Алекс Колев няма да ходи в Левски

Нападателят на Ботев Пловдив пред Gol.bg
Обновена: 12 юни 2015 16:05 | 12 юни 2015 16:05, Александър Попов
1
Алекс Колев няма да ходи в Левски
Снимка: Булфото, архив

Александър Колев е един от най-талантливите български футболисти. Той направи име в Белгия с отборите на Десел Спорт и Геел, след което премина в Ботев Пловдив.

Юношата на Левски започна с жълто-черния екип отлично, но го сполетя тежка контузия на коляното, която го извади от игра за над половин година. Той обаче не се сломи, успя да преодолее трудните моменти и сега у него се усеща огромен ентусиазъм и страст за игра.

Младежкият национал даде интервю специално за Gol.bg, в което говори за мъките по време на възстановяването, за положението в Ботев, за информациите за преминаване в Левски и Белгия, както и по други любопитни теми.

Претърпя тежка контузия. Как си вече?

Чувствам се много добре. Здрав, както преди и се надявам никога повече да не се стига до такива тежки травми. Дори да не е хубаво да се казва никога...

Кой момент беше най-тежък по време на възстановяването и на кого искаш да благодариш за подкрепата?

Първите три месеца бяха невероятно тежки. Имаш чувството, че не можеш да се оправиш, защото постоянно се появяват странични болки. Мъката ми беше огромна, но в крайна сметка, със здрава работа, се оправяш. Но до ден днешен трябва да правя упражнения. Искам специално да благодаря на д-р Василев и д-р Бочев за добре направената операция, както и на Ачката и на Светльо Гърков и на д-р Касабов, които постоянно се грижиха за мен.

Да преминем към друга тема. Постоянно се пише, че има шанс от новия сезон да играеш в родния си Левски. Има ли нещо вярно в това?

Не, това са спекулации, а дори и да има такова нещо, аз не знам. Имам си мениджър, има си ръководство. Не съм аз човекът, който ще знае, дори и да има интерес. Футболист съм на Ботев и това е.

Ти лично били се върнал да играеш в Левски?

Това са спекулативни въпрос. Казвам ви – чувствам се супер в Ботев. За Левски не искам да говоря, защото не знам нищо.

Как ще оцениш сезона на Ботев? Класирахте се по-драматичен начин в първата шестица, но там представянето не беше на нужното ниво?

Стана добър сезон за нас. Хората мислеха, че нямаше да се задържим в елита с младия ни отбор и т.н., но мисля, че показахме на всички, че сме един достоен тим, който да се бори за призовите места. И с Вили Вуцов тръгнахме добре, но загубата от Локомотив Пловдив ни повлия и след това тръгнахме надолу. Но Пепо Пенчев помогна за влизане в първата шестица. Там играхме доста добър футбол, но за да победиш, трябва да вкарваш положенията, а на нас не ни се получи.

Цялото интервю с Колев четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз няма да ходя в Левски. Напишете една статия за това.