Атрактивна украинка вамп идва за две клубни участия

DJ Lady Vamp застава зад пулта на 23 и 24 юли
Обновена: 21 юли 2014 14:01 | 21 юли 2014 14:01, Александър Попов
4
Атрактивна украинка вамп идва за две клубни участия
Снимка: Bedroom

Украинският модел и хип-хоп диджей Илона Буковска, известна с артистичния псевдоним DJ Lady Vamp, пристига в България по покана на Babyface Company и домакина – верига клубове Bedroom.  

Атрактивната диджейка ще гостува в страната ни за 2 самостоятелни участия – на 23 юли в софийския клуб, а на 24 юли в Слънчев бряг.

Lady Vamp e една от най-предизвикателните в шоубизнеса в Източна Европа. Тя е не само диджей, но и модел с множество фотосесии зад гърба си, дизайнер. Снима за различни модни брандове и участва във видео проекти на популярни хип-хоп артисти.

Заради бременността със сина й Кристиян преди 5 години тя прекратява временно кариерата си на модел и се насочва към диджейския пулт. Скоро след това обаче тя решава да съчетае двете дейности и така се ражда звездата DJ Lady Vamp.

Тя се е снимала в клипове на големите хип-хоп звезди в Русия и Украйна, била е зад пулта в клубове в родината, в Москва, в Монако, в Сен Тропе и др.

Въпреки крайно дръзката си визия в провокативното си видео Ins - Loveheadshot (18+), дело на руския режисьор Александър Тихомиров, тя предпочита да не e топлес DJ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: BedroomDJ Lady Vamp
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Диджей НЕ-Лейди Долнопробна
2
7
 
4
 
! Отговори
Az преди 9 години
Ужас!!!
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"атрактивна"...? о.О