Запалянковци вербувани да провалят протеста

Двама ултраси от агитката на "Левски" признаха, че са им платили по 300 лева
14 яну 2009 20:00,
253
Запалянковци вербувани да провалят протеста
Снимка: Dnes.bg

Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание.

Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста.

Единият от привържениците на "Левски" разказа как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма.

"Да се направи услуга с цел, която е добре заплатена, да се случат провокации на самия протест и ако може да се стигне до масови безредици и сбиване", разказват феновете на "Левски", които пожелаха анонимност.

Единият от феновете заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространение на наркотици.

"Вербуването става в квартала, хората се познаваме, срещаме се на улицата, пуска се оферта. Там работата се уточнява - от това все пак се печелят пари," споделят момчетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
писна ми преди 15 години
къде е гоце, дума не е обелил от 12:00 на нова година
191
0
 
0
 
! Отговори
RED_STORM преди 15 години
ЦЯЛА СЕДМИЦА И ПОВЕЧЕ СЛУШАМЕ ЗА МИРЕН И ЦИВИЛИЗОВАН ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ, ОБАЧЕ КАКТО ЕДИН РАДИО ВОДЕЩ ТАЗИ СУТРИН КАЗА - КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ "ДИВАЦИ" - ТЕ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ РАЗБИРАТ - ТАКА ЧЕ КВИТО УПРАВНИЦИТЕ ТАКЪВ И ПРОТЕСТА....
190
0
 
0
 
! Отговори
писна ми преди 15 години
провокацията е на други хорааа, тя е на онези с мазните усмивки, които винаги обесняват че всичко е наред и че има някакви "тъмни сили и инсинуации, стоящи зад протеста, а народа си е ок"
189
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мръсните продажници се окичили с името на Апостола
188
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каква ли историйка са измислили политици и полиция за утре!? Сигурно ще има терористи от Ал Кайда. С помощта на централните медии лъжите се налат много лесно. Колко *** трябва да бъдеш, за да обръщаш внимание на звука който излиза от устата на български депутат?
187
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за 300 лв говедата и майките си продават - мръсните ***
186
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
vaprosa mi po dolu be6e ritori4en...estestveno 4e 6te glasyvam!
185
0
 
0
 
! Отговори
ultra LSFC преди 15 години
Дреме ми, че ще ни оплюят за СФ-Запад. Аз съм фен, не хулиган. Аз ходя да покрепям любимия отбор, не да продавам наркотик. Аз отивам с мирна цел. Не да водя война. За разлика от други дрогирани хора и такива с палки и щитове.
184
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
za sajalenie makaveli ti si edin ot malkoto koito se seshtat da glasuvat za nqkvi drebni partii no vse pak s ideii..ne stava duma za partiq nabirata mujete ili nqkoq tempodobna druga ,no vse pak ima mnogo drebni partii koito ne sa s loshi ideii.puk i v kraina smetka i nqkoi ot tqh da specheli nadali shte e po zle ot tiq deto do sega ni opravlqvat poslednite 20 godini.za po rano da ne govorim.ama nikoi ne iska da im glasuva doverie ,da se dade shans na takiva hora.nikomu neizvestni dosega.
183
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Ами не братле ние сме и ни се привижда сигурно и не са виновни политиците че ги има нито полицаите майките и бащите им били виновни били осъдени от живота нямали да прокопсат.Добре вярвайте си заблуденяци със завряни в си глави.А сигурно че говорим против София запад много ще ни оплюят двамата с теб но аз все пак не слагам всички под една черта навсякаде има *** и свестни хора може би и при политиците но те никога няма да просперират.
182
0
 
0
 
! Отговори
RED_STORM преди 15 години
БЪЛГАРИ, ВМЕСТО ДА СЕ НАПАДАМЕ ЕДИН ДРУГ, ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ПРОВОКАЦИЯТА, КОЯТО СЕ СЛУЧИ ДНЕС Е ЕДИНСТВЕНО И САМО РАБОТА НА НАШАТА РОДНА МИЛИЦИЯ - НА 100% - НИЕ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ, НИЕ ГИ ХРАНИМР НИЕ ГИ ОБЛИЧАМЕ, А ТЕ НИ БИЯТ - ЩО НЕ "ПУШЕХА" ДНЕС - ИЛИ СИ "ЗАРАБОТВАТ" УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ - ПАК ОТ НАШИТЕ ПАРИ.....
181
0
 
