Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов

Боксовият шампион ще бъде четвърти в подреждането на НФСБ
Обновена: 24 апр 2019 09:27 | 24 апр 2019 09:25, Красимир Ангелов
169
Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов
Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Имам още една причина да го издигна на челно място той е представител на един селски боксов клуб село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб"--> Значи на кратко казано причината може да се определи с термина "шуробаджанащина"
119
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е незаконен син на Валери Симеонов. От една непълнолетна майка. Сещате се от кой етнос е.
118
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aма те си приличат бе! Я бързо да им се направи ДНК тест!
117
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитър ход на Далаверко Черкезко.Сега цялата маала ще гласува за Асенчо, респективно за НФСБ.
116
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бравос, чиста нация.Той и самия Симеонов е под въпрос де.Имам предвид произхода му.
115
1
 
21
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
Не разбрах - евродепутат боксер? Какво точно той може да прави в европарламента? Не че останалите нещо ще правят, но това май прекалено? Аз със моя селски акъл предполагах че добре да пратим юристи, или хората с макроикономически познания, хора които имат идея как може да се съживи умираща икономика и да привлекат хората и капитали. Този най много ще нокаутира Юнкер или Габриел,което собствено само ще приветствам
114
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То хубаво, че може да се бие момчето, ама... Поне да чете, дали може? Или вече няма такова изискване, за да си в политиката?! Ахх, каква клоака сме...
113
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерка, я взЕми, та прЕскочи и до зоологическата, и там може още нещо да намериш за листата. Навремето Банкянският кказА, че и магаре да тури за президент, пак ще става.Що ти не пробваш и за евродепутат?
112
2
 
50
 
! Отговори
Симеонов, преди 5 години
1.Какво образование има това момче?2.Говори ли добре български?( не питам за чужди езици)3.И какво ще каже в Брюксел?4.Или въпросът е маалата да гласува...5.Мнго "съсредоточено" гледа: освен да се бие чете ли? Към кого ще го "прикрепиш"?
111
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже Валерката се изложи пред електората, явно ще разчита на ромски гласове. Взема опит от партньорите си от ГЕРБ човека. Аз самият не деля хората на етноси - всеки заслужава уважение, ако се труди.
110
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИЯ СА АУТ НА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"и втората е да са му пръснали дупарата в пандиза... То рано или късно всеки си намира майстора, даже и оригиналният Майк Тайсън..."Силно е възможно да са го пазили мюcюлмани в затвора, защото са на групички. И просто нещо психически да се е пречупил.
108
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГоранТе с боксьорчето явно вече са се разбрали за нещо. Аз викам да вземат да издигнат някой от дом за деца с умствена изоcтаналост - така и така няма да мисли, ами поне да е някакво божие чeдо, което е с чисто сърце и незнаещо измами и корупция и бой.
107
0
 
19
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До 87:По повод: "To хубаво, нека са качествени такива хора, ама с боксьорство държава не се оправя." Може и с боксьорство да се оправи държавата, стига юмруците да се насочат къмто Валерко! Щото това вярно си е жива подигравка! И с нас, и с боксьорчето!
106
0
 
7
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Ветеран:Но и няма значими победи на ринга повече. Както и да е... има логика да приеме исляма след затвора, по две причини: негов идол е бил Касиус Клей, също приел исляма и станал Мохамед Али, и втората е да са му пръснали дупарата в пандиза... То рано или късно всеки си намира майстора, даже и оригиналният Майк Тайсън...
105
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другите евро-депутати какви ще са:1. Шампион по кънки2. Шампион по кърлинг3. Шампион по овчарски скок.4. Шампион по тенис на маса...
104
0
 
25
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Положението в България е сериозно щом председателите на партии бегат и те да работят на вън....
103
1
 
27
 
! Отговори
точка преди 5 години
НФСБ няма да има евродепутат.Разбрах още като видях че Валери Симеонов е водач на листата.
102
7
 
9
 
! Отговори
Ветеран преди 5 години
Оргиналния Майк Тайсън е задържан на младини 38 пъти от полицията .При последното задържане лежа в затвора в САЩ за изнасилване на участничка в конкурса Мис Америка.Беше осъден на 10 години ,после намалиха присъдата на 6 години от които излежа 3 години ефективно.В затвора приема исляма и приема името Малик Абдул Азиз спира алкохола,наркотиците и месото.След това е друг човек няма проблеми с поведението извън ринга.
101
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромът на Симеонов Водката на Нинова Уискито на Борисов Коняка на Марешки шербета та Карадая