Чуков: В Руската федерация върви почистване на корупционните схеми

Макрон става за смях със заплахите си, смята анализаторът
3 май 2024 21:58, Анисия Иванова
83

Френският президент Еманюел Макрон в последно време страда от ментален цикъл. Всеки месец казва, че ще вкара войски в Украйна, че Европа трябва да бъде стратегически независима, че Франция трябва да е водеща държава в Европа. Става за смях. Това мнение изрази международният анализатор Боян Чуков в "Денят ON AIR".

По думите му с изказването си за изпращането на сухопътни войски Макрон е обединил всички политически партии във Франция срещу него.

"Макрон доразви своята идея. Франция е единствената, която в рамките на ЕС има ядрен потенциал. Той предложи френските самолети Rafale F3 с ядрено оръжие на борда. Той се хвали, никой не го приема сериозно", каза Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Изпращането на сухопътни войски предизвика реакция и от САЩ, и от генералния секретар на НАТО, изтъкна още международният анализатор.

"И американците, и Столтенберг казаха, че НАТО в цялата работа не участва. Американците са готови да дават оръжия, но поставят условия, че не може да се използва по т.нар. стари територии на Руската федерация", коментира той.

Великобритания няма ядрен потенциал, нито военен, за да бъде противник на Руската федерация, подчерта Чуков.

"В Руската федерация върви бавно почистване на корупционните схеми, най-вече в Министерството на отбраната. То, преди специалната военна операция, имаше около 3 трилиона рубли бюджет. Сега е от 11 до 13 трилиона рубли. Патрушев и Путин са били в течение на всичко. Има косвени признаци, че ще има сериозни промени", прогнозира международният анализатор.

Чуков не изключи вероятността, ако Шойгу остане на своето място, Дюмин да заеме ключова позиция в Министерството на отбраната.

"На 7 май ще бъде интересно кой ще бъде новият министър-председател. Владимир Путин до последния момент държи всички в неведение какво ще се случи", обобщи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от ЕС
България е на последно място по продължителност на живота в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
фамилията говори за капацитета на притежателят и.
72
0
 
3
 
! Отговори
Петров преди 1 седмица
В САЩ няма корупция, само си спомних, че преди няколко години имаше афера с пенсионен фонд, присвоени стотици милиарди, останали без пенсии 150 000 американци, основния обвиняем осъден на доживотен затвор. В ЕС също няма корупция, само дето показаха миналата година по телевизията как арестуват гръцка евродепутатка , в офиса и в дома и в куфари, пликове, чанти милиони евро. За ваксините тепърва ще се чуе..
71
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В държава както Русия, никога не може да се случи почистване на корупционните схеми, такива са си били преди 200 години, такива са си и сега.
70
5
 
2
 
! Отговори
Чуков преди 1 седмица
е в газообразно състояние, не знма защо му дават трибуна на това забавно зрелище
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чуков а тл в Украйна няма корупция ,крадят от ЕС и сащ. милиарди ,Ко че кажеш бря
68
5
 
6
 
! Отговори
хахххааха преди 1 седмица
прочистване на инакомислищите, не само на противници е това, Другарю. толокова си пло ***, сякаш си минат с валяк, не с чук.
67
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украинските мъже в чужбина не искат да се връщат в Украйна, но Макрон щял да прати европейци в Украйна. Само човек да се замисли върху това и би разбрал нормален ли е Макрон.
66
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Па прав е човеко.В РФ яко са поюрили корупционерите, а Макрона франсетата не го понасят, но като излязат на протест-арести, пикмикрин и прочие демократични екстри.
65
5
 
9
 
! Отговори
Митев преди 1 седмица
Дали са му платили 4000 лв. ? Защото аз , за такъв смотан и лъжлив коментар, не бих дал и 4000 рубли. Ако в Русия започнат да "чистят" корупцията трябва да започнат от Путин. "Рибата се вмирисва от главата"!
64
2
 
8
 
! Отговори
Чурков преди 1 седмица
Пак ще се изкажа,защото ми плащат....Искам вече да спра, да си почина,но...не мога. Работата ми в ДС така ме е обременила,че ме държат на каишка и ще скачам и ще лая....докога? Дано поне децата ми да не ги закачат....
63
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе защо всички русофили са толкова простти? Каква е взаимовръзката? А тези които не са прости са платени като Иво Христов и Андрей Райчев и се правят на прости. Та не може ли поне един умен рушкофилец? Кремъл трябва да си ъпдейтнат малко пропагандните линии, не са в крак с времето.
62
7
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Русофилът Чуков, не разбира и процесите в Русия. Русия без корупция е все едно САЩ без долари. Просто новия властови клан около Патрушев почиства стария около Путин. Корупцията е последното нещо което ги интересува. Всъщност те от нея си живеят. Вероятно това ще е следващата спирка от Кремъл, че да победили корупция, а загниващата Европа е по-корумпирана.
61
4
 
13
 
! Отговори
Слуга преди 1 седмица
на путин
60
7
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Пък Чуков е дрът копейкаджия.
59
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чуков, ти си тепоправим русофил. Тази държавица Русия ако се изчисти от корупзията на мига ще се разпадне и изчезне. Корупзията е спойката която крепи паянтовата конструкция Русия.
58
7
 
21
 
! Отговори
Да-а преди 1 седмица
Слаб анализ, когато говориш, трябва да казваш и нещо значимо, независимо каква теза защитаваш!
57
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква стойност може да има анализа на мухлясал руски агент като ДСчуков@
56
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казвах ви аз, че Пиндостан загуби статута си на Хегемон, но вие все спорехте. Снощи Градинарят Жозеп каза: "Пиндостан загуби статута си на Хегемон". Мъск не остана назад и предрече скорошния край на долара.
55
12
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Чукчо си върши работата за която му е платено,ама в мисир джурнал защо се извежда заглавие със голями букви?Копейко споменава само опорката за прочистване на схеми,той се верва човека,ясно е,ама мисира с един тон мейкъп?
54
12
 
30
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
Г - н Чуков, корупцията в Русия ще изчезне, когато цъфнат налъмите. Държавата им е построена на принципите на корупцията. Ако не се краде няма да има смисъл от нея. Убеден съм, че го знаеш, ама пусти и рубли - как да се откаже човек от тях!?