Лудогорец се подигра с ЦСКА Москва, наниза 5 гола

Разградчани с исторически мач в Лига Европа
Обновена: 20 сеп 2019 00:02 | 20 сеп 2019 00:01, Александър Попов
186
Лудогорец се подигра с ЦСКА Москва, наниза 5 гола
Снимка: Булфото

Отборът на Лудогорец удари звучен шамар на руския ЦСКА Москва и започна ударно участието си в групите на Лига Европа. Разградчани победиха с 5:1 своя опонент на своя стадион, като изиграха феноменално второ полувреме.

Мачът започна малко злощастно за българския шампион, след като още в 11-ата минута гостите поведоха. При статично положение Игор Дивеев бе оставен непокрит и с глава прати топката във вратата на Ренан.

До 15-тата минута в актива на Лудогорец вече имаше две греди, а до края на полувремето с пропуски се отчетоха Марселиньо и Кешерю.

Лудогорец започна своя голов рецитал в 48-та минута с гол на Вандерсон след удар извън наказателното поле.

Две минути по-късно обратът вече бе факт. Недялков пусна пас зад защитата на московчани, а Лукоки прати топката в мрежата.

Кешерю вкара страхотен гол след още три минути - той намери десния ъгъл на вратата на Акинфеев с воле извън наказателното поле.

В 69-ата минута вече се очерта разгром, след като недялков се отчете с втора асистенция, а Кешерю вкара своя втори гол в мача.

В 73-тата минута румънският нападател оформи своя хеттрик, след като реализира дузпа за спъване на Марселиньо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
25
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Прекалено много не дуйте фанфарите, ви думах вчера, бъдете умерени, не плюйте руснаците, защото не българи, победиха, онази вечер, а интернационалната сбирщина на Киро Амфетов;))) Мачът на Истината е, вторият в групата с "Ференцварош". След него, надувайте фанфарите. Сега, били били руснаците. Ама кой ги бил? Българите? Не, наемниците на Киро Амфетов. Иначе, ако това ви е критерият за национална гордост;))) съм абсолютно прав в преценката си за днешните българи и всичко, което ще им се случи;)))
102
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Делиорманци са се подиграли с ЦСКА-Москва а обратното защото рушки дойдоха с юношите си.Подигравката е ОЧЕВАДНА но не и за кьоравите джуpналя.
101
2
 
37
 
! Отговори
българин преди 4 години
Ххахахаха само великият генерал Иван Колев е унижавал така руснаците в Добруджа.Браво!!!
100
2
 
30
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
Мария Захарова изказа ли се вече? Как може червената армия да пада така от некви бразилци?
99
5
 
20
 
! Отговори
дфг преди 4 години
Как може те тук паметник са ни построили а ние така да се подиграваме с пияниците
98
5
 
29
 
! Отговори
Я! преди 4 години
Браво на лудогорец. Бой по ***!
97
2
 
36
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Не харесвам арогантния Домус, но това няма нищо общо с хубавата сърцата игра, която показаха момчетата. Руснаците били с резерви...не знам какви резерви, но играта на Лудогорец беше прекрасна. Това ни остана като футболна радост...поне да се накефим, ако не друго.
96
8
 
21
 
! Отговори
Москвича... преди 4 години
Вратарчето на руснаците пак да се снима до руски Москвич за спомен...Да помни той-окга се снима до "гордостта" на тяхната автомобилна индустрия как събира после 5 парцала... Жалко за товарищите-няма да могат да пеят "катюша"сега,няма да могат да ни обясняват колко напред сме били едно време,ехейй,мед и масло течеше, по 3 Москвича имаше всеки, по цяла седмица на почивка ходехме,ехейй..Та така де вратарче- нъл си московчанче- да имаш спомен от България..
95
0
 
47
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
За пореден път доказаха защо са шампиони и тази година пак трябва да са шампиони.ЦСКА и Левски да спрат да се оплакват само а малко да се поучат от тях.
94
0
 
31
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
За пореден път доказаха защо са шампиони и тази година пак трябва да са шампиони.ЦСКА и Левски да спрат да се оплакват само а малко да се поучат от тях.
93
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на юнаците, наблъскаха им въл...та наобратно на отворените московлии. А най ме изкефи един техен коментатор, който коментираше, че било исторически прецедент два руски отбора (нали преди това Краснодар падна 5:0 от Базел) в един ден да отнесат хурката с пет гола, та, при 5:1 и едно голово положение пред тяхната врата онзи направо нададе вопъл "НЕ НАДА ШЕСТОЙ ГОЛ !".
92
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а този дето иска да внася съдии и прокурори, що не внесеш направо и население. тези дето се гаврят с вас ежедненво са просто сечение на обществото. и от "нормалните" хора да седнат на техните места, резултата ще е същият.
91
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците нарочно са паднали,защото много обичат България.Русофилите се ядосват излишно.
90
14
 
5
 
! Отговори
Кирю Параходеца преди 4 години
тю тюууууууууу. много коментари трият моите подчинени. браво. така се прави демокрация. за това им давам и по една линийка от стоката преди и след работа, да са на щрек, да бдят да не бъде разкриван бизнеса и далаверите ми с *** ага. напред луноходец, нийл армстронг готви се товариш, като стигнем където сме тръгнали ще плачеш. тю тюууууууууу.
89
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите пак са неблагодарни на асвабадитилите.Как може така да позорят братушките си.Неблагодарници.
88
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие у ред ли сте? В националния 1/3 са натурализирани маймуни и няма претенции, за частен футболен клуб сте се размрънкали. Гроздето е кисело май? Със същите не-българи в отборите си вашите любимци ритат с професионалистите от "Витоша-Бистрица" и падат от "Царско село" и ви няма на футболната карта на Европа.
87
4
 
39
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Очакваме протестна нота по дипломатическите канали от Русия. Как може такова нещо ?Та нали сме братя. Резултата е трябвало да бъде равен.
86
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
22.09.2019 годинаЦска Москва-Краснодар. В неделя двата руски "гранда" ще доказват кой е по добър!
85
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Български отбор бие в евротурнирите, горд съм. Чужди играчи играят класен футбол за български отбор, още по-горд съм. Тези които бият и то с 5:1 са руснаци, щастието е пълно.
84
3
 
59
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Ако можеше както Лудогорец докара играчи от чужбина, да си внесем политици, съдии и прокурори, положението в държавата щеше да е съвсем друго. Практиката с футбола в Разград го доказа. Поне ще знаем защо плащаме данъци.