"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите

Икебаната се готви да превземе и Евровизия
Обновена: 24 апр 2012 13:09 | 24 апр 2012 12:11,
119
"Явлението Неделчев" – обратно на Канарите
Деян неделчев във вихъра си. Снимка: Булфото

Ако човек обича да гледа развлекателни програми у нас и ги е проследил през последните дни, ще остане с впечатлението, че лицето Деян Неделчев е най-важната брънка в българската музика.

"Mega Pop Star", "Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България". Това са само част от скромните оценки, които лично той си дава в медийното пространство.

Ако погледнем обложката на неговия нов албум "Дъртака", можем да добавим и "Мона Лиза на българската музика".

Още по темата
Освен всичко той е и галантен. В интервю за национална телевизия той определи водещите, които все пак са му дали думата, като "тъпи кокошки, които нищо не знаят, и как да питат".

Хубаво е да даваш квалификации в социалната мрежа, но все пак трябва да погледнеш собствената градинка.

Продъни ни ушите как гласът му е четири октави и пее от опера до поп музика. Колко бил велик на "Златният Орфей", какъв лъв бил в едноименното предаване навремето по БНТ.

Сега кариерата му била в нов период (по негови думи), в който се появиха песни като "На полянката", "В гората", "Дъртака" и т.н.

В началото беше интересно и донякъде забавно, много хора гледат новите му песни в сайтовете за видеосподеляне и това му създаде грешната представа, че е голяма работа. И той се помисли за голяма звезда.

Последното му творение - "Различните", обаче надминава всичките му опити да се прави на интересен. Няма как да ви покажем "уникалния" клип от чиста автоцензура. Песента била посветена на всички гейове, лесбийки, транссексуални и травестити.

Вулгарният текст може и да се хареса на някои, а и Деян го определи като истински. Всеки, който се интересува, може да види песента и да си направи своите изводи. Лошото е, че всеки клик в интернет му вдига самочувствието.

На 48 години Неделчев изживява своята петминутна слава, но лично мен ме притеснява, че той крои и по-сериозни планове. Вече направи заявка и за следващото издание на родния конкурс за Евровизия.

Палячовците и в политиката, и в музиката, винаги са имали някакъв временен успех, дано не го пратим да представя България някъде. Още повече, че става въпрос за някакви 4-5 хиляди лева, обърнати в SMS-и.

Има опасност "Явлението Неделчев" да поостане по-дълго на родната сцена, тъй като в Испания кризата е поставила в колапс местния шоубизнес. Може би само за такива като него, но така или иначе той е безработен и на социални помощи на Канарите.

Остава да се помолим кризата при поданиците на Хуан Карлос да отмине по-бързо и някой хотел да ангажира Деян с еко програма на тема икебана, съчки, полянки и дървеса.

А дотогава дано поне децата не се ограмотяват сексуално от последното му творение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: Деян Неделчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора ,не разбрахте ли че този *** нещастен се храни от вашето внимание ? Ами просто спрете да го коментирате и да му давате вниманието си ! Той ще избледнее и ще се разтвори в небитието сам.Давайте вниманието си на стойностни хора - в България има прекрасни талантливи и умни хора ! Нека те получат вниманието и уважението ни а не нещастници и псевдо артисти и певци като разни Икебани и Гласове !
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С нищо не ме учудва комнетара, че е станал член на АТАКА !
74
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деян има уникален глас! Никой не може да ме убеди в обратното.С ироничните и посредствени песни той провокира публиката за това, че тя има примитивен критерий.Бях свидетел на поведението му при срещата с Тончо Русев и при Слави.Деян беше притихнал и обнадежден, че някой ще му даде възможност да покаже какво може.За мен той е типичен човек на изкуството.Има очаквания и ги заслужава.Желая му успех-такъв, който имаше с "Обич за обич", "Като Лъвовете", "Злато моме" и много други.
73
0
 
2
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Номер 20 е много прав!!!
72
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ave toq dane e izbqgal ot nqkoi psixo dispanser za6toto to4no na takav mi prili4a palno kuku maliiiiiiiiiiii .ako tova e demokraciqta po mediite da se pokazvaqt takiva kukuvci damu e ........ i demokraciqta
71
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деян Неделчев притежава уникален глас и неоспорими певчески качества. Чуйте песента му "Обич за обич". А скандалните му напоследък песни са просто отражение на вътрешното състояние на народа - пълно разложение и деградация. Както и чалгата, впрочем. Само че в чалгата "трупът" е силно гримиран и украсен, но въпреки това вонята се носи на километри.
70
4
 
6
 
! Отговори
8е3по3-1 преди 12 години
"Българският Стиви Уондър", "Най-известният певец в България"- боже, какви глупости говорят *** като него....
69
9
 
