Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа

Писма на американския посланик в Париж хвърлят светлина върху въпроса
Обновена: 28 дек 2010 19:21 | 28 дек 2010 19:21,
246
Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Публикувани в Wikileaks американски дипломатически писма говорят за конспирация на САЩ за налагането на генномодифицирани организми (ГМО) на европейските държави, пише naturalnews.com.

Документите разкриват думите на американския посланик във Франция Крейг Стейпълтън, който изразява гнева си от идеята Франция да гласува екологичен закон, който би затруднил експанзията на ГМО:

„Европа се движи назад, не напред по този въпрос, а Франция играе водеща роля, заедно с Австрия, Италия и дори Комисията (Европейската)... Ако поемем по линията на репресивни мерки ще дадем да се разбере, че настоящият път реално ще навреди на интересите на ЕС и може да засили европейските гласове в защита на биотехнологиите.“

Стайпълтън казва и нещо друго, което заслужава внимание.

„Екипът ни в Париж препоръчва да калибрираме списък с цел отмъщение, който ще причини известно страдание в целия ЕС, дотолкова, доколкото това е колективна отговорност, но който се фокусира отчасти върху най-сериозните виновници. Списъкът трябва да е умерен и да бъде устойчив за дълго време, защото не можем да очакваме бърза победа.“

На базата на тези писма naturalnews.com прави извода, че конспирацията за налагане на интересите на компаниите производителки на генномодифицирани организми е факт. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: ГМОWikileaks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
12
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
Не баце, САЩ са Империята на Злото!
140
10
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Аве минзухар, опитвам са де те просветя, да ти отворя хоризонтите, че нещата не са черно бели, но .. щом предпочатш погледа ти да е вторачен само в чертата, разделяща руския *** на две докато езичето ти работи - твоя си работа. ближи !
139
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Империята на Злото има едно име USA.Никоя друга страна/държава/империя не е избила повече народ от нея.
138
15
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Империята на Злото има едно име - Русия. Никоя друга страна/държава/империя (освен може би Китай по времето на Мао), не е избила повече народ от нея. Атентатите в Русия не са от благодарност, да знаеш. Колкото за заливането на света с ***, просто никой не купува руски стоки. Предпочитат се неповредени от руснаците основни суровини /газ,нефт,метали,.../. Другото - да си ги ползват доживот, колкото и кратък да е той в Русия.Боже, та Русия даже не е член на СТО :))))
137
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей льохман, прочети пак новината и виж коя е държавата от която идват ***!Засегнат си нещо а, ха ха ха, а така хубаво виж!Съшита Хамериканска Пиндощатия, си мисли че може да бута на всеки ла*ната си!Да ги ядат такива като теб!
136
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кой се интересува от тия кокошкарски работи? - такива като вас дето си нямат работа и си чешат езицита за световната политикано...кучетата си лаят, а керванът си върви :)))))и него ще го опандизят, не се съмнявайте :)))
135
0
 
14
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Искам да видя новината в централната емисия на БТВ
134
1
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Още малко ще изкараш Русия виновна ,че сащ са наи- ненавижданата империя на злото тероризираща света и заливаща го с гмо отрови!
133
3
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
до 135Точно по този повод е и лафа :"Най големият враг на руския човек е съветския човек".
132
0
 
4
 
! Отговори
до 138 преди 13 години
ти не си патриот ..ти си просто един злобен и безрасъден човек ! не виждам смисъл да обсъждам каквото и да било с теб , ти си просто едно глупаво човече !
131
1
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Точно по този повод е и лафа :"Най големият враг на руския човек е съветския човек".
130
8
 
2
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Wikileaks обещаха януари месец да публикуват данни за връзките между руските политици, мафията, газпром и ... някои интересни теми като : Кой уби Лора Палмър .. опс, Политковская имах предвид. Както и други интересни данни за имотното състояние на текущи руски диктаторчета. :))
129
9
 
3
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Омраза към бивш поробител - нормално чувство на патриот. Ти, който обичаш Русия, си просто един уродлив родоотстъпник, най вероятно захранен с руски ГМО и облъчван с чернобилска радиация, ако въобще си с български произход.
128
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 13 години
А добър ден...
127
0
 
1
 
! Отговори
До 132 преди 13 години
Но /колко иронично/ не е забранен вносът на ГМО :)) В русия са фрашкани с ГМО продукти. В Колибката има филми по темата - потърси Ермакова и гледай.
126
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пост комунистическият руснак не е едновремешният пред комунистически руснак.Възваляват сталин, ленин, комунизма и т.н.Едно време са умирали за Родината.А после умираха "за сталин'.Сега даже не вярват, че комунистите са избили 60 млн. руснаци (беззащитни) по лагерите.Комунистите промениха името на страната от Русия на ссср (където името Русия липсваше).
125
0
 
1
 
! Отговори
от руснак преди 13 години
и какво е ? искаш някак си да ме злепоставиш или каво целиш ?
124
2
 
3
 
! Отговори
до руснак преди 13 години
Дали няма да се доберат и до данни на съветските тайни служби.Но и без тях ние знаем какво е.
123
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам за бебешките храни, но факт е, че в Русия има сасадени територии с ГМО.Достатъчно е да влезеш в руски сайтове.
122
0
 
12
 
! Отговори
от руснак преди 13 години
надявам се със Wikileaks света да стане по добър .