Шамара на разпит в полицията утре

Рапърът към властта: Слушайте народа да не последвате Кадафи
Обновена: 9 май 2012 16:31 | 9 май 2012 16:12,
311
Шамара на разпит в полицията утре
Шамара ще бъде на разпит утре. Снимка: Булфото

Мишо Шамара се оплака във Facebook, че утре ще трябва да посети районното управление за втори път по един и същ повод - текст на песен. Той вече дава показания веднъж, след което не последва някакво действие от страна на МВР.

"Приятели мислех, че свободата на словото е една от основните ценности на демокрацията. Доколкото се сещам България се води демоктратична държава. На мене ми се струва доооста нелогично да давам обяснения втори път в полицията за текстове на мои песни.

Полицията е репресивен орган, но който трябва да служи за опазване правата и свободите на хората. Утре в 10 сутринта отново в управлението...хахах. Бате ви Мишо врагът на народа хахаха. Пълен смях. Не мисля че трябва да мълча и да се правя на шматка. Утре дано имат някави истински доводи вообще за викането ми в районното", оплаква се певецът.

Според него причината да ходи на нов разпит е парчето му с Конса "Сърцата ни", което може да видите по-долу..

Тирадата му в профила продължава с обръщение към управляващите:

"Ей, управляващи хора, научете се едно нещо. Не сме виновни ние, че вие ни държите гладни. Съобразявайте се с народа или ще ви последва съдбата на Кадафи. Съвсем сериозно ви съветвам".

Утре Шамара по всяка вероятност ще оповести и как са минали разговорите в полицейското управление и въобще за причината да бъде призован пред органите на реда.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още по темата: МВРМишо Шамара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
2
 
17
 
! Отговори
кико преди 12 години
така е в българия .....мишо....щом кажеш истината следват репресиии но ако си *** ти е разрешено всичко дори и да убиваш хора никой няма да ти търси отговорност затова се пиши ром и се жалвай пред БХК....
219
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалък,бездарен трътльо,на който са му виновни женките,фенките,куките,политиците..но той никога.Мишо лъже за всичко-баща му беше моряк и доста добре обезпечаваше семейството си,а Мишо избухна,като настъпано .овно-вари го печи го *** си е ***-обременен от алкохол и наркотици.
218
1
 
17
 
! Отговори
Freedom fighter преди 12 години
Moje Mi6o da ne e ot horata s blestq6t um i rimi, noe e prav i AZ go podkrepqm ,za6toto Bulgaria ima nujda ot radikalna promqna... Gledam gi debelite 4i4kovci prosti gledat lo6o i ne ebavat nikoi, interesuvat gi samo li4ni interesi i oblagi. Maika mi i ba6ta mi cql jivot sa rabotili i na stari godini nqmat edin lev , jiveqt na kredit i ne se znae dali 6te se pensionirat! VOINA 6te ima !!!!
217
4
 
21
 
! Отговори
тодоров преди 12 години
Да ,оствим Мишо да си пее!Но найстина 20 години тези политици ни правят на балъци ,а сега се нарой 60 000 души полиция ?Кого пази тя ? Замислете се ?Коя медия се интересува от проблемите на обикновенния българин ?Защо не разрешават да си защитаваме домовете сами?На ли се сещате ,че това оръжие може да се използва и срещу власта ?
216
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
301-как се става *** пожарникар и просто ченге-за сведение се завърти около Академията в Симеоново по време на приемни изпити-ще останеш учуден-2003 двора на Академията беше пълен-няма накъде да се завъртиш ,за по 26 места по всички направления.В пожарната влязоха пълни отличници от републикански олимпиади по математика и физика,в полиция и сигурност-отличници по история,български-след това всички завършиха още едно висше-право,а някои са докторанти.Та ето така се с много труд и четене.ХЕЙТЪР.
215
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Chicatilo приятелю кой да ни управлява ченгета и пожарникари ли хахаха Та те са много по *** от артистите .Освен че са били винаги част от корумпирана система са и комплексари .Предпочитам да се махат от власт щото са *** .
214
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и аз мисля че тука пишат само ченгета или платени форумни потребители както по време на избори си има платени офиси които пишат лоши коментари срещу всеки който е срещу власта така и сега :)герб са му намерили цаката и промиват мозъци на всяко ниво
213
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе каде дават пари да пиша и аз глупости против всеки дръзнал да каже истината :)В коя централа ги раздават :)Или има заповед от началниците всеки да влиза да *** с тъпотии . Живеем в свободна държава ,където всеки има право да си прави кавото си иска . И на мене не ми харесва вашият идол Веско Маринов като облизва г......е на ченгетата но има си право човека :)
212
5
 
