Кристиано Роналдо за скучната слава, обвиненията и ... Джорджина

Имам 100% вяра само на 4 човека, признава футболиста
Обновена: 18 сеп 2019 13:57 | 18 сеп 2019 13:56, Нели Христова
20
Кристиано Роналдо за скучната слава, обвиненията и ... Джорджина
Снимка: iTV

"Задушаващо ли е да си ти?“, пита Пиърс Морган.

"Да си известен е скучно“, отговаря футболната легенда Кристиано Роналдо. 

Спортистът, който получава близо 530 хил. евро на седмица като играч на „Ювентус“ възхити зрителите със своето интервю за Морган. Въпреки славата, той се представи като един честен и земен човек. 

Още по темата

"Знаеш ли колко често извеждам децата си в парка? - пита Роналдо. - Нула.“

Футболистът признава, че в началото славата му харесвала – да е на първа страница на вестниците, да го дават по телевизията. Но след 15 години нещата не изглеждали толкова фантастично.

"Искам малко уединение, признава Кристиано. - През последните 10 години нямам никакво лично пространство. Ако отида в парка с децата си, хората започват да се обръщат и това притеснява момчетата ми. Приятелката ми също е нервна. Аз съм притеснен. Когато си сред хората, не можеш да си себе си. Скучно е. Искам отново да съм свободен.“

Роналдо споделя още, че може да вярва едва на четирима човека около себе си.

"Няма да кажа имена, защото не мисля, че ще е честно. Но да, имам 100% вяра само на 4 човека. Този живот е такъв“, категоричен е футболиста.

Макар Кристиано Роналдо често да е смятан за арогантен от футболните фенове, той е напълно искрен относно себе си. Признава, че е обсебен от мисълта за победа и вярва, че най-силният му помощник е ума му.

"Обсебен съм от това да побеждавам, да съм успешен. Работя за това. Само талантът не е достатъчен. Пристрастен съм към победата, към успеха. Не преследвам рекордите, те ме преследват“, заявява Роналдо. Той признава, че се притеснява дали сина му ще има същият устрем като него, след като още от малък е отглеждан сред толкова много лукс. Според Кристиано той „трябва да страда малко“, за да се появи същото желание за успех и у него.

"Ще го мотивирам, ще го побутвам и само мога да се надявам, и да се моля, че ще стане като мен“, казва футболиста.

Роналдо признава, че 2018 година била най-трудната в живота му, след като Кетрин Майорга го обвинява в изнасилване. Той продължава да отрича обвиненията.

"Те си играят с достойнството ти. Имаш жена, семейство, деца. Казах на майка си: "Успокой се. Познаваш сина си. Нищо няма да се случи. Но тя вече е възрастна. Беше трудно“, споделя Кристиано пред Пиърс Морган.

"Тя ми помогна толкова много. Разбира се, че съм влюбен!“, заявява Роналдо относно приятелката си Джорджина. Той разкри, че планира да се ожени за нея.

"Някой ден ще сме женени, да. Това е мечтата и на майка ми. Така че, един ден... Защо не?“, казва футболистът.

В интервюто Роналдо разказва за много неща от живота си – за своите 17 коли, които включват Бугати, Ферарита и Ролс Ройс, както и за една паметна вечер, с приятеля му Рикардо, в която се дегизирали с перуки „като рок звезди“, за да влязат в клуб в Мадрид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
фори преди 4 години
Нещастници сте подръжниците на статуквото.Жалки сте отвсякъде.Вече хората разбраха истината и няма да ви се вързват на тъпите и евтини номера.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Философията на Роналдо и тази на бг момчетата има разлика от няколко свтлинни години.Във България нещата са тотално сбъркани,за това не се получава не само на спортния терен а и извън него.
16
1
 
7
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
Всяко момче когато порасне иска баща му да види какво е постигнал и да усети, че той се гордее с него... Като малки като питате някое момче на кого прилича винаги отговаря, че на татко си. Така че го разбирам Роналдо. Повечето хора си мислят, че парите са всички, но хората в чувствата си са еднакви... няма значение колко си богат винаги имаш проблеми, които те измъчват...
15
2
 
2
 
! Отговори
.............. преди 4 години
До фориНешастник, тръгнал въшкаря да коментира Роналдо.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ вече бойкотират брака заради феминизма, тия малодушни Европейци се правят на ударени.
13
3
 
6
 
! Отговори
фори преди 4 години
Пълни измислици. Всички женени сте под чехъл. И сте под ударите на феминистката отрова в Европа.
12
1
 
6
 
! Отговори
До фори преди 4 години
Фори, никога не съм бил по-щастлив от сега, когато съм женен (12 години). Брака се основава на партньорството, не някой да води някого за нещо.
11
0
 
3
 
! Отговори
До бай кор преди 4 години
Байчо , ако си тауриан не можеш да даваш кръв до 6 месеца след като ти е правен татуса. след това можеш да си даваш колкото си искаш!
10
2
 
14
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Що не си признае накрая на кой бряг е?!Вие много обичате да си врете носа в личният живот на хората. Какво значение има за теб "на кой бряг е?". Той от тебе НИКОГА няма да си поиска!
9
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безспорно е гениален футболист!Но защо децата му са родени инвитро?!Що не си признае накрая на кой бряг е?!
8
14
 
8
 
! Отговори
фори преди 4 години
Роналдо се остави да бъде една марионетка на статуквото в Европа.Никой ,който е за промяна в Европа няма как да го уважва тоя.Продаде се на феминисти,*** и всякакви извратеняци които са за това Европа да бъде завладяна от Азиатци и Африканци и да бъде заличена идентичноста и.А тия мигранти ще сринат феминизма в Европа ,защото тяхната култура е анти-феминистка и анти-джендърска.Роиналдо и Европейците в крайна сметка се оказаха едни малодушни и слабохарактерни хора.
7
17
 
2
 
! Отговори
фори преди 4 години
До Анонимен.Сам решавам бе загубеняк.Сбъркани жени не ме водат за носа като вас бракувани и загубени завинаги.
6
25
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 4 години
Роналдо е вече в плен на феминизма.Християнството е враг на феминизма и затова сатанистките политици в Европа не приемат християнството.Тоя Роналдо реве като малко дете.Жалка картинка.Вече никой не иска да го чуе тоя женчо.
5
24
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Този е една феминистка марионетка.Дори и да си бил добър футболист,когато феминисти и жени те направляват вече си провален отвсякъде.Не случайно Европа е провалена овсякъде заради феминистки политици,които пускат тука азиатци и африканци да ни превземат.
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-щастливият човек на земята!!Въпреки, че не удостои с вниманието си българските си фенове.
3
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От малко *** се превърна в разумен мъж.За фетболните качества без коментар.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До форитеб си ти е добре мъже ли да те водят за .. :)
1
38
 
5
 
! Отговори
фори преди 4 години
Тоя се ожени и стана жалък придатък на жена си.Всички бракувани са като тоя клоун.Вече никой му няма доверие на този.Когато жени те командват се превръщаш в едно нищо.