Уикенд с Dnes.bg: Рут Колева, Hardcore X-mass, Mark Knight

Най-интересните събития в Коледния уикенд
Обновена: 24 дек 2010 11:36 | 24 дек 2010 09:23,
4
Уикенд с Dnes.bg: Рут Колева, Hardcore X-mass, Mark Knight

Коледа традиционно е семеен празник, което обаче не пречи в дните около самата нощ на Рождество Христово да се забавляваш.

Ето трите най-свежи предложения за следващите дни:

Рут Колева

Безспорно сред най-талантливите и креативни в последно време млади български изпълнители, Рут ще подари на феновете си един типичен Коледен концерт, включващ песни от първия й албум и тематични кавъри в приятни обработки. Заедно с нея на сцената ще бъдат Теодор Иванов (барабани) и Елена Ангелова (перкусии) от Unlimited, Стоян Джаферов (китара), Симеон Петрунов (бас) и Филип Александров-Фичо (кийборд) от Phuture Shock.
Sofia Live Club
25 декември (събота), 22:00

Рок Коледа

Само списъкът с банди за събитието е достатъчен, за да си представите какво ви очаква. Млади и утвърдени групи и изпълнители ще се съберат, за да отбележат празника и любовта си към рок музиката. Ако и ти си от влюбените, присъедини се към: Odd Crew, Ахат, Буги Барабата, Валди Тотев, Васко Кръпката, Кирил Маричков, Кольо Гилъна, Милена, Нов симфоничен оркестър, Обратен ефект, Пецко и момчетата, Ревю, Тома, Уикеда, Фънки, Черно фередже.
Зала Универсиада
25 декември (събота), 19:00

Hardcore X-mass 2010

Традиционната сбирка на последователите и приятелите на хардкор движението в България отново ще предложи чуден лайн-ъп от родни банди, включващ както чисто нови групи, като Expectations, така и ветераните Last Hope и Vendetta. Пълният списък и още за събитието, чети тук!
4км Party Center
26 декември (неделя), 17:00

Mark Knight

Коледният подарък за почитателите на електронната музика е поредното гостуване у нас на Mark Knight, известен с твърдението си, че българската публика е най-добрата в света. Сетовете му у нас са по-скоро маратон, продължаващ редовно 7 часа. Именно заради това, всяко негово гостуване е определяно като легендарно, а за коледната си визита у нас се зарича, че ще е по-яка от всякога.
Yalta
26 декември (неделя), 23.00

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
51241 преди 13 години
Рутер Колайдерова
2
4
 
6
 
! Отговори
Салам преди 13 години
От както и видях голите снимки на изРут Колева вече не искам никаква да я гледам
1
6
 
11
 
! Отговори
тихо ми пази преди 13 години
изРут Колева, не мерси... Иначе другите предложения си ги бива.