Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк?

Тримата привърженици на отбора са на свобода
24 апр 2020 16:25, Нели Христова
49
Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк?

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция около случая с побоя над журналиста Слави Ангелов, съобщава Gol.bg.

Ултрасите от сектор "Б" заявяват, че всички членове на "София-Запад" са освободени и то без никаква парична гаранция, което е ясен знак, че не те са организирали и изпълнили саморазправата.

Още по темата
Ето каква е официалната позиция на НКП:

"Кому беше нужен този цирк?

За пореден път, вече не ги и броим, левскарската публика беше забъркана в грандиозен скандал. „Атентат срещу държавата“, както го нарече уважаемият главен прокурор. При все, че ние никога не бихме пропагандирали насилие над журналисти, камо ли „атентати срещу държавата“, искаме да попитаме уважаемите медии в България, незнайно откъде получили своята информация, кому беше нужен този цирк? Всички жълто-кафяви медии, барабар с националните такива, обявиха, че водещи лица в агитката на Левски са извършителите на побоя срещу журналиста Слави Ангелов.

Трите лица, свързани с клуба на привържениците на Левски – София Запад са на свобода. Един изобщо не е задържан и не е издирван, другите двама са пуснати без гаранция и без обвинения.

Връзката им в случая е, че „познавали извършителите“. Също би било удачно да попитаме органите на МВР и прокуратурата не би ли трябвало съдът да реши кой е извършител и кой не е?

Но нека върнем лентата назад.

Непосредствено след престъплението срещу въпросния журналист, неговият подпухнал, антипатичен колега-всезнайко Борислав Зюмбюлев напълни материалите на водещите медии, че нападението било „фенска работа“. Без никакви доказателства, отново родните медии подеха кампанията, че привържениците на Левски колят и бесят невинни хора по улиците.

След кратко затишие пред невъзможността на МВР за бързо разкритие на случая, преди няколко дена, в предаването „Референдум“ по БНТ1, беше отправен личен призив към Министър-председателя г-н Борисов да разкрие престъплението. Случайно или не, на следващия ден имаше задържани, а медиите гръмнаха, че това са лидери на публиката на Левски.

Днес, главният прокурор г-н Гешев, пък намекна, че поръчителят на побоя е лице, дестабилизаращо държавата и укриващо се в чужбина. Това в акомпанимент с предположението, че извършителите са привърженици на футболен клуб. Интересна връзка, наистина. Само ще припомним, че привържениците на Левски отказаха да участват в каквито и да било действия с подобни лица преди няколко месеца. Има го доста добре документирано.

И така стигаме до заключението.

Кому беше нужен този цирк, уважаеми дами и господа? Кому беше нужно отново публиката на Левски да бъде употребявана за подмолни цели. Защо отново бяхме използвани по такъв грозен начин? Дали някой ще признае грешката си и ще напише опровержение на долните си лъжи?

Съмняваме се."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феновете - света вода ненапита, а Иванчева - вещица... Гешев знае кога да приклекне.
40
0
 
0
 
! Отговори
Иво 88 преди 4 години
Получавайки в замяна пари и свобода на действие в развиването на бизнеса(разбирай разпространението на наркотици и правилното отчитане на правилния човек)Живеем в страшна помийна яма и измъкване няма!
39
0
 
0
 
! Отговори
Иво 88 преди 4 години
Само не знам защо слагате всички фенове на Левски под общ знаменател...Ние не сме виновни, че има такива *** и отпадаци в агитката.... Мнозинството от феновете на Левски са нормални мъже и жени. Но някой явно има файда да се говори за топ глупаците и вандалите в България!Горко и на нашата държавица с такива управници и с такива пионки които те имат(защото гаранция СЗ, Офанзива и Енимълс са съставени предимно от едни престъпни индивиди изпълняващи поръчки на кукловодите от горе получавайки
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да не ви пускат скоро ритни топковци!!!Файда от вас нема....почивайте и натдавайте килцаАй наздраве
37
2
 
3
 
! Отговори
ГОВЕДАРСКИ ЦИРК преди 4 години
Уефски никога не е бил,не е.и няма да бъде голям европейски отбор.....
36
0
 
