европа - с русоидното си и профанирано население. Накрая западните държави ще си направят нов ЕС (като стария от 1980-те) без отвратителните източно-европейски русоидни клептокрации. Тогава Може Англия пак да се присъедини.
53
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с визите за САЩ? Отмениха ли ги визите за САЩ?
52
5
 
15
 
! Отговори
Фондер Говнен преди 1 месец
Яжте червеи и насекоми и карайте колела!
51
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия с Харков, Одеса и Черноморието до границата с Молдова - това е минимумът. Едва тогава вече може да има мирни преговори и то само на условията на Русия за останалата част от Украйна - пълна денацификация и демилитаризация, извънблоков статут и ограничена армия с руски военни бази за гаранция на мира. Това вече не е Русия плюс някакво ново парче територия, Русия и без това си има много земи, важното тук е кои територии. Точно в тези територии и черноморсктото крайбрежие това вече е нова геополитическа реалност за целия свят.
49
6
 
24
 
! Отговори
Юлиян до sd преди 1 месец
Ти с Унгария ли тръгваш да се мериш?Можеше!По бай Тошово време.Сега си на светлинни години зад тях.Хората отидоха къде по-напред от нас.Да ви се чуди човек на акъла и на самочувствието.На последно място в Европа по почти всички показатели,а се държите сякаш сте "флагмана" на ЕС.Невежи и по същата причина "щастливи".
48
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А въобще защо трябва да бъдат приемани тези бежанци, по нормално е да ги връщат. Аз ако тръгна без документи, ще ме пуснат ли ей така в друга страна, че и да ме отглеждат. ЕС наложи и украинците, които се разнесоха навсякъде. До кога сляпо ще се изпълняват насила наложени безумия.
47
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е Орбан.
46
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На този путинист мястото му взе да изстива.
45
6
 
24
 
! Отговори
Дарк преди 1 месец
Една птичка пролет не прави!Дано се появят повече като него.Прав е,парите на унгарците са за унгарците,а не за мързеливци.Налу ис на аха свобода.Дадоха им независимост на цяла Африка 60-те години на 20 век и пак хукнаха към бившите си господари в Метрополиите да ги превърнат я слуги,които да ги хранят.
44
2
 
16
 
! Отговори
Юлиян до 37 преди 1 месец
Защото в Русия никой не дава така,бадева,за тоя що духа пари.В Западна Европа ги научиха на "помощи" и сега има мигранти,които така и си стоят на "помощи".А в Русия също е "бъкано" с мигранти-главно от бившите азиатски републики.
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам един въпрос към зелените!Кое е по хиегинично и екологично?Модерна тоалетна водосбнабдена и хиегинизирана(със септична,самопречистваща се яма на двора)или тоалетна в апартамента с обща канализация,пълна с Xлebapku и плъхове,големи като котки?На руснаците и банята им е на двора.И не измират от ковид,за разлика от уж модерния Запад.Та толкова за тоалетната на двора.И не ги мислите,тях а мислете за Вас си.
42
6
 
19
 
! Отговори
Мистрия Гаргамел преди 1 месец
Дайте да мислим за важните неща! Да вземем да поръчаме 20-30 милиона ваксини от Астра Зенека?