Балъков за мача с Англия: Раздаване на повече от 100%!

Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас, призна треньорът
Обновена: 6 сеп 2019 21:03 | 6 сеп 2019 20:45, Анисия Иванова
25

Селекционерът на България по футбол Красимир Балъков е наясно със стартовия си състав в утрешната квалификация с Англия на "Уембли".

“На 99,9% съм наясно с титулярите. Има още някои дребни детайли за доуточняване, но те ще се решат в последния момент. Моите играчи са наясно, че трябва да се представят на повече от 100% утре вечер".

"Не мога да ви кажа сега кои ще започнат като титуляри, но всичко е възможно. Ако не загубим, ще бъде позитивен резултат за нас. Ще бъда доволен и щастлив, ако видя, че играчите ми дадат най-доброто от себе си през всичките 90 минути”, заяви Балъков.

Още по темата

“Обожавам това, което виждам като работа и игра от страна на Гарет Саутгейт и неговия тим. Това е футболът, който и на мен ми се иска да играем. Дай Боже, след някоя друга година да достигнем нивото на Англия".

"Сега обаче трябва да се съобразим с възможностите си и да сме готови да противодействаме по най-добрия начин на този динамичен, модерен стил на игра. Моментът е идеален за момчетата, за да усетят за какво точно става въпрос”, допълни той.

“Предвид точките, с които разполагаме в момента, е трудно да говорим за класиране на Европейското първенство. Имаме обаче добър шанс чрез Лигата на нациите, който трябва да използваме".

"Добре е до края на тези квалификации да видим всички футболисти, които са в разширения състав. Марселиньо и Вандерсон са много добри играчи и съм сигурен, че с опита и класата си ще ни помогнат”, завърши Краси.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Обожавам тези изрази: "Раздадохме се на 110%", "Ще се раздадем над 100%" и т.н. Трябва да си помоствен *** за да сътвориш подобно нещо.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по младите национали ако беха дошли с родителите си щяха да играят на по високо ниво сега вече е практика мама и тати да ги карат на тренировки с колата за да не се преумори детето и по възможност да присъстват на тренировката да не би случаино тренера да ги нагруби или им се скара много ми е чудно едни от наи големите бг футболисти на времето като СТОИЧКОВ БАЛЪКОВ СИРАКОВ И ТАКА НАТАТЪК и тях ли са ги водели родителите на тренировки или със скъсаните си гуменки на краката сами са ходели
20
4
 
1
 
! Отговори
baikobaev преди 4 години
Отборите са неравностойни , но това не означава да си играе без хъс и самочувствие от нашите !Четири пети от отборите в ШЛ са на нашето ниво !
19
1
 
1
 
! Отговори
бай Ставри преди 4 години
До Валентин ТодоровПо твоята логика, състезателите на дълги дистанции, се натоварват, 30%
18
1
 
0
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!ха-хо, политическите ти изяви, са ни убедили че си с нарушено мозъчно равновесие. Не е нужно,допълнително потвърждение
17
1
 
6
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
За да издържи натоварване в рамките на час и половина,човек трябва да използва массимум 45-50% от пълния си капацитет.Усилия с над 80% след 10 минути водят до колапс.100% използване на физическия капацитет е научно невъзможно освен във фантазиите на неуки невежи.Но каквито играчите такъв и селекционера.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как от студрнтски град,къдетосе пудриш цяла нощ и си веуик да победиш създателите на тази игра.Нашето 100% започва от треньора, нокато го гледам балъков,има физиономия,като слабо платен човек,вътрешнокисел,неудовлетворен и т. н.Непадатмилиони като при Мауриньо,даже принеустойка и тази незаинтересованостя предава на чалгарите.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СТРУВА МИ СЕ ЧЕ НАШИТЕ МОМЧЕТА ЩЕ ПОВТОРЯТ ПОДВИГА НА ГРИШО КОЛКОТО И ДА ИЗГЛЕЖА ФАНТАСТИЧНО
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% от 0 си е пак 0
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако ни бият с повече от 2 гола, да си заминават без сделка!
12
5
 
2
 
! Отговори
до ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Човекът е професионалист, нито е смешен, нито е неадекватен. Напротив, ако прочетеш статията и я осмислиш, че осъзнаеш, че е реалист и е наясно какво е положението. Просто ще се опита да мотивира отбора, за да не излизат със свалени *** още преди сигнала за начало на мача.
11
8
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Изключително смешен и неадекватен Балъков !Ако той наистина вярва в това, което говори, значи е изгубил реална представа за нещата.Ако пък го говори, за да се хареса на някого, то това не е коректно към тези, които го слушат.Нямаме футболисти и такива не се виждат в следващите 10 години поне.Принудени сме да натурализираме треторазредни чужденци, само и само да вдигнем поне малко нивото на националния ни отбор.Нещата са трагични.Балъков беше отличен футболист, но е посредствен като треньор
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко имат, от пари милиони евро ако се класират до стадиони и бази, но явно не е причина в раздаването, а просто няма кой да ги научи как да играят и как да бият. Липсва кадърен треньор и хора в БФС, които си вършат работата,
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на 1000 процента да се раздадете пак ще паднете.Но ледайте да е поне с по малко.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
18:15 - БНТ
7
1
 
3
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
В колко часа и по коя ТВ?
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Туньо Желений, да се свети името му, беше коментирал ситуацията в националния по същия начин малко преди да напусне тоя свят. Човекът просто не разбираше как можеш да облечеш националния екип и да не положиш тяло срещу противниковия огън в името на България.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стратегията на Балъков е правилна, все пак самият той беше част от една машина работеща над максимума си. Стоичков навремето излизаше на терена с фиксирана граница от 110% с опция за вдигане на летвата доколкото може. Няма да го обвинявам за нищо ако или след като англичаните съсипят лигаветата. Балъков няма как да ги научи как да бъдат мъже, ако акъла им е зает с неща различни от себераздаването докрай.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красимир Каръков .
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балъков е *** .