Скоулс за Суарес: Той посрами клуба и страната си

Ще е малко, ако бъде наказан до края на световното, заяви англичанинът
25 юни 2014 08:52, Александър Попов
25
Скоулс за Суарес: Той посрами клуба и страната си
Снимка: Reuters

Бившият английски национал Пол Скоулс се изказа доста критично за уругваеца Луис Суарес, който се отличи с поредната си вампирска проява.

"Луис Суарес беше наказан за 10 мача през април 2013 година, когато ухапа Бранислав Иванович от Челси. Но очевидно наказанието му не беше достатъчно голямо", сподели Скоулс, цитиран от вестник "Дейли мейл".

"След като ухапа Джорджо Киелини в снощния мач срещу Италия, Суарес посрами страната си, семейството си и своя клуб. Той ще се чувства по ужасен начин. Този инцидент е толкова срамен, защото той е страхотен футболист", каза Скоулс.

Според него, каквото и да направи Суарес на терена хората ще го запомнят с неговото ухапване на световното първенство, а не с изключителните му футболни качества."

"Смятам, че наказание до края на световното първенство няма да е достатъчно, защото без това Колумбия ще бие Уругвай на осминафиналите", добави Скоулс.

Всичко за Мондиал 2014 в Бразилия четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: СуаресПол Скоулс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този нека му извадят зъбите, преди да продължи да играе футбол. Или да играе с намордник
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само ЦСКАааааа ***
19
0
 
6
 
! Отговори
_ преди 9 години
Стоичков като цяло се отнасяше с уважение към противника, въпреки пълната липса на възпитание.Суарес си е симулант по душа и противникът е за него рая.
18
0
 
2
 
! Отговори
DeDe преди 9 години
Футболист.Точка.
17
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Същият като Стоичков - голям футболист, но нищожен човеец, простоват и невъзпитан.
16
2
 
26
 
! Отговори
alekvel преди 9 години
Добър футболист, слаб и лицемерен човек. Ако съдията беше показал червен картон със сигурност мача щеше да завърши по друг начин. Крайно време е ФИФА да прави по добра селекция на съдиите
15
13
 
37
 
! Отговори
ддд преди 9 години
До РосенСтоичков е класи над този *** и никога не е хапел. Само псуваше и настъпи един съдия. После цяла Каталуния му се кланяше. Ясно ли е, ***???!!!
14
17
 
11
 
! Отговори
Мда преди 9 години
Фен съм на Ливърпул обаче този ***, индианец и пигмей е срам за себе си и показва какви диваци всъщност са латинските ***. Просо където е стъпило джипсито от Португалия и Испания е оставило след себе си кал. А където е стъпил англо-саксонецът - цветя никнат! Факт.
13
2
 
14
 
! Отговори
s преди 9 години
слагаите му наморник бе , ама и един съвет към английските момиченца от националния *** дето си заминаха,поучете се от суарес как се вкарват и голове
12
2
 
17
 
! Отговори
шщд преди 9 години
Има нужда от специализирана помощ това момче. Харесвах го през цялата година в Ливърпул, но сега едно наказание от 1 или 2 години няма да е прекалено. Още повече,че започна да прави *** номера на Ливърпул.
11
10
 
20
 
! Отговори
catenaccio преди 9 години
Абсолютен спестен червен картон на Киелини - как не видя съдията колко подло си стегна рамото и за малко да контузи зъбите на нищо неподозиращия суарес
10
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички британски и италиански медии ще "ореват" Земята -кокло е лош Суарес и какъв канибал е -ЗАЩОТО са АУТ от световното и нашите медии препечатва всичко тех -вчера детечудо -коментатора по БНТ беше забравил за какво са го сложили там и 10 минути коментарише "ухапването" на Суарес но не и футбола на терена . Кой ли го сложил и за какви заслуги това дете коментира мачовете на СП . Той е по-зле и от "кръчмарските коментатори ".
9
2
 
26
 
! Отговори
асд преди 9 години
За да си спаси кариерата да си извади зъбите и да ползва чене. Преди мач сваля ченето и играе...
8
2
 
24
 
! Отговори
. преди 9 години
Тоя е трябвало да го закарат на психиятър първо зъбльото преди да го мъкнат на световно , същото важи и за клубния му отбор , закарахте го на лекар да видим защо така избухва и иска да хапе хората , тва е психарско поведение , точно като оня *** Пепе, прегледи му е майката.
7
12
 
12
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
До о 5Може и да греша , но ми се струва ,че той не може да достигне тези "рани" на Киелини който той ги показваше .Суарес е доста по нисък от него , но не съм уверен ,че не го ухапал - а и не съм уверен че го ухапал . А италианците какви са артисти -навярно знаеш , щом реват че не е имало червен картон а той е 100%, то човек може и да се засъмнява в тяхната искреност. Днес в 23 .00 ч бълг време ще се разглежда случая .
6
13
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Италианците ореваха медиите също ,че НЯМАЛО червен картон за тях.100% -ен червен картон.А и Колина не е шеф на ФИФА , ТОЙ Е ШЕФ НА УЕФА и затова италианците добиват резултати в Уефа А НЕ в турнирите на ФИФА . и ДВЕТЕ ПОСЛЕДНИ ПЪРВЕНСТВА ПРОВАЛИХА . Сега са на 3 место в групата има напредък от предишното 4 место в групата .Съдиите не се страхуват от Колина и свирят мачовете както трябва на италианците и те отпадат и след това търсят причини в други области , н не и в себе си .
5
2
 
27
 
! Отговори
до циганин преди 9 години
Да, бе, сигурно е накарал някой да го изпохапе предварително, пич, сори, *** това е супер малоумно!
4
21
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Англичаните отвръщат на удара на уругваеца отпреди няколко дни . Много ми интресно , а защо имаше атака на Суарес към Киелини ( не мога да кажа че е било ухапване -щото се виждаше ,че раните не бяха свежи ) , това Е "повтор " на епизода на Зидан с Матераци ( и пак "невинен" италианец е ударен -"ухапан" от лошите момчета ) .Този Киелини през целия мач падаше и се извиваше като "осакатен" при едно докосване от страна на уругвайците -той не играеше футбол а добиваше нужния им резултат .
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Hannibal Lecter