Винаги във форма! Диета и спорт според кръвната група

Няколко насоки за това как е добре да се храните и да спортувате
11
Винаги във форма! Диета и спорт според кръвната група
Снимка: pexels

В динамиката на ежедневието, невинаги обръщаме внимание на начина си на хранене, това дали и колко често спортуваме. В резултат възникват редица неразположения, покачваме телесното тегло, чувстваме се напрегнати.

Коя е вашата кръвна група?

В следващите редове споделяме няколко насоки за това как е добре да се храните и да спортувате според типа кръвна група. Може би това ще ви улесни в създаването на един здравословен план за вашето ежедневие.

Нулева кръвна група

За хората с тази кръвна група е добре да се възползват от своята енергия и физически възможности за упражнения с висока интензивност като бягане, интервални тренировки, бойни изкуства. Редовната физическа активност ще ви помогне да намалите нивата на стрес и да повишите настроението си.

Въпреки че за вас са по-подходящи динамичните спортове, може да опитате и с медитация, йога, които също ще ви държат в баланс, но и ще ви помогнат, ако страдате от артрит или хронични заболявания.

Що се отнася до храненето, добавете към менюто си животински продукти, но бъдете внимателни с консумацията на млечни продукти и зърнени храни, тъй като имате склонността да не ги усвоявате както трябва.

Водещата причина за увеличаване на теглото сред хората с нулева кръвна група е глутенът, който се намира в пшеничните продукти.

Повече по темата може да прочетете Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
само да видя снимката влязах
9
0
 
3
 
! Отговори
За 7 преди 6 години
Деде, какво те касае тебе вагината?Или имаш пари за виагра?!
8
0
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
копи-пейст..............Историята на кръвногруповите диети започва с д-р Джеймс Диадамо, който е натуропат в Канада. Преди повече от 50 години той започва да проучва как влияят различни видове храни върху човешкия организъм. Д-р Джеймс Диадамо предполага, че всеки човек е уникален и не може да консумира една и съща храна и тръгва от тази хипотеза и я доказва. Това е продължено от неговия син Питър Диадамо (двамата са натуропати), който описва нещата от баща си и неговите изследвания.
7
3
 
5
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Важно е вагината винаги да е във форма
6
2
 
2
 
! Отговори
Св. ПростотиЙ преди 6 години
Хахахахахахахахахахахаха, майкооооооооооу, какви простотии!Скоро ще четем според цвета на косата.
5
1
 
5
 
! Отговори
Bmw преди 6 години
Гледам дупе и чета ваги, а във форма и си викам това е невъзможно после прочетох винаги,,,
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не пълнееш от глутена, пълнееш от това, че ядеш повече празни калории от хляб. Хайде се запознайте най-после с тоз глутен.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глутена е алерген, не пълнееш от него.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Водещата причина за увеличаване на теглото сред хората с нулева кръвна група е глутенът, който се намира в пшеничните продукти."Хахахахаха ох... не мога с вас...
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пък според кръвната група... ко стана със зодията? Изчерпа ли се?