ВМРО се регистрира със знаме, иска двама евродепутати

Юлиан Ангелов: Хората искат Джамбазки отново в европарламента
Обновена: 9 апр 2019 19:10 | 9 апр 2019 19:02, Красимир Ангелов
38
ВМРО се регистрира със знаме, иска двама евродепутати
Снимка: БТА

ВМРО ще се бори за минимум двама представители в Европейския парламент, обяви пред журналисти председателят на предизборния щаб на партията Юлиан Ангелов.

От партията внесоха документи и над 6000 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за участие в европейските избори на 26 май.

"ВМРО се регистрира за самостоятелно участие на предстоящите избори с водач на листата - най-успешният български евродепутат Ангел Джамбазки", заяви Ангелов. Той посочи, че една четвърт от хората в България смятат, че Джамбазки трябва отново да бъде евродепутат.

"Готови сме за битката", заяви председателят на предизборния щаб на ВМРО и изрази надежда хората наистина да покажат, че патриотизмът, традициите и българщината ще бъдат достойно представени в ЕП и българските национални интереси ще бъдат защитавани там.

Юлиан Ангелов коментира, че листата на ВМРО няма да бъде тяснопартийна, а ще поканят като гражданска квота и хора, които са познати на българската общественост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
? преди 5 години
Искат двама евродепутати - получават НУЛА!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха двама депутати щели да вкарат ама друг път. Кво стана с българското гражданство давано от некои хора от ВМРО. Немаше ли и там корупция ? защо нема оставки?
25
0
 
4
 
! Отговори
Игнат Раденков преди 5 години
Четете писмото на Игнат Раденков, и ако все още се чувстваме нормални и мислим, че има държава, трябва да посетим психиатър - Чудовищна Корупция разкрива този човек, и той трябва да е Главният Прокурор на РБ.След като прочетох писмото отричах, не вярвах, бях потресен, ужасен, повдигаше ми се от Октоподът завладял БГ.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ШКЕММБЕ ВОЙВОДА ДА ВЪРНЕ НА ХОРАТА ЗЕМЯТА,ЧЕ КЛЕТВИ ЩЕ ГО НАСТИГНАТ И ПОРАЗЯТ ОЧИТЕ МУ..
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ близаха зад,ника на Борисожв.Омърсени са много!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такива куфари не гласувам.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАК СИ РАЗПРЕДЕЛИХА ПЛЯЧКАТА ОТ ПРОДАДЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ!
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха-ха-хаБЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЖИВЕЯТ В ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако шкембака е продал достатъчно пашапорти ще има гласове на новобългари, ако не сбогом Брюксел...
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По интересното е Джамбазина какво направи в европарламата през тези години в които лапк..аше по 25 000 еврака. С какво допринесе за добруването на народа. Дали пледираше за по добър живот на пенсионерите или за работещите бедни. Нито едно от двете. Просто стана поредният Милионерин. Този път едва ли ще има късмета да влезне в европарламата като знам гласувателите им как ги псуват и проклинат заради подкрепата си за Гърбавите. Омазаха се здраво. Вече не се чува Бойко Кулво.
17
4
 
13
 
! Отговори
до ВМРО преди 5 години
Препоръчвам ви да напуснете парламента ...СЕГА,ако искате не 2-***,а 3-*** ,иначе ставате съучастници в настоящото престъпно и антиконституционно управление на държавата ни!
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с това знаме изглеждат толкова нелепо и *** тия ..."пренавита пружина" се къса ... а пренавитата Системна пружина "национализъм" отдавна е скъсана, а на всичко отгоре е и отрицателно явление, коренно различно от "родолюбието", с което обаче НЕ се парадира !истинският родолюбец НЕ парадира демонстративно с родолюбието си, не го "тика" в очите на другите (размахвайки знамето), а просто го следва безмълвно в действията си!
15
1
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Ще бъде цяло чудо ако вкарат и един....Проста сметка-за един евродепутат трябват 6% от действителните гласове,това е и прагът.Тя цялата коалиция дали може да изкара толкова,а само ВМРО-едва ли.За сигурни двама трябват 12%,при определени обстоятелства може и по-малко,но не и под 10%.
14
2
 
13
 
! Отговори
до днес преди 5 години
Президентът Радев печели срещу управляващите ГЕРБ-ВМРО-НФСБ-Атака:Конституционният съд е решил,че законът приет миналата година с единодушие от управляващите относно местните данъци за второ жилище по курортите е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН!Законът беше предложен от патриотите.Само заради този опит за газене на конституцията на Република България всички депутати вкупом трябва да си подадат оставките,ако имат поне малко чест и достойнство!
13
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората искат Джамбазки отново в европарламента--(((
12
4
 
10
 
! Отговори
до днес преди 5 години
Президентът Радев печели срещу управляващите ГЕРБ-ВМРО-НФСБ-Атака:Конституционният съд е решил,че законът приет миналата година с единодушие от управляващите относно местните данъци за второ жилище по курортите е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН!Законът беше предложен от патриотите.Само заради този опит за газенена конситуцията на Република България всички депутати вкупоп ърябва да си подадат оставките,ако имат поне малко чест и достойнство!
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам още коклко пъти ще гледам едно и също в Европа.Вечно разпад мерене на национални пи.шки междуособни войни на дребно играещи си на фашисти патриоти като описания от Ботев и накрая инвазия на външни сили и робство.Всичкк в ЕС са големи националисти.Но само те.Съюзите около Русия САЩ и Китай са по-единни от всякога.И докато вие си мерите знамената те подготвят инвазията.Ще се събудите на колене във белезници пред тях.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 12 присъединят към Турция както и този на Странджа и бургаската област.Евророма е партия която искаше автономна ци.***.ска република в Североизточна България тоест една българска Каталуния.И какво повече искаш.Но в България е пълно с путриоти добре финансирани отвън разбира се който гласуват за такива национални предатели като тоя дето иска да цепи България и ду.ха три пъти в денонощието на Тръмп докато целува портрета на Хитлер не на Левски.Ей това е българина.Гнусна картина имам предвид тук
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8 по-прав си отколкото искаш.България преживява все едно отново времето на Иван Шишман.Пак се цепи на парчета пак е в икономическа и политическа криза и пак има ислямска инвазия.Тоя път обаче ще е последен тоя път никой няма да ни спасява.Какво очакваш от ВМРО това е бивша терористична организация създадена с цел да отцепи района на Пирин и да го присъедини към недоносчето Македония.Както и Османски братя на Братя Юзейрови и ДОСТ на Местан са партии целящи да отцепят родопския район и да го
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
напред шкембе войвода! покажи им на европейците от къде изгрява слънцето! най-много слънчево затъмнение обаче да покажеш с това шкембе...