"Черно море" отнесе ЦСКА с класическото 3:1

Червените се изложиха на собствения си стадион
20 юли 2019 20:48, Екип на Dnes.bg
34
"Черно море" отнесе ЦСКА с класическото 3:1
Снимка: Булфото

Черно море нанесе болезнена загуба с класическото 3:1 в двубой от втория кръг на българската Първа лига, игран на стадион "Българска армия"

Футболистите на треньора Илиан Илиев се възползваха от положенията си и дръпнаха в резултата с голове Исмаил Иса (23') и Родриго Да Силва (37'), който бе точен от дузпа.

През втората част "червените" се опитаха да се върнат в мача, но това така и не се случи. Даже обратното - Да Силва се разписа за втори път и направи резултата класически. Все пак "армейците" върнаха едно попадение, което бе дело на дебютантът в тази среща Тони Уот (74').

Taка кошмарното начало на сезона за ЦСКА продължава. След равенството с Етър преди седмица, сега "червените" записаха загуба и имат само една точка от два мача. Черно море пък е на другия полюс, като "моряците" са с 6 пункта. Това е първи успех за "моряците" на "Армията" от 2003 година насам.

Двубоят започна за гостите, които още след първия съдийски сигнал започнаха да притесняват "червената" отбрана. Родриго Да Силва остана на стрелкова позиция, но силният му шут попадна в прегръдката на добре пласирания Витаутас Черниаускас.
 

Подробности за мача четете на Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Черно мореЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
42
 
! Отговори
тт преди 4 години
ко стана ве нещастниции, сега кой ви е виновен ?
8
19
 
11
 
! Отговори
any преди 4 години
Тиквата каза Левски да е шампион, тази година- затова ги привика... Чорбата са смешни, а Лудите ще се концентрират в-у наркотиците- хайде сега полиграфи...
7
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те нали босовете се разбраха за феърплей този сеозн.
6
1
 
40
 
! Отговори
Пст преди 4 години
Не е вярно. Това е Цецка само когато бие, когато пада е Литекс.
5
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пролетта Черно море полегнаха на ЦСКА. Явно сега имаха да си взимат.
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моряците се връщат от бурното море,само ЦСКА ги няма в тия редове!
3
1
 
18
 
! Отговори
Чорбар преди 4 години
Всичко е заради онази несправедлива атака, дето ни изкараха, че има африканска чумa сред нас!Сега момчетата са притеснени, не знаят какво ги очаква... А всъщност африканска чумa сред нас почти няма! Само тук-там, съвсем дребни неща. А такъв шум вдигнаха!Ако има справедливост, трябва сега да ги накажат с поне 6 мача без публика, най-малкото за расизъм, че замесиха и Африка!
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Черно море" отнесе ЦСКА с класическото 3:1"3:0 се счита за класически резултат, само да ви светна. Айде моряцииииииии!
1
0
 
47
 
! Отговори
черноморец преди 4 години
Чорбата не става за нищо.