Удар по ЦСКА: Отбор от Серия "А" отмъква цел на тима

Сасуоло почти е договорил Давид Окереке от Специя
Обновена: 11 юни 2019 10:51 | 11 юни 2019 10:12, Георги Пешев
5
Удар по ЦСКА: Отбор от Серия "А" отмъква цел на тима

ЦСКА получи сериозен удар, след като италианският елитен Сасуоло изпревари "армейците" за головата машина на Специя Давид Окереке. 

В своя сайт трансферният специалист Джанлука Ди Марцио оповести, че отборът от Серия "А" е на финалната права на преговорите за нигерийския младок, който направи шеметен сезон с тима от втория ешалон на италианския футбол и вкара 10 гола за 30 мача.
 
Така на практика "червените" ще трябва да търсят нов вариант за подсилване на своята атака, след като освен дошлите попълнения отборът работеше и по този трансфер.
 
Още с анонсирането на името на нигериеца бе ясно, че ЦСКА трудно ще се пребори за него, но все пак отборът се бе задействал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: футболЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги могат да вземат Божинов!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само децата с пари и родителите плащат. Извод неправилен подбор и изкуствени кадри - извод чуждите клубове не спят и са наясно с всичко.Плешивият да не се чуди защо няма играчи в чужбина и с какво е виновно БФС а да погледне, че той докато е ритал е имало хора, които са учили. И великите 4-ти в света, са просто едни некъдърни ръководители и е време да освободят ... дансинга.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът не е толкова до броя на чужденците, колкото до:1. Липсата на добра тренировъчна методика и подготвени треньори, наясно с целия процес. Само ще кажа, че при напускането си Дж. Гатузо изтегля и екипа си 10 души.Български клуб взима чужденец, идва в дора форма, играе тук един полусезон и е мъртвец. Има едно, две изключения - извод, няма кой да тренира играчите2. Уговорени и купени мачове, удобни и услужливи съдии - извод няма истински мачовеи 3. което е в основата - в школите виреят
2
0
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Окаренге ? От Африка ...Няма проблем за ЦСКА !Да изпратят някой скаут до Африка да ритне някоя палма... Гаранция от нея ще изпадат няколко братя на Окаренге ...И проблемът е решен. Въпросът е след като пълним българското първенство с такива... как искаме да имаме добри футболисти в националния ? ...
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли кой да отмъкне и ***@ лечкоф и перуката от БФС веееее