7
 
! Отговори
минчо преди 4 години
предполагам ,че тея ММА бойци титани -ходят невъоражени и разчитат на тупаници и умения-един същия мега транс галактическия междузвезден велик боец Багата ли беше-го оправиха за 3 секунди-преди години нашляпах едно момченце ,и хоп пред вкъщи два джипа със същите такива мега здрави ***-взимам най големия касапски нож,за дебелите пържоли ,слизам пред входа и викам да почваме -аз ще бой ама двама умират-гледахаме гледаха ме пък си тръгнаха,те бият такива едни културни хорица възпитани
35
0
 
10
 
! Отговори
тт преди 4 години
Тея няма случай да са били виновни за нещо . Все невинни. Все едно тия дето са писали декларацията знаят кой какво е правил или не е правил. Подобна реакция беше очаквана. Само можеше да добавят , че отново държавата тероризира децата на България. Смешници, сър .
34
2
 
15
 
! Отговори
синята лампа преди 4 години
От Локъл дръг дийлъра на ПФК "Репресия 1914" съчинили няколко изречения чрез които се оплакват от законността в държавата , как тази тяхна търговска стока наречена кока им е отнета и сега не можели да извършват техния си бизнес с децата пред входа.
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
резервната чета на банкянския комунист напомни за себе сиглавния каскет се стаи нямам нищо против които и да са феновено за мен фенове на клубове чиито имена са национални светини са обикновени антибългари ако са българи сами ще преименуват отбори с имена като ботев и левскинито една европейска държава няма подобна гавра с националните си светинина времето бае ти тодор реши да го оправи но пак надделя нихилизма на племето заемащо територията българия- дано се освестим
32
1
 
18
 
! Отговори
Ченге преди 4 години
Милите, *** те са света вода ненапита!
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феновете на Левски плачат тук за нещо си, ама иначе години наред позволяват на ръководството на Левски да се гаври с историята на клуба играейки с третокласни чужденци вместо с български момчета. Ако бяхте фенове щяхте да бойкотирате опитите да се гаврят с историята на ФК Левски.
30
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много точна декларация. Ето така тиквенизма лъже стадото и го управлява чрез лафчета, конференции и репресии.
29
1
 
27
 
! Отговори
Мично Празников преди 4 години
Като видя комбинацията "фенове на Лефски" + декларация и с нетърпение зачитам текста, за да се скъсам от смях....
28
9
 
23
 
! Отговори
сини бандити! преди 4 години
Стана ясно че ФК Левски стои зад нападението на журналиста. Единственото решение е разформироване на тази банда и конфискация на всичкото имущество.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тази декларация различава Националния фен клуб на Левски от фен клубовете на големите европейски отбори!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тази декларация различава Националния фен клуб на Левски от фен клубовете на големите европейски отбори.
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
единият невинен мма-ец с какво бил известен ... с това че се сбил с някой си крокодила и оня го набилмале мале какви невероятни типажи е отгледала тая страна малеполовината наркотици в София минават през левски запад
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това могат,това правят! Бият се помежду си,а и когото сварят! За пари е цялата работа! Спорт в момента няма,а живота е скъп!
23
1
 
28
 
! Отговори
xaxsas преди 4 години
Кого облъчвате с тези петиции? В България има интернет от близо 25 години и отдавна целият народ знае с какво точно се занимавате. Крайно време е да спрете да петните името на Левски и да си седнете на задниците, да поработите малко за народа. Големи хитреци, дрогирате и рекетирате младежта и им пробутвате евтини идеологии, не сте с нищо по-различни от педофилите. Запомнете, че не сте страшни, а сте скучни. Срам сте за Отбора на Народа. Вие сте основен източник на наркоманията в София. Срам.
22
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои сте вие бе? Заради вас хората не ходят на мачове! Заради вашите сеири семейства не посещават стадионите! Като деца ходехме с родителите на всеки мач ,не беше опасно ,беше интересно! Това ли са ви тарторите? Нашарени като вестници, лъхащи на стероиди,нагли!!!