"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите

Икебаната се готви да превземе и Евровизия
Обновена: 24 апр 2012 13:09 | 24 апр 2012 12:11,
119
"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите
Деян неделчев във вихъра си. Снимка: Булфото

Ако човек обича да гледа развлекателни програми у нас и ги е проследил през последните дни, ще остане с впечатлението, че лицето Деян Неделчев е най-важната брънка в българската музика.

"Mega Pop Star", "Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България". Това са само част от скромните оценки, които лично той си дава в медийното пространство.

Ако погледнем обложката на неговия нов албум "Дъртака", можем да добавим и "Мона Лиза на българската музика".

Още по темата
Освен всичко той е и галантен. В интервю за национална телевизия той определи водещите, които все пак са му дали думата, като "тъпи кокошки, които нищо не знаят, и как да питат".

Хубаво е да даваш квалификации в социалната мрежа, но все пак трябва да погледнеш собствената градинка.

Продъни ни ушите как гласът му е четири октави и пее от опера до поп музика. Колко бил велик на "Златният Орфей", какъв лъв бил в едноименното предаване навремето по БНТ.

Сега кариерата му била в нов период (по негови думи), в който се появиха песни като "На полянката", "В гората", "Дъртака" и т.н.

В началото беше интересно и донякъде забавно, много хора гледат новите му песни в сайтовете за видеосподеляне и това му създаде грешната представа, че е голяма работа. И той се помисли за голяма звезда.

Последното му творение - "Различните", обаче надминава всичките му опити да се прави на интересен. Няма как да ви покажем "уникалния" клип от чиста автоцензура. Песента била посветена на всички гейове, лесбийки, транссексуални и травестити.

Вулгарният текст може и да се хареса на някои, а и Деян го определи като истински. Всеки, който се интересува, може да види песента и да си направи своите изводи. Лошото е, че всеки клик в интернет му вдига самочувствието.

На 48 години Неделчев изживява своята петминутна слава, но лично мен ме притеснява, че той крои и по-сериозни планове. Вече направи заявка и за следващото издание на родния конкурс за Евровизия.

Палячовците и в политиката, и в музиката, винаги са имали някакъв временен успех, дано не го пратим да представя България някъде. Още повече, че става въпрос за някакви 4-5 хиляди лева, обърнати в SMS-и.

Има опасност "Явлението Неделчев" да поостане по-дълго на родната сцена, тъй като в Испания кризата е поставила в колапс местния шоубизнес. Може би само за такива като него, но така или иначе той е безработен и на социални помощи на Канарите.

Остава да се помолим кризата при поданиците на Хуан Карлос да отмине по-бързо и някой хотел да ангажира Деян с еко програма на тема икебана, съчки, полянки и дървеса.

А дотогава дано поне децата не се ограмотяват сексуално от последното му творение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: Деян Неделчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-голяма простотия не съм чувала и виждала! Ако този е певец аз съм славей. Че е гей, гей е ама не ме интерисува. Заради такива като него (неговото просташко поведение) хората се настройват против всички с по-различна сексуална ориентираност. Пее все едно, че някой го е стиснал за гърлото и вие наричате това талант. На всичкото отгоре е и невъзпитан. Той е един бездарен ***...т
55
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам да се направи концерт 2 в 1 в България:Деян Икебаната + Лейди ГагаИли защо не направо 3 в 1, + Азис.Ще бъде уникално!
54
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 63:Диянееееееее, ти ли си бе?
53
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ме интересува сексуалната му ориентация. Много хора, от които зависим, имат друга ориентация.Не може да се поставя праг пред нещо, което е уникално, за това, че сексуалната ориентация е различна от нашата! Той има огромен глас, но няма КОЙ да му напише песен!Това се отнася и за другите гласове.Той МОЖЕ да пее!По-различно от другите и предизвикателството е КОЙ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ПЕСНИ за ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на този ГЛАС?Той знае, че има уникален глас и жадува да пее!
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тоя се оказа симпатизант на А,ТАКА ! Да ти е честит Болене !
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре Икебаната, отколкото гагата
50
2
 
9
 
! Отговори
high преди 12 години
Една от най-хубавати наши песни е изпълнена от Деян, "Обич за обич", на Тончо Русев и Евтим Евтимов- най-великия композиторски тандем. Жалко, че творците, които най-много се оплакват от профанизацията тук , допринася за нея много щедро и се оправдават точно с нея за своите "творби".
49
5
 
16
 
! Отговори
Айде стига преди 12 години
Спрете да говорите за тоя ***, че колкото повече го обсъждате толкова повече му вдигате популярността. Оставете го да си пищи и да си кряка там и да потъне в забвение.
48
2
 
9
 
! Отговори
Achtung,Pederasten! преди 12 години
Eine Pederast!Ja,ja,wunderbar...!
47
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво плюете? Ако беше продължил с песни като "Обич за обич", кой щеше да му обърне внимание? Ама сега всички сте чували за него, нали? Той знае, че хората обичат да гледат някой да се прави на *** и да се разтоварват, като го плюят. Просто се заиграва с най-низките страсти у вас и вие се поддавате, като така му правите услуга всъщност.
46
0
 
32
 
! Отговори
Чорбдажия преди 12 години
Икебаната очевидно не плаща, за да го хвалят по медиите и затова го плюят. Не съм му фен, но е доста странно защо за неговия кич има отрицателна статия, а за кича на Азис има само суперлативи.
45
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деян е с невероятен, добър и рядък глас, брат му-също! "Скандалните" му произведения му са израз на зов за помощ!Не всеки схваща иронията.Така защитавам гласовете на Азис и Софи. Направете нещо гласът му да се чуе!Чух оценката на Тончо Русев, приветствам това, че Слави иска да му помогне за изява.Деян беше развълнуван.Не искам да пропуснем дарбата.Направете песен за невероятния глас, не го иронизирайте.Не е избрал най-верния път, но е грехота да се отмине това вокално чудо!
44
1
 
4
 
! Отговори
pepo преди 12 години
Българския Уилям Хънг. И идиотизма е забавен... нещо като карнавал фрик шоу.youtube/watch?v=Bo-Y_Vb0wsw
43
2
 
7
 
! Отговори
сволачЪТ преди 12 години
аз съм ЗА! твърдо съм ЗА евтаназията
42
11
 
9
 
! Отговори
просто фен преди 12 години
Що бе, песничките не са лоши :)
41
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Мммммммммдааааааааааааааааааа,ето до какво води закриването на психодиспансерите в България!!!
40
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквато ни държавата - такива ни и явленията.
39
4
 
18
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Абсолютно си прав. Просто явно е в такъв период в момента. "Обич за обич" е една много добра негова песен. Не може да се отрече таланта му.
38
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деян Неделчев е особено надарена артистична натура.В момента е влязъл в кожата на клоун и така му харесва.Неблюдавайки го непредубедено виждаш ,че се гаври с обидната за всички умни хора действителност.Безобидната му лудост е номер и нищо повече.А що се отнася за хвалебствията,които отправя към себе си ,това е присмехулна шега.Погледнете с какви смехотворни епитети на възторг обсипваме всяка тотална простотия.Погледнете рекламите.С какво той е по-различен от всичко,което се случва около нас.
37
3
 
21
 
! Отговори
Иванчо преди 12 години
Меко е да се каже, че водещите в националните телевизии са "*** кокошки" - бил е дори твърде учтив. Никой не кара някой насила да го слуша... Умен момък е той - няма значение какво пишат за теб - важното е името ти да е в новините.... Да сте го чували това?!?

Спонсорирани публикации