18
 
! Отговори
Запознат преди 12 години
Шамарът си прави евтин пиар....причината за която го викат не е заради скапаната му музика, а понеже пак се е сдушил с някое крими като Иванка1!
211
3
 
16
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
296....всички певци станаха политици ето това е баналното :) Че е постигнал постигнал е спор няма...заслушай повечето му песни..пее врели некипели...какви коли карал...как другите били смешници и тн. Не вървеше и сега пее каквото му изнася...нищо против нямам момчето ама нещо зеха много д ами идват *** у пульо разбирачи....да си пее за мерцедесите и доминикана и да не се знаимава с неприсъщи за него неща
210
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че кое им е баналното, Чикалито? Ти ако си доволен от политиката в БГ, трябва да си се родил субер богат ;) Управлението не струва, а когато това е така, народа трябва да изразява позиция.Не коментирам рапарските способности на шамара, но със сигурност когато нещо не е като хората, трябва да се критикува.А шамара,къвто и ще да е, е един от първите бг рапари и все пак е постигнал нещо, за разлика от много безделници, следещи Инет сайтовете.Аре малко..
209
3
 
17
 
! Отговори
Весо манафа преди 12 години
говори се че Станишев поканил Шамара и Конса на среща в няква сауна и те го убедили да им даде пари за клипа
208
2
 
17
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
293.....Почнаха да стават банални и досадни с това бръщолевене с/у политика и как всички са супер зле и не знам си още какво...Слави Трифонов е същия ....повтарят се с цел комерсиализация и лапане на кинти....не важат !
207
1
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
тоя шамар да не иска и той да влиза в политиката? може да стане говорител на Кунева или да си направи негово гражданско сдружение на шамари и рапъри йе аха.
206
3
 
22
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Шамара винаги е бил бездарин рапър....масата му текстове са някакви безсмислени обиди с/у някой или нещо (незнайно какво) ? Копира американския рап и му се получава тъпо...там има битки м/у бандите, а тук такива няма...за това и смисъл няма :) Изтърка се...едно време вървеше пред разните му тинейджъри дето искат ''генгста'' стайл ама сега си се излага....
205
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шамара да се ограмоти малко,да си подреди мислите и тогава да прави изявления.Полицията следи дали хората спазват законите,за да го викат х е подал жалба,че Шамара е нарушил някой закон,а те са много.Очаквам Мишо да цъфне и в Канал 3,Диковият обича много такива,на които уж полицията им е нарушила правата.
204
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мишо,живеем в друго време-измисли нещо ново,не ти вярваме,че си полицейска жертва-лъжливото овчарче..
203
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хА,ХА,ХА ПОЛИЦАИТЕ БИЛЕ ЦЕНЗУРИРАЛИ ТЕКСТОВЕТЕ НА ШАМАРА-ТОВА СА НЕГОВИ ОГРОМНИ ИЗМИСЛИЦИ-ЗАЩОТО ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ.ТЕ НЕ СА ОРГАН,КОЙТО МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ ПО ДАДЕНИЯТ КАЗУС.СЛЕД КАТО ИМА ХОРА,ОБИЧАЩИ ВУЛГАРИЗМИТЕ,ПСУВНИТЕ,НАХВЪРЛЕНИ ХАОТИЧНО ДУМИ-ЩЕ КУПУВАТ" ФАШКИЕНОТО ТВОРЧЕСТВО",А ТОЙ ЩЕ СЕ ИМА ЗА ТВОРЕЦ.А ДРУГОТО Е ОЧЕВИДНО,ЧЕ Е ОГРОМНА ИЗМИСЛИЦА И ТОЙ СИ ПРАВИ ПОДОБНИ ПР КАМПАНИИ ОТДАВНА.
202
2
 
30
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Шамара да прочете новината за уволнения журналист в демократична и европейска държава като Франция заради изказано мнение в социална мрежа срещу новата им първа дама и тогава да говори за нарушаване на свободата на словото в България. Крайно време е в тази страна да започне да се прави разлика между свобода и свободия!!!Аман от "звезди" чудещи се каква глупост да измислят само и само да се пише и говори за тях!!!!
201
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде утре господин Шамар отново да напомниш за себе,като ни разкажеш какво ти се е случило в полицията-ау,ау,женки,женки,женки,а,у,а,у.Простотиите на Шамара-Хейтър неграмотен.