Елиминирайте токсините с лимонада

Според някои дори помага да се откажем от вредни навици
4 авг 2014 16:30,
4
Елиминирайте токсините с лимонада
Източник: Reuters

Лимонадата е изключително освежаваща и тонизираща напитка, която е много подходяща именно за летния период от годината. Истината е, че заедно със свежестта, която носи, има и редица ползи за здравето.

Намалява риска от дразнене на дихателните пътища. Хората, които не консумират редовно плодове, са по-склонни да страдат от дихателни смущения като астма. Те също така са по-податливи на симптомите, свързани с тях.

От друга страна, тези, които редовно консумират лимонада, съобщават за облекчаване на подобни симптоми. 

Лимонадата е здравословен заместител на т. нар. „джънк фууд“, алкохолът и цигарите. Консумиращите често освежаващата напитка откриват, че жаждата им за подобен нездравословен избор значително намалява. 

Тя също им помага постепенно да се откажат от вредни навици като тютюнопушене и консумация на алкохол. Това е така, защото тази жажда се унищожава, когато черният дроб, бъбреците и други органи се изчистят от токсините.

Лимонената напитка редуцира още проблеми с кожата и косата. Хората, които ежедневно консумират лимонада, съобщават, че тя има подмладяващ ефект върху кожата им, което придава сияен вид.

По-голямата част от ползите на лимонадата имат общо с прочистващия тялото ефект. Ако искате да водите здравословен начин на живот, без да харчите голяма сума пари, започнете да консумирате по чаша лимонада всеки ден.

 

Повече полезна здравна информация може да намерите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубав глагол е "консумирам". Използва го възрастната ми съседка, за да звучи по-интелигентно... :)
2
0
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
СОДА!СОДА БИКАРБОНАТ СУТРИН НА ГЛАДНО С ТОПЛА ВОДА!1/4,КАФЕНА ЛЪЖИЧКА!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинска лимонада вече няма.