10 стъпки за по-бързо забременяване

Не забравяйте и храните, стимулиращи спермата
28 юли 2018 20:30, Михаела Лазарова
21
10 стъпки за по-бързо забременяване
Снимка: pixabay

Когато се опитвате да заченете и не се получава от първия път, имате чувството, че времето е спряло и че минава цяла вечност, докато чудото се случи.

За да скъсите периода на забременяване и да увеличите шансовете си това да се случи по-бързо, опитайте да промените някои ежедневни навици. Така ще стимулирате плодовитостта си.

Спрете цигарите

Колкото по-рано спрете да пушите, толкова по-добре за вас. Шансовете ви за зачеване ще се умножат неколкократно, ако се отървете от вредния навик, който свива кръвоносните съдове и намалява притока на кръв до важни органи, включително детеродните.

Прегледайте се

За да сте сигурни, че няма физиологична причина зачеването да не се случва, направете си стандартен преглед при специалист.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Знаещ: *** ***!!!
16
1
 
3
 
! Отговори
Срам! Спрете се бе, преди 5 години
Чета коментарите и направо ми е много неудобно и тъжно едновремено ...от *** та по-*** станаха хората. Ох, как ще се отървем от тази простащина? Знаети ли колко двойки в България имат проблеми със зачеването? Официално около 300 000, а неофициално 500 000!
15
3
 
2
 
! Отговори
до коментар 13 преди 5 години
Какво хапче бе г-жо,какви феминистки?Жената обратно в къщи,първо омъжване,раждане на деца,и една тогава всичко друго.Касви сложни модели,какви пет лева.Нищо ново няма пос небето.Само к-рвалъка на християнката е ново.Умопомрачителен к-рвалък,съчетан с античовешки женски егоизъм.
14
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
12 е напълно прав - най-бързо става от богат чичо , а ако още не е заведен под венчило - още по бързо се забременява , мили дами !!
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пак мъжНе се измъквай с общи приказки. Питат те не за твоето семейство, а за модела, който препоръчваш - жената да роди 3-4 деца, после да следва. Само това е достатъчно, за да бъдат направени някои изводи. Ако феминистките не са ти скрили пак хапчето, де ...
12
2
 
15
 
! Отговори
Парите преди 5 години
Най-бързо се забременява от богат чичко. Парите управляват света, не сперматозоидите!
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ти,турчино, колко са ти цръкнали, и с коя половина на тялото мислиш, и дали въобще можеш да мислиш,нека ти кажа:Един сперматозоид на Хасан се е съединил с една яйцеклетка на Айше.Така си се появил ти:Башир(примерно).Сега си седни на мястото.Двойка.
10
9
 
11
 
! Отговори
пак мъж преди 5 години
Разбира се ,че мога да издържам семейството си.Работя здраво и не се оплаквам.За женските родители-от опит го знам.Само пречат.Наложилите се последните 30-40 г. женските родители да се бъркат в живота на мл.семейство,е един от основните проблеми.Тези родители разтурят много семейства/женските/.В патриархалните общества родителите на жената нямат думата,и има свръхраждаемост.С уговорката-аз не създавам фактите от живота,само на глас ги казвам.Колкота и да не ви харесва.
9
5
 
21
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Женските родители аут от младото семейство? Та тъстът да не ти пречи да тормозиш дъщеря му?Но за свекървата тези ограничения да не важат, за да слугува и на нея младата ти жена, докато гледа вашите 3-4 деца и обгрижва и теб?
8
6
 
12
 
! Отговори
До Мъж преди 5 години
Сега остава да кажеш, че ти си мъж, който може да осигури издръжката на себе си, съпругата си и на 3-4 деца.ВУЗ-ът ще помогне на жената да намери по-добре платена работа, за да може след като се омъжи, да роди не 1, а 2 деца.Как се гледат 3-4 деца и паралелно с това се учи във ВУЗ няма да те питам, защото ти сигурно си в състояние да осигуриш и висококвалифицирана гувернантка, та жена ти да може да завърши висше.Но 99.99% от българските мъже не могат да осигурят такива условия, дори и да искат
7
11
 
17
 
! Отговори
мъж преди 5 години
Защо ме изтрихте?Защото в краткост казах: 3-4 деца,след това ВУЗ,женските родители аут от младото семейство,и жената повече време у дома.А,и ,че привилегиите не важат за тъмнокожите ни братя от махалите.Няма начин -женска кариера,образование,собствен женски живот,женска свобода,и едновременно с това раждане на деца.Живота го е доказал.В момента християнката иска само да к-рвее и никой да може да и търси сметка.Затова сме се запътили към небитието.
6
2
 
21
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Ние с Ахмет от години пробваме да забременеем ,но нещо не се получава!-
5
1
 
19
 
! Отговори
11 стъпка преди 5 години
Не мислете за забременяване!
4
7
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Явно за теб не са ,,църкнали" достатъчно и затова не е стигнало до материал за главата ти,затова ,,мислиш" с долната половина на тялото.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 стъпки? Има само една, да се изцъркаш вътре. Така си е от времето преди да съществува науката, че и до сега.
2
22
 
15
 
! Отговори
И на първо място, преди 5 години
правете любов!Ако не може всеки ден, то поне през ден!Докато мърмори, че отдавна е време за бебе, свекървата да не забравя, че е от значение потентността на безценното й синче, а също и качеството на семенната му течност. Мъжът може да прави любов определен брой пъти през целия си живот и ако е изразходил повечето от тези възможности в ранната си младост, в зряла възраст ще "може" доста по-малко. Може да са с пагубно значение и венерическите зарази, с които на младини се е хвалил.
1
7
 
23
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Извикайте мен. По бързо ще стане.