От 50 до 100 лева за Реал Мадрид на живо

Лудогорец обяви цените за мачовете в Шампионска лига
68
От 50 до 100 лева за Реал Мадрид на живо
Снимка: Булфото, архив

Ръководството на Лудогорец обяви официално цените на билетите, срещу които ще се влиза на срещите с Реал Мадрид, Базел и Ливърпул в Шампионската лига.

Продажбата им започва на 12 септември.

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет.

Както вече обявиха от Лудогорец, до събота – 6 септември, включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на "орлите".

Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул.

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.

Ето и как са оценени противниците на Лудогорец в Шампионската лига:


Реал Мадрид

Сектор А - 100 лв.
Сектор Б - 50 лв.
„Лъвчетата“ - 60 лв.
Сектор В - 75 лв.
Сектор Г - 50 лв.

Базел
   
Сектор А - 80 лв.
Сектор Б - 30 лв.
„Лъвчетата“ - 40 лв.
Сектор В - 60 лв.
Сектор Г - 30 лв.

Ливърпул
   
Сектор А - 90 лв.
Сектор Б - 45 лв.
„Лъвчетата“ - 55 лв.
Сектор В - 70 лв.
Сектор Г - 45 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен не ми харесват цените и ще го пропусна. Сигурен съм че стадиона ще е на МАХ, атмосферата също ще е страхотна независимо от резултатите.
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А семките по колко ще са?
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За контролата с Металург Донецк ЦСКА иска 1000 лева за билет! - Заглавие в спортен ежедневник. No comment!
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко типично за нас. Искаме да имаме отбори в ШЛ искаме да имат добри играчи и да не ги ползват за да си оправят головата разлика а в същото време ревем за цените на билетите. Да високи са за стандарта на Бг, но не виждаме всеки ден шампионска лига на живо. Там където го правят редовно печелят по около 2 000 000 евро на домакински мач само от билети при все че има много хора с карти. Да не говорим за продажба на артикули. При нас я някой си вземе я не ама иначе се бием в гърдите и викаме ***
32
3
 
10
 
! Отговори
До 37 преди 9 години
"да си платиме ли толкоз скъпо за да викаме за Реал или да оставим стадиона празен."А бе и аз си викам, че Мадона ще пее на "Васил Левски" празни трибуни при цена на билета от 200лв, а то какво стана - билетите бяха изкупени за броени часове. Така че колкото и да недоволстваме от цените на билетите, това е нормална цена за мач от такъв ранг и стадионът ще си бъде пълен.
31
2
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Въпросът е - да си платиме ли толкоз скъпо за да викаме за Реал или да оставим стадиона празен. Правилно е второто. Реал го гледаме всяка седмица и то срещу голями противници, този фарс да го оставиме сами да си го ядат. А нали ако се класират щяха да играят на букерещткия стадион?! Явно румънците не са им дали.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Na moreto petuk i subota vhoda za vseki bar s chalga e mejdu 15-20 lv."Абсолютно си прав. Щом за някаква селска чалга певица сме готови да дадем 15-20 лв, не можем ли дадем 3 пъти повече за едни от най-добрите футболисти в света.P.S. И започни да пишеш да кирилица - маймуницата е изключително грозна, пък освен това отдавна не е на мода.
29
3
 
6
 
! Отговори
Rus преди 9 години
Super normalni sa cenite , daje spored men biletite sa dosta niski v predvid na otborite s koito shte igraqt , koito ne moje da si go pozvoli da si sedi vkushti . Na moreto petuk i subota vhoda za vseki bar s chalga e mejdu 15-20 lv . Glupavo e 50 lv da sa mn predvid otbora s koito shte se igrae . Hubavite neshta si imat cena , glupavo e da se pravqt nqkakvi chastni izvadki che vidish li nqkoi nqmal pari . Ami nauchete se da rabotite da imate !!!!! Nikoi ne vi e dlujen !!!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, ако си купя комбиниран билет на Лудогорец за групите и за осминафинала каква е отстъпката?
27
3
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
какво им е на цените,къде има такава евтиния,бе ***,50 евро за сектор А,ако ми покажеш друго място с такива цени ми се обади
26
7
 
7
 
! Отговори
авг преди 9 години
До Работещ в БългарияВ Англия заплатите са около 2000 паунда, а билетите за дербитата стигат 400 паунда. Сметни си сам процента.
25
2
 
9
 
! Отговори
Работещ в България преди 9 години
Доста от коментарите по-долу са за цените на билетите в Европа. Много ми е любопитно служителите на Домусчиев за европейски заплати ли работят че шефа им се равнява по тях. Според данни на НСИ средната работна заплата за България е около 700 лв., т.е най-скъпия билет е 15% от нея. В Европа ако приемем средна заплата около 2000 евро, то билетите трябва да са по 300. Да ли е така???
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно е каква ще е цената на комбинирания билет. Ако ти правят 30-40% отстъпка при купуването на билети за 2 или 3 мача ще е повече от добре.
23
13
 
16
 
! Отговори
11 преди 9 години
Ех, какво ревете не мога да разбера. Никой не ви кара насила да ходите. Като не може да си позволите нещо, не значи че е тъпо или че "Домуса" е ***. Стадионоът ще се напълни - има хора, за който цената не е висока. Като имате 3 лв в джоба, ще ходите да гледате Гранит Широки дол, не Реал Мадрид
22
3
 
11
 
! Отговори
бедна душица преди 9 години
А кренвирши ще има ли?То при тия цени...
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като дойдат 20 000 запалянковци на Барселона да викат за Лудогорец и ще се напълни стадиона.
20
2
 
9
 
! Отговори
Реално преди 9 години
Пичове, цената си е нормална... както писаха Гонг за мадонка гагичка и тем подобни ги дават Българите(че и повече дават) Днес един приятел ми показа цените в Мадрид(да знам че стандарта е друг) но там най евтиния билет( за от сума метри в небето да гледаш) е 50 Евро. А билет за близо до терена е 120 евро. Тъпата част е комбинирания билет... така българска реч ще има тук таме.
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пффф, извинявайте, ама билетите за Мадона вървяха между 100 и 200 лв и се купуваха като топъл хляб. 50 хиляди продадени билета за нула време. Същото е положението със Sofia Rocks. Така че 100 лв не са нищо за мач, в които участват Реал Мадрид.
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 100 лева ще дойдат братята на Домуса,а именно Шефкет и Али Реза
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези заслужават никой да не им стъпи на мача.