0
 
! Отговори
писна ми преди 15 години
ми не гласувай тогава, ако изкаш ще ти купя двупосочен измир-кърджали- izmir
180
0
 
0
 
! Отговори
ultra LSFC преди 15 години
Макавели, не знам как само ние ги виждаме тези провокатори , като сме ходили по мачове, а полицията дето ги гледа на всеки мач и ги познава повече от децата си не ги забелязва. Абе как не хванахте ония пияници и алкохолици Кано с белата глава и оня плешивия Кънчо Мустака. Основните тартори дето се бият с полицията. Айде не ни правете на луди вече, че ни писна. Ние да не сме ви червените бабички, ама те ще умрат и тогава ще видим кой ще гласува за тия комунисти. Но казал го е народа, от *** мас и комунист власт се взимат само с кръв.....
179
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
4eti hronologiqta vee,posle se nau4i da pi6e6 i togava i ti moje da si e.be6 maikata
178
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
НО сега всички ще гласуват за Бат Бойко най големия актьор и престъпник сигурен съ мче той ще спечели.Истината е че няма за кой да се гласува досега винаги гласувам но винаги за дребни хора защото просто няма за кой друг.
177
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Остави ги братле явно не искат да проумеят какво пишем и за какво иде реч.Но заради такива като тия тука ми идва и аз да обезумея както става рядко то търпиш търпиш ама всичко си има граници.
176
0
 
0
 
! Отговори
до 172 - az преди 15 години
именно, това ви казвам, искате да свалите правителството,а няма кой да изберете(не защитавам правителството - в парламента всички са еднакви и управляващи и опозиция). и като набиете полицаите и влезете в парламента, което е трудно да си го представя, какво ще правите? ще обявят предсрочни избори и пак ще гласуваме и после какво? Предстви си,че това се случи - какво ще правите после? трябва да се търсят решения и промени(а какво ни прави нас различни от европейците)?
175
0
 
0
 
! Отговори
Ултрас преди 15 години
Чест и слава на всички ултраси днес,които доказаха кои са истинските деца на майка България!!!!!А за тъпите пацифисти - студенти, дошли днес на така наречения протест имам въпрос.Наистина ли си вярвахте, че правителството щеше да си иде ,ако бяхте дошри днес на площада само с цветя и шоколадови бонбони?
174
0
 
0
 
! Отговори
ultra LSFC преди 15 години
1. Гласувам винаги.2. Не мене не ме осигуряват - говоря принципно3. Никой не съм бил и никой не защитавам от провкаторите4. На тебе не ти ли стана ясно, че хората които провокираха ги изпратиха политиците. Платиха им и провокираха всичко, за да може да има оправдания за боя после. 5. От 2 часа се опитвам да втълпя на 007, че полицаите са виновни. Защо ли? Къде бяха като *** биеха и колеха с брадви? Къде бяха като турците викаха Джихад? Къде бяха като убиха Стоян? А къде ще са на 17?? Ако същите тези полицаи са истински родолюбци, днес щяха да арестуват тези провокатори още преди да се смесят с народа, защото както казах по-долу, всички знае провокаторите по физиономии от стадионите. Защо като предложих на Робин Худ - 007 да му дам доказателства и да ги занесе на прокурора започна да се офлянква? Защото няма кой да го чуе и защото тези хора имат политическа и полицейска протекция за се използват за такива цели като днешната провокация. Хайде намери къде сега казах, че искам някой да бие полицията????
173
0
 
0
 
! Отговори
xexe преди 15 години
не се знае кой на кой за какво е платил , ония дето през цялото време са гледали през прозорците на парламента как комплексираните полицаи бият хората са платили на тия футболни фенове за да предизвикват комплексарите ;) за мен случая е такъв : комплексираните полицай да не пазят политиците,че до ония ден и те там стачкуваха ;) нека народа да решава а не някои политици държавата не е на станишев не е на доган ! БЪЛГАРИЯ Е НА НАРОДА !!!! Политиците и полицаите не могат да ни спрат да искаме по добри условия за живот в нашата страна :) Ако някои ченге посегне на гражданин които протестира срещу това правителство значи не е българин !!!!

Спонсорирани публикации