"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите

Икебаната се готви да превземе и Евровизия
Обновена: 24 апр 2012 13:09 | 24 апр 2012 12:11,
119
"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите
Деян неделчев във вихъра си. Снимка: Булфото

Ако човек обича да гледа развлекателни програми у нас и ги е проследил през последните дни, ще остане с впечатлението, че лицето Деян Неделчев е най-важната брънка в българската музика.

"Mega Pop Star", "Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България". Това са само част от скромните оценки, които лично той си дава в медийното пространство.

Ако погледнем обложката на неговия нов албум "Дъртака", можем да добавим и "Мона Лиза на българската музика".

Още по темата
Освен всичко той е и галантен. В интервю за национална телевизия той определи водещите, които все пак са му дали думата, като "тъпи кокошки, които нищо не знаят, и как да питат".

Хубаво е да даваш квалификации в социалната мрежа, но все пак трябва да погледнеш собствената градинка.

Продъни ни ушите как гласът му е четири октави и пее от опера до поп музика. Колко бил велик на "Златният Орфей", какъв лъв бил в едноименното предаване навремето по БНТ.

Сега кариерата му била в нов период (по негови думи), в който се появиха песни като "На полянката", "В гората", "Дъртака" и т.н.

В началото беше интересно и донякъде забавно, много хора гледат новите му песни в сайтовете за видеосподеляне и това му създаде грешната представа, че е голяма работа. И той се помисли за голяма звезда.

Последното му творение - "Различните", обаче надминава всичките му опити да се прави на интересен. Няма как да ви покажем "уникалния" клип от чиста автоцензура. Песента била посветена на всички гейове, лесбийки, транссексуални и травестити.

Вулгарният текст може и да се хареса на някои, а и Деян го определи като истински. Всеки, който се интересува, може да види песента и да си направи своите изводи. Лошото е, че всеки клик в интернет му вдига самочувствието.

На 48 години Неделчев изживява своята петминутна слава, но лично мен ме притеснява, че той крои и по-сериозни планове. Вече направи заявка и за следващото издание на родния конкурс за Евровизия.

Палячовците и в политиката, и в музиката, винаги са имали някакъв временен успех, дано не го пратим да представя България някъде. Още повече, че става въпрос за някакви 4-5 хиляди лева, обърнати в SMS-и.

Има опасност "Явлението Неделчев" да поостане по-дълго на родната сцена, тъй като в Испания кризата е поставила в колапс местния шоубизнес. Може би само за такива като него, но така или иначе той е безработен и на социални помощи на Канарите.

Остава да се помолим кризата при поданиците на Хуан Карлос да отмине по-бързо и някой хотел да ангажира Деян с еко програма на тема икебана, съчки, полянки и дървеса.

А дотогава дано поне децата не се ограмотяват сексуално от последното му творение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: Деян Неделчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
13
 
! Отговори
aaaa преди 12 години
Кой е тоя Деан бе?Поредния ***.
35
10
 
25
 
! Отговори
55 преди 12 години
Човека има страхотен глас, има и няколко много добри песни, но не зная защо остана неоценен и след това стана като ***.
34
0
 
22
 
! Отговори
смях в залата. :) :) преди 12 години
Много прикрити хомосексуалисти са засегнати от тази сатира. :) :)Явно Деян много добре познава манталитета им и си е направил жестока гавра,а пък те в замяна ще му направят огромна реклама. :) :)
33
9
 
9
 
! Отговори
Защо бе! преди 12 години
Махнете го тия от началните новини, *** долния ***, кво го промотирате и вие.Да се скрие там и да не се появява, е заради такива черва ни мислят в Европа за долен ***
32
2
 
17
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Много сте интересни всички. Каква всъщност е разликата между Икебаната и Лейди Гага например? И двамата са за жълта книжка, но докато едната бе издигната в култ от елементарните хора, то другия бил не знам си какъв. Мислете малко, затова са ви дадени глави.
31
0
 
8
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
А вие защо изобщо пишете ,като не можете да го траете!най-доброто наказание е забравата.Просто да не му обръщаме внимание!!!
30
3
 
16
 
! Отговори
11 преди 12 години
Е тоя човек не е редовен . На 50год. е и се излага без да му пука от нищо.Няма такъв ненормалник
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за всяка гара има пътници
28
2
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Никой по дяволите не му оспорва качествената и хубава песен "Обич за обич", обаче защо никой не си зададе правилния въпрос: А, защо тъпака си остана само с нея?
27
2
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Много си прав, само да вметна: простОтия и особеНа ;)
26
5
 
11
 
! Отговори
Кука преди 12 години
Направо ми е жал за него.
25
0
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
Е те тоа е по-крив и от мене!:D :D :D
24
9
 
19
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Тоя, не стига, че си е откровен ***, ами е и абсолютно откровен ***, бездарник, опитал се да пробие на родната сцена преди доста години, и не успял, точно заради ненормалната си сексуална ориентация, понеже по онова време подобни неща хич не се толерираха, сега просто се е заел да дразни който може и както може!
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Като се държах обикновенно ни мъ забелязвахти, сега всички говорят за мен" - да, прав е.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудя се този Неделчев май 1 година събира пари в чужбина за да може да се прибере за 1 седмица в България и да нахрани журналистите и всички ТВ предавания за да му обърнат внимание. Този човек не заслужава внимание, а само отвръщение !!!
21
6
 
17
 
! Отговори
смях в залата. :) преди 12 години
Какъв "смислен и хубав" текст. Само където зад него прозира злобата на един зле прикрит хомосексуалист дълбоко обиден от "некоректното" отношение към неговата "духовна" същност. :) :) :)
20
5
 
26
 
! Отговори
MM преди 12 години
България - страната където скандалното, простутията и *** са на особенна почит!После държавата била крива, че сме на това дередже...народа *** като фасул, държавата да е наред, как да стане?!?!
19
6
 
14
 
! Отговори
Niki преди 12 години
Трябва да го застрелят само за това, че се сравнява със Стиви Уондър.
18
5
 
18
 
! Отговори
Фрийк шоу преди 12 години
Такива *** са срам за човешкия род. Некадърно, нагло и сбъркано същество. А "медиите", които му обръщат внимание са още по-зле и от него :)
17
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чуйте във вибокс песента му "обич за обич". Наистина много качествена и хубава песен. Но да сте чули нещо за нея? Не. Разбира се, че сте чули обаче за икебената. ВИЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА ВИ ЗАНИМАВАТ С НЕГО МЕДИИТЕ! Вие го искате такъв! Вие го искате ***, за да може да го псувате за спорта. И той ви го дава. Сами сте си виновни!

Спонсорирани публикации