Наско Сираков: Умолявам Божков да ми връчи акциите на Левски

Легендата на "сините" обеща да даде още много на клуба
17 май 2020 20:00, Друми Георгиев
99
Наско Сираков: Умолявам Божков да ми връчи акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

 Легендата на Левски Наско Сираков публично изрази своята готовност да вземе акциите на клуба от мажоритарния собственик Георги Попов и боса в сянка Васил Божков.

 "Левски няма да го спасяваме, Левски е създаден да успява и да побеждава. Готов съм да взема акциите на Левски", заяви Сираков в предаването "120 минути" пред bTV.
 
"Факт е, че в момента Левски е в свободно падане. Факт е, че в момента най-големият проблем на клуба е свързан със собствеността. Четох, че съм бил готов с екип... Това са хипотези, които нямат нищо общо с истината."
 
"Акциите могат да стоят така още 2 месеца. Затова умолявам собствениците да вземат решение, защото Левски е в свободно падане. Умолявам Васил Божков да даде акциите колкото се може по-бързо, защото акциите са инструмент, не оръжие", каза още Сираков.
 
Какво сподели още легендата, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
7
 
! Отговори
този ли преди 3 години
До Анонимен49 Тези " ветерани" , начело с тоя дето си показваше зад.ника /сигурно от уважение към феновете и "Левски"?/ и още "ишиаса български" бобиту танца, дето се лекува вътрешно със спипт редовно - тези ли са "спасителите"? Ай стига бе! И му се каза да си търси акциите от Борисов - точно и ясно!
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски ще се оправи, когато дадът на свестните фенове, да накажат тея лошите, дето ни петнят името!!!
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мисля, че е сериозно да искаш акциите на Левски като подарък.. който ги иска да си ги купи, така е честно..
63
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 57 А бе *** изпростяло...защо мислиш Наско напусна Левски? Защото не можеше да повярва че има такива тартори на агитки в Левски- тия които събличаха Петев...просто си тръгна човека от клуба след тази грозна гледка. Той да не е рефер, че да им пречи да го събличат тоя, бе умрял смешниик?
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛевскарТова си е твоя работа. Само че нещата се случват независимо от теб пък и не се знае и ЦСКА - то колко ще го бъде още. Когато говорим за български футбол все едно сме получили от умрял писмо. Тоест е нищо и никакво. Това е болезнената истина. Тотална съсипия нищо като хората . Футбол - нима? Така че те съжалявам не знам какво търсиш и дали изобщо ще го намериш пък дори и да станеш от Славия, например.
61
0
 
6
 
! Отговори
Поли преди 3 години
Наско,ти май вчера не си чул какво ти отговори Попов,че собствеността не е негова,а никой не може да прехвърли нещо,което не притежава.Колко пъти трябва да ви го повторят,че да си го набиете във футоблните глави,това че не ви отърва да се обърнете към Борисов си е ваш проблем.
60
0
 
2
 
! Отговори
Левски до 1969 преди 3 години
А *** си кога ще ни го покажеш пак.
59
0
 
10
 
! Отговори
Путин, Борисов, Ердо преди 3 години
Само тези тримата назначават в страните си мутри и мафиоти за шефове на футболни клубове. България е продукт от смесването на Османизъм и Комунизъм. Робски народ, който доволно мучи на пенсии от по 240 лева, заплати по 610 лева и помощи за безработица от 375 лева. Роби с роби, наведете глави и мълчете, сами се набутахте в кошарата на Боко.
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пфффф, поредната неразбрала синя кртуна, Божков вече е прехвърлил акциите бе шевек, вече нема какво да ти прехвърля, ако искаш акции бегом в МС при ББ
57
1
 
7
 
! Отговори
да ги искат от борис преди 3 години
Колко пъти Попов и Божков му обясниха на този , че Борисов е собственик и само той може да им ги прехвърли? Другата възможвост, която Попов спомена от ОАЕ по БТВ е Борисов да ги джироса обратно на Попов и чак тогава те могат да им ги джиросат на Сираковци и сие! Но проблема е, че за да им ги джироса обратно, Борисов трябва да подпише джирото - тоест ще "лъсне" истината, че досега той е БИЛ СОБСТВЕНИК! Той по същата причина не ги прехвърля и на тези... А Сираков май изпълнява поръчка, като Це
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45Ами нали е легенда нали е авторитет, директор на Левски, по три пъти на ден се вижда с тези горили. Не става въпрос да се бие с тях, просто можеше да застане срещу тях с целия си авторитет, с цялото си влияние, което има в Левски и да предотврати или поне да се опита да ги спре. А той изчака да го съблекат и се измъкна като п....
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко умолява Путин да му даде акциите на Газпром
54
0
 
5
 
! Отговори
Левандовски преди 3 години
Ясно е,Пеевски взема пай от баницата,цялата даже заедно с мижавите братя Найденови,тези пазители на храма на чистотата и правдата, Божков рано или късно ще ги Пре.Ч.ука. Мафията не прощава предателството.
53
0
 
6
 
! Отговори
Хайде сега преди 3 години
Легендо, виж кои са били собствениците на акциите, кой ги е карал да джиросват и с какви договорки. Не се хващай за посочения. Че даже и Йовов, когото назначиха в тотото!!! Всеки иска ф.к. Левски да го има, ама друг да плаща масрафа..
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Акциите могат да стоят така още 2 месеца. Затова умолявам собствениците да вземат решение, защото Левски е в свободно падане. Умолявам Васил Божков да даде акциите колкото се може по-бързо, защото акциите са инструмент, не оръжие"Насе, виж ся уважавамтЪ ама, за акциите на Левски се обърни към лицето Бойко Методиев, а иначе акциите може да седят тама не 2 месеца а и две години че и повече, единственото лице което може да се разпорежда с акциите от 08.05.2020 година е само и единствено той
51
2
 
10
 
! Отговори
Левскар преди 3 години
В момента когато Наско Сираков стане собсвеник, ставам от ЦСКА.
50
3
 
8
 
! Отговори
Götze преди 3 години
Живея в чужбина,досещате се къде,нали така. Може да си представите някой да пусне частна лотария или нещо като Еврофутбол в Германия, Нидерландия, Белгия и т.н. А на всичко отгоре да губи хазната милиарди от това,че примерни Меркел е убила държавното тото, заради Вагнер Фин Божкен, а и да го прати да издържа Байерн (Мюнхен). След това да го обяви за мафиот за нещо, което е било законово, а след това незаконно. Тук жокера е Пеевски,св.и.нята иска още да ***. Сега и Еврофутбол ще стане негов.
49
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 47 Не ми говори за други случаи...кажи защо дадоха жълт картон на Моци? Значи като говориш за каратисткия удар на Моци който остава безнаказан- няма съдийство у нас за теб, но като си разпери Моци ръцете в знак на радост след гол- има справедливост щото получил жълт картон ???Мършоляк, скрий се че ставаш жалък!
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Ами не знам но мисля че е по - добре клубът да попадне в ръцете на бивш играч, а не на *** мутренски бизнесмен като Божков например. Видяхме докъде стигна всичко. Да не говорим че играта футбол за която подобна институция съществува, отдавна е отишла по дяволите. Някой трябва да помисли как да възроди точно нея. Само тогава съществуването на клуба ще има смисъл. Истината е че никой не знае как точно ще стане това и дали изобщо може да стане. Сираков нека опита.
47
0
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
Умолявам Бил Гейтс да ми връчи акциите на Майкрософт...