Маркес: Робен ми призна, че нямаше дузпа

Ариен симулира в пет от десет фаула, изчисли капитанът на Мексико
30 юни 2014 09:50, Александър Попов
19
Маркес: Робен ми призна, че нямаше дузпа
Снимка: Reuters

Капитанът на Мексико Рафаел Маркес заяви, че Ариен Робен му е признал, че е симулирал в ситуацията за дузпата за Холандия, с която "лалетата" спечелиха с 2:1 и се класираха за четвъртфиналите на Мондиал 2014.

В добавеното време на мача Робен падна след съприкосновение с Маркес, а Клаас-Ян Хунтелаар вкара от бялата точка.

"Робен ми каза, че това положение не е било за дузпа, но преди това е имало друга ситуация, в която съдията е трябвало да посочи бялата точка", коментира Маркес.

"Аз също съм убеден, че това не беше дузпа. Стъпих на земята, но не съм го докосвал. Той се блъсна в мен и падна", допълни бранителят.

Маркес обвини Робен в нечестна игра.

"От десет фаула, които той получава, в пет симулира. Това не е феърплей. Трябва да се промени. За съжаление на Световното първенство подобни решения ни повлияха не веднъж и два пъти, но все пак не искам да се извинявам с това", каза още капитанът на Мексико.

Всичко за Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мексико имаха ЕДНА- ЕДИНСТВЕНА възможност - и я вкараха - холандия имаха поне 17-18 възможноситот които вкараха две. Причината - Вратарят на мексико. този човек трябва да е национален герой. Ако беше друг вратар холандия можеше да бие мексико поне с 5-1. Сапи поне 2-3 чисит гола, отвсякъде, един - направо от голлинията. а вратарят на холандия на практика нямаше работа.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 14 - по какво реши че мексико бяха по-добиря отбор?от моменат в който вкараха гола не си излизаха от полето, а от последните 10 минути - и от пеналта когато погледнаг - топката все беше в холандия.- Холнпадия нанесе 14 удар към вратата на мексико а мексико няма и 6 към вратата на холандия. холанидя има 8 корнера (при това - само за едно полувреме) Мексико - само 1. Холандия само за едно полувреме съзаде три стопроцентови ситуации, без да броим головете, Мексико - нито една.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
големият длъжник снощи - Ван перси. нищо не свърши----------------------Ван Перси избухва понякога, ама като се взриви - вкарва по няколко ... :)
13
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Робен трябваше да го изгонят още първото пополовреме за симулации, след като съдята го хвана няколко пъти. Онази ситуация за дузпа не може да се сравнява с дуспа в последната минута. Така съдията директно класира Холандия, а не го заслужаваха защото ексико бяха по добрия отбор в мача.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 5 - да е много - колко да е много времето?понякога за 80 минути не може да въренш гол, а друг път за 7 минути връщаш 3 или за 17 - 4. Времет е относителон понятие.мексико можеше да игаре и три полурвемета и ако изостаав да падне, а в същото вреем видяме че Холанидя изоставше и би. и впрочем холандицете пре з1998 изоставаха с 0-3 от чехите 17 мчинути преди края - и тогаав беркамп, нистелрой и компания биха с 4-3
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съдийствоот е много адекватно - бутат се определени отбори. как си представяш че Бразилия която е потрошила 11 милард като докамин няма да достигне поне до финал? та нали Дилам Русеф няма да бъде избраан? Ами ако отстранят АРжентина? ЛЕЛЕ? как го виждаш?
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
големият длъжник снощи - Ван перси. нищо не свърши. Даже един снайдер с толокав много "балони" накря се оказа по полезен от него отбелязвайик гола, Игаричи като робен, ван дер Ваарт или Дани Блинд бяха в стихията си. ван Преси обаче все едно го нямаше
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това първенство се опорочи напълно от неадекватно съдийство.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
снощи робен беше най-добирят играч в мача. само неговото име се чуваше , нанесе сигерон около 7-8 удара, съзаде две стопроцентоив ситуации, всяка втора топак минаваше презго връщаше се назад, не допскаше проблеми в отбраната , включваше с в центъра пускаше атаки по другия фланг, израбоит дузпа - той бе безспорният номер едно. Впрочев вратарят на мексико спаси поне дав стопроцентоав гола - за единият помогна гредата, а другият се отби в тялото му, след удар на робен.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на мен Брад Пит ми призна, че иска да се ожени за мен, ама вече имал деца с Анджелина Джоли ....
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако в 48 минута Мексикоизоставаха в резултата те трябавше да нападат и тогаав трябавше да се оголят а това би създало възможност за вкарване на втори гол. в тяхната врата. Освен това ако съдията не бе дал и втората дузап - малок спорна, но вес пака имаше контакт, макар и не умишлен - всичик щяха да ревнат на другия ден - Съдията закал холанидя като не даде две дузпи.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а пък първаат бе в края на първоот полувреме и ако бяха вкарали гол холандицете щяха да имат СТРАХОТОН предимство, зящато щяха да се дръпната сгол предина и второто полувреме само щяха да си разцъкват топката, и нямаше да я дават на мексиканците. венъж Барса направиха нещо подобон и 18 минути не дадоха на другия отбор да пипне топката а само си подаваха. Освен това първиет минути на второот полувреме щяха да са психологичесик на страната на Холанидия.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като брой се компенситат дузпите, ама не и по значение - тая, дето им дадоха, беше в добавеното време и реши мача. А ако им бяха дали първата (истинската), мексиканците щяха да имат много време да реагират.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne be duspa.Roben chesto prawi tozi nomer, inache ponqkoga igrae dobre.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В крaйнa сметкa от 2 положения трябвaше дa се дaде поне едното. Отборa с повече чисти положения продължи нaпред. Не може дa рaзчитaш сaмо нa зaщитa и врaтaр и дa искaш дa отидеш нa финaл.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да, това не беше дузпа, но преди това пък Робен не получи СТОПРОЦЕНТОВА ТАКАВА, а играч на МЕКСИКО не получи ДИРЕКТЕН ЧерВЕН КАрТОН, в 46 минута, така че нещата се компенсират.