Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа

Писма на американския посланик в Париж хвърлят светлина върху въпроса
Обновена: 28 дек 2010 19:21 | 28 дек 2010 19:21,
246
Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Публикувани в Wikileaks американски дипломатически писма говорят за конспирация на САЩ за налагането на генномодифицирани организми (ГМО) на европейските държави, пише naturalnews.com.

Документите разкриват думите на американския посланик във Франция Крейг Стейпълтън, който изразява гнева си от идеята Франция да гласува екологичен закон, който би затруднил експанзията на ГМО:

„Европа се движи назад, не напред по този въпрос, а Франция играе водеща роля, заедно с Австрия, Италия и дори Комисията (Европейската)... Ако поемем по линията на репресивни мерки ще дадем да се разбере, че настоящият път реално ще навреди на интересите на ЕС и може да засили европейските гласове в защита на биотехнологиите.“

Стайпълтън казва и нещо друго, което заслужава внимание.

„Екипът ни в Париж препоръчва да калибрираме списък с цел отмъщение, който ще причини известно страдание в целия ЕС, дотолкова, доколкото това е колективна отговорност, но който се фокусира отчасти върху най-сериозните виновници. Списъкът трябва да е умерен и да бъде устойчив за дълго време, защото не можем да очакваме бърза победа.“

На базата на тези писма naturalnews.com прави извода, че конспирацията за налагане на интересите на компаниите производителки на генномодифицирани организми е факт. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: ГМОWikileaks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
2
 
22
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
Не пич, Империята на Злото е Америка, просто е...Виждаш ли, направи жалък и неспокосан опит да обърнеш нещо вече казано!Откажи се, проваляш се!
160
1
 
12
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
Но нищо не е вечно, всички големи са падали и са оставали само в историята като поредните лузъри!Същото ще стане и с вас - мексикански бийнъри и ниграсите ви довършват и изяждат!И вие ще изчезнете и толкоз!
159
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде, вместо Империя на Злото да й викаме просто Русия :) По кратко е. Никой не ги обича руснаците,а това си прав. историята не познава 'приятели' на Русия, които да не са премазани от нея. Кой беше казал - виж как се отнася държавата към гражданите си и ще научиш как тя ще се отнася към съюзниците си :)) Аре стига уроци за днес. Дано да сънуваш Сталин как разстрелва предатели на Империята на Злото /вярвам, това ще те зарадва най много/
158
0
 
21
 
! Отговори
До "Факти" преди 13 години
Като толкова харесваш хамериканците, па оди си там да се тровиш. Даже в питейната вода са почнали да слагат разни химикали, уж са убиване на бактериите в устната кухина. Аз не искам да се тровя с ***, който иска да си ходи там.
157
1
 
18
 
! Отговори
до всички платени... преди 13 години
Новината е за ГМО ! Не е ясно как свързахте руските самолети с американските хранителни *** ..... Престанете да си мерите пишлетата и коментирайте по темата , ако обичате !
156
1
 
10
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
Къде съм защитавал интересите им!Вие не сте наред с малките си глави!Но от друга стрaна е добре - вижда се какво става като ви наръгат в болното място - Империята на Злото, презряна от хората по целия свят, от западно-европейците до арабите(които станаха терористи заради ТЯХ)!
155
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защото ми е трудно да повярвам, че сънародник би се подмазвал и защитавал интересите на бившите ни поробители - имам дребен недостатък на характера. От друга страна, имаме светъл пример - Гоце.
154
0
 
11
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
И защо си помисли че съм руснак, и въобще това ли бе най-гениалното нещо което измисли?Ха ха...
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до: ФактиНа Обама маика му ти е запазила клон на палмата до нея,бягаи там между твои.
152
12
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
:)) ех, драги ми руснако ... или си фиркан, или ползваш транслациите на руски към български в гугъл.... и в двата случая, ГМО са преляли чашата на безопасното по отношение на мозъчната ти функционалност :) Възможно е да бъркам и причината да не е ГМО а просто много и некачествен алкохол... или ГМО алкохол ?
151
0
 
4
 
! Отговори
до 157 преди 13 години
ти не се ле чувстваш самия *** по приказките си ?
150
0
 
8
 
! Отговори
It Are Fact! преди 13 години
Незнам за Русия, но знам че когато в новина за която става дума за мръсните и подли нехуманни тактики, които лъсват официално(тъй като досега лъсваха, ама по-така, неофициално) и водени от Корена на злото - САЩ, и да се появи един селки ***, и се опитва да намесва третас държава нямаща нищо общо, значи конкртният селки ***(т.е. ТИ) си или много *** или жалък заради състоянието на butthurt, което си получил!А това е добре, за да се вижда какво представлявате такива неудачници, отстрани!
149
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до: ФактиТИ МАИ ОТ МНОГО ГЛЕДАНЕ НА АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ4ЕТА СИ НАПЪЛНО ИЗТРЕЩЯЛ С МОЗЪКА.ЯВНО ИМАШ НУЖДА ОТ ПСИХИАТЪР, АКО НЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО.
148
8
 
1
 
! Отговори
Факти преди 13 години
Е то това е стара новина бре ! Американците отдавна реваха за санкции срещу ЕС, ако не приемем ГМО без рестрикции. ЕС прие езуитската позиция, че ГМО са позволени принципно, но всяка страна може да си ги забрани поотделно. Както и стана. Това което ти обяснявам е, просто да знаеш, че руснаците не са по назад от американците в употребата на ГМО ***.
147
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
най-новия руски изстребител, разработен заедно с индияа цивилните им самолети се продават само в русия бедни африкански държавирусия не успя да вземе завоя към капитализма като китай щото са пияндетане харесвам комунизма, но на китайците евала за прехода в сравнение с сссри горбачов опра пешкира зарад калпавата руска душа
146
4
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
:)))))) дали не е от хора, които се чувстват поробени от *** ? Като каза оръжейна индустрия, самолета им от пето поколение ще стане, благодарение на индийски акъл и пари. :))) Индийците са по известни в българия като '***'. Та, руснаците ще праят 5то поколение самолет с *** :)))) ВИЦ!
145
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха ха ха, ти какво си мислиш, че съм седнал да лижа нечий здник!Ти що за *** човек си!Сам не се ли виждаш?Нека ти повторя - ПРОЧЕТИ ПАК СТАТИЯТА, ТАМ НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЗА РУСИЯ, ПИШЕ САМО ЗА ТОВА КАК ГНУСНИЯ АМЕРИКНСКИ ПОСЛАННИК, ВЪВ ФРНЦИЯ СЕ ЗАРИЧА ЗА МЕРКИ, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ В ЕВРОПА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ТВЪРДО НА УРОДЛИВИТЕ АМЕРИКАНСКИ ***!!
144
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Aerikanskite Podlogi ot GERB i BBzasto mal4at
143
0
 
4
 
! Отговори
до 148 преди 13 години
ей фактическия вземеш да спреш със своите простотии ? ! атентатите в Русия са от продухани мюсюлмански мозъци , тия които оправдават своите действията с вярата си ...на някой хора м удисва тероризъма и насилието ..но това не минава при братушките . що се отнася до икономиката на Русия ...освен петрол тя си има оръжейна индустрия и самолетостроене .
142
9
 
0
 
! Отговори
Факти преди 13 години
до 149 Русия е избила между 40 и 60 млн руснаци след ВСВ. Кажи ми друга държава с подобно 'постижение' ?