10
 
! Отговори
Анти простотията преди 12 години
Деяне спри да се коментираш тука под различни псевдо имена и да се хвалиш, че имаш фенове ами влизай в някой сайт да си търсиш работа. А ако има други заблудени мишки дето да ми се оправдават с Азис и Мишо Шамара и да ми го сравняват Деянчо с тях бих им казал, намерили сте с кой да го сравнявате!!! Да живее простотията!!! А на "фенката" му да и спрат планета пайнер и да и дадат учебник по български език.
68
11
 
7
 
! Отговори
tuzarya преди 12 години
а на кого да сме фенове?! На престъпниците като бойко Борисов, Цв.Цветанов, Федосова, Г.Първанов, С.Станишев, А.Доган, Ив.Костов, В.Сидеров, Симеон Сакскобурготски и много, много други разбойници (да ме извинят, че не мога да ги изброя всички)?! Не, благодаря! Предпочитам да съм фен на Деян, вместо на изброените псевдо политици! Така поне психически ще се разтоварвам!!
67
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо Мищо Щамара да публикува невероятно тъпите си,агресивни,вулгарни,просташки парчета пълни с насилие и откровенна покана за насилие за си получиш секс,или да излъжиш някого и да го обявиш за ***,та той снощи беше наречен основоположник,ама на какво-аз лично шупвам още на старта на а,а,а,у,у,у,.Та мисълта ми е това друго течение-Икебаната защо да не може и той да се изявява.Пазете си децата-вулгаризма не прощава.
66
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре че има и още прости хора, такива като тоя да имат фенове
65
6
 
9
 
! Отговори
хахахаха преди 12 години
вижте му снимката само............хахахахахахаха
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои изпълнители имат зад гърба си мама и тате със звукозаписно студио, други имат яки спонсори, а някои от тези, които няма как да пробият се правят на ***, за да привлекат внимание. Деян има и стайностни песни, но докато се правеше на сериозен певец не му объщаха внимание. Сега си е намерил начин. Щом не се дразним от Азис, Миро, лейди Гага, защо пък да се дразним от Деян? Песента му за икебаната е в пъти по слушаема от която и да е песен на Графа. Но Графа е абониран за награди...
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 18.04.2012 г. г-н Неделчев е приет като редовен член на ПП АТАКА .
62
16
 
13
 
! Отговори
simlim преди 12 години
Деян Неделчев има запомнящ се и уникален глас! Всичко, което казва за българския шоубизнес и положението в странати ни, е вярно! Радвам се, че е българин, защото е много талантлив, достоен човек и изпълнител!
61
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен не ми пречи грам човека, забавлява ме. Не знам какво му се дразните, всеки е свободен да живее, както си иска.
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според търсенето и предлагането. Човекът видял че това се котира и от това пари се вади, защо да не го прави. *** да не пеят много стойностни песни, ама на, класации превземат, рап правят. А фолк музиката да не е много стойностна музика, ама на хората масово й слушат. Наистина жалко за хубавия глас, дано си намери продуцент и нещата да се променят.
59
4
 
2
 
! Отговори
KOSTOV преди 12 години
Bih kazal, 4 e ima i hubavi pesni, no sled opredeln moment tozi 4owek nesto se promeni i kraj na talanta mu. Mislq 4e psihi4eski ne izdarja. Dano da se opravi. Wse pak moje da pee mnogo po dobre ot 4oveka ....youtube/watch?v=Ejx8Z6xkcx8
58
4
 
6
 
! Отговори
Не съм гей! преди 12 години
...но го харесвам! Освежава тоталната пустота на повечето нови песни.
57
16
 
8
 
! Отговори
ФЕНКА преди 12 години
ЯВНО ХОРАТА, КОИТО ПИШАТ ТУК НЕ СА ЗАПОЗНАТИ МНОГО С ТВОРЧЕСТВОТО НА ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ ЖАЛКО ЗА ВАС. А ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПЕСНИ КАТО "СЪЧКИ, ДЪРТАКА, РАЗЛИЧНИТЕ И ...." СЪМ СИГОРНА, ЧЕ АКО ГИ БЯХТЕ ЧУЛИ НА ДРУГ ЕЗИК, КОЙТО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ ПЕСНИТЕ ЩЯХА ДА ВИ ХАРЕСАТ. А ПО ПОВОД НЕЦЕНЗУРИРАНИТЕ ПЕСНИ АМИ СМЯТАМ, ЧЕ СРЕД ПОП ФОЛКА ИМА СЪЩО И ТЕКСТОВЕ И КЛИПОВЕ КОИТО НЕ СА ЗА ....

Спонсорирани публикации