Легендарно име идва за ON! Graffiti 2013

Шотландецът SMUG гостува за първи път в България
Обновена: 2 сеп 2013 15:57 | 2 сеп 2013 14:24, Александър Попов
1
Легендарно име идва за ON! Graffiti 2013
Снимка: ON! Fest

Продължавайки традицията от последните две издания на ON! Fest, и тази година ON! Graffiti ще бъде най-мащабното графити събитие у нас.

На 21 и 22 септември най-добрите български професионалисти и млади графити артисти и шестима чужденци ще рисуват на над 17 стени в добре познатото  пространство между паркинга на Интер Експо Център и входа на зала 5.

Специален гост на ON! Graffiti 2013 е графити легендата SMUG. Шотландецът, който идва за първи път в България, е известен с перфекционизма си спрямо детайла и мащаба в mural жанра - графити върху стена, таван или друга голяма повърхност, чиято основна характеристика е, че компонентите на повърхността, върху която се рисува (прозорци, врати и т.н.) са неразривна част от изображението на графити характера.

Чуждестранните гости на ON! Graffiti 2013 са добре познатите на българската публика SLIDER - тази година с бодиарт инсталация, както и SOTEN, BRUS, CAPARSO и OMSK, за чието участие организторите все още не искат да издават подробности. До дни ще бъдат обявени и имената на родните артисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ON FestON Graffiti 2013SMUG
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Коки преди 10 години
Браво, Smug ! Много си дОбър ! Красиво и релефно....