В ритъм и стъпка с ON! Dance

Латино и хип-хоп умения през почивните 22 и 23 септември
Обновена: 5 сеп 2012 11:45 | 5 сеп 2012 11:45, Петя Славова
0

Снимка: ON! Fest
Повече от 20 вида танци и 20 школи ще се качат на сцената от Dance Academy и Makosa Nostra ON! Dancе - зона на ON! Fest.

Те ще разлюлеят Зала 5 на Интер Експо Център на 22 и 23 септември.

Първият ден на Dance ON! ще бъде посветен на латино ритмите и всеки, който пожелае, може да се включи в редица уроци от най-добрите салса и латино школи у нас.

В ранната съботна сутрин кръвта ще закипи с урок по Cuban Style. След това ще имаме шанс да овладеем основите на shines, меренге, кизомба, регетон, афро румба, хип-хоп салса, ladies styling, секси движения и още много демонстрации, акробатични шоута и уъркшопи.
Ще може да се доверим на инструкторите, които са с богата биография и ще ни предадат освен индивидуалния си поглед, и международен опит.

Съботният ден на ON! Dance ще приключи със състезание за салса двойки. Изпълненията им ще оценяват Владо Божилов, Моника Стоянова, Александрина Стойнева и Алфредо Торес.

След излъчването на победителите, които ще си тръгнат с награда от 1000 лева, ще настъпи и кулминацията в програмата на зоната – майсторски клас по най-горещия танц в света в момента – zumba, или латино фитнес.

Специалният гост-преподавател в него е Betsy Dopico - един от петимата в личния отбор на създателя на зумбата Бето Перез. Тя ще излезе на сцената за едно атрактивно Zumba Glow Party, в което ще се включат и най-добрите български инструктори по зумба.

Неделният ден на ON! Dance е посветен на уличните танци, където ще може да се насладим на най-яките движения в хип-хоп и брейкденс стиловете.

Сред школите, които ще предадат уменията си са организаторите от Makosa Nostra, X-Energy Crew, Art from the Heart Crew (Montfiz),Виктория Михова и VS Dance, Sleepwalkingz, Мартин Асев от U-move и много други.

Програмата в неделя ще завърши с впечатляващи денс батъли в дисциплините New Style Hip Hop и B-boying.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари