Заедно или отделно? Сидеров иска разговор в ОП за евровота

Щял да пита Цватанов как да си купи евтин апартамент
21 мар 2019 13:20,
32
Заедно или отделно? Сидеров иска разговор в ОП за евровота
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че резултатите от евровота не трябва да се експонират върху вътрешната политика и изрази увереност, че ГЕРБ няма да загубят евровота. Въпросът за него обаче бил какво правят патриотите и как ще се явят.

Още по темата
Той посочи, че Каракачанов е готов за такъв разговор и че се чака и съгласието и на Валери Симеонов.

"Искам да се съберем мъжки да кажем не през медиите "Явяваме се заедно" или "Явяваме се поотделно". При това положение няма да се нападаме, няма да има скандали, любими за медиите. Ще довършим управленската програма", обясни Сидеров.

Той добави и че не гледа на председателското си място в "Обединени патриоти" като на някакъв пост и е склонен да има съпредседателство и с другите две партии.

"Да ръководиш парламентарна група от 3 партии е доста сложна работа и ако настояват за съпредседателство и от ВМРО са съгласни, нямам нищо против", призна лидерът на "Атака".

Той коментира и темата с луксозния апартамент на Цветан Цветанов, за който се твърди, че е купен на по-ниска от пазраната цена. Все пак Сидеров призна, че не разбира от недвижими имоти и живее под наем.

"Ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте. Трябва някакво жилище да му взема. Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Цветанов мога да го сравня с Кисинджър", каза Сидеров.

Хамид Хамид от ДПС пък посочи, че има органи, които да разследват и проверяват имуществото на публичните фигури. На въпроса за броя на жилищата на Цветанов, той отговори "Колкото повече, толкова повече" и направи шеговита препратка към "Мечо Пух".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Далаверата преди 5 години
Вероятно се *** с Цветанов.
22
0
 
0
 
! Отговори
Кисинджър от Вършец преди 5 години
Ша умръ! А Цецето Цачева е Мерилин Монро на днешния век, ръйш ли(На какви ли не унижения се подлага човек за коричка хляб, ако няма гръбнак, както се оказа при Волен).
21
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 5 години
ами искай си парите от руското посолство в долари, а не както ти ги дават в рубли.щото валутата на руските ти господари струва жалките 2 стотинки за рубла.
20
2
 
1
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Аз не виждам, никаква разлика между думите на Марешки и Сидеров относно ГЕРБ, вчера и днес, ама никаква! За ГЕРБ, толкова раболепно, не говорят дори партийните им членове! Борисов определеное с грешил с избора на кадри за партията си. Той начаса, трябв аа изгони всички досегашни гербаджии и на тяхно ямсто да назначи кадри на ОП и Воля! Просто ще си падне на Сайдера отвсякъде;)))
19
3
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
някой ще ми поясни ли болен сайдер какво общо има с политика?
18
2
 
2
 
! Отговори
Шенол преди 5 години
Бялата Златка не коментира за апартаментите, щот веднага ша са коментира за него. Кой знай как се е нагушил
17
2
 
4
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Сидеров да каже как направиха кворума за опрощаването на дълга на ДПС, и с какви пари купува жипове на Деница а Гаджева и как пуши пури по 100лв. парчето. И за пенсиите дето двойни ги направи. Като каже това, чак след това да мечтае за избори
16
1
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тоя джуджак не учи ли за поп ?
15
1
 
4
 
! Отговори
цък,цък,цък язък преди 5 години
Браво Волене ти си единствения, който не забравя че говори за бъдещия министър-председател на РъБъ! За благодарност ще те уредят и теб с евтин апартамент, ама понеже си малък няма да има собствен асансьор!
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж богослов завърши наскоро, а не знае един псалм 91. Той е като "Сезам, отвори се!" за евтините апартаменти. Не всичко е пари, не всичко е пари. Трябва и духовност за евтиното.
13
0
 
11
 
! Отговори
Смирен депутат преди 5 години
Е пак ще обещаят цели 300 лв минимална пенсия със стаж
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецко имал собствен асансьор в двореца на властта. Не се наядоха еййй.....
11
0
 
10
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Артекс ще трябва да построи цял комплекс за слугите на Баце-и те искат апартаменти на тънки цени....
10
0
 
8
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
Както и да е тва им беше на тия
9
0
 
20
 
! Отговори
sss преди 5 години
от помощното училище до Кисинджър... от пламенен комунист до страстен евроатлантик...от физкултурник - до велик самоук политик, а какъв щеше да стане ако беше учил за политик... Кисинджър на 3.... пекински патици, раб фак... и с право по времето на комунизма тези лауреати са ги ограничавали до полетата и фабрикитеако това са най-способните държавници - закривай територията!!!
8
1
 
16
 
! Отговори
Гнусен човек преди 5 години
Старата песен на нов глас. Никой от народа не ви иска. Дали ще се обединяване е все там. А иначе сте стабилна опора на корумпираната, крадлива и опростачена герберастка шайка.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НеНаШмърка са тос ... ей.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Цветанов мога да го сравня с КисинджърСидеров вече се слага на евроатлантиците, а колко ги храни специялно тези двамата. За отрочето си е готов на всичко.
5
1
 
6
 
! Отговори
Корекция преди 5 години
Има органи, които да разследват и оправдават имуществото на публичните фигури...
4
1
 
27
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Сидеров е смешен подлизурко, селски хитрец и политическа амеба. Всеки с две или повече мозъчни клетки може да го види. Проблема е, че и останалите не са по-различни!