Спипаха иманяри с оръжия от Римската империя

Антимафиотите в Пазарджик арестуваха трима по време на сделка
11 юни 2012 18:40,
22
Спипаха иманяри с оръжия от Римската империя
Снимка: Булфото

Трима иманяри, търгуващи с оръжия от Римската империя, бяха арестувани от от пазарджишките антимафиоти, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Незаконната дейност на двама от тях била наблюдавана от спецполицаите в продължение на около два месеца.

В петък екипите пристъпили към действия след получена информация, че в помещение в центъра на града се извършва сделка с културно-исторически ценности.

На мястото на срещата бил заловен 50-годишен мъж от Пазарджик, заедно с други двама мъже.

Иззети са четири римски монети – денарии, желязна брадва, нож и тризъбец от времето на Римската империя.

Последвали претърсвания в жилища, обитавани от 50-годишния мъж и неговия съучастник на 49 г. Там антимафиотите открили византийски и римски монети, различни антични предмети и части от тях, три детектора за метал в комплект със зарядни устройства.

Иманярите са задържани в ареста за срок от 24 часа.

Окръжната прокуратура в Пазарджик е удължила срока на престоя им там със 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
zhikan преди 11 години
сега може Цецко да ги обвини в незаконно притежание и търговия с оръжие,може да каже че са се готвили да го продават в Сирия на Башар Асад или нещо подобно и да се похвали на презатлантическите си партньори че е провел голяма международна операция против тероризма!!!
16
0
 
5
 
! Отговори
Ha ha haaaaaa преди 11 години
Няма член по който могат да ги осъдят а в нормална държава за такава дейност хората плащат на търсачите. В България голямите хиени в този бизнес плащат за да няма закони и да се пречи на търсачите. Тези явно са отказали да продадът стоката на някоя хиена и за това имат проблем
15
0
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Спас Лютов и Радко, пак са се разтърсили, ама Цезара, ще ги гони. Накрая попа ще намаже !
14
0
 
17
 
! Отговори
коко преди 11 години
Ако бяха занесли тези неща в музея какви пари щяха да получат? Нищо .А става въпрос за сто лева.Май законите за антиките и проститутките са тотално сбъркани.Явно някой печели от това.От забраненото все някой печели и някои органи отчитат дейност и с това си оправдават заплатите.Не може до всяка *** и на всеки километър да се сложи по един контролиращ полицай.Защо в Англия например нямат такива проблеми?Много просто-законите са други.
13
0
 
7
 
! Отговори
РИМ преди 11 години
А ПЕТОЛЪЧКАТА КОЙ Е ВИНОВЕН
12
7
 
12
 
! Отговори
До иманяра преди 11 години
Такива като теб трябва да ги прибират на топло. Затова после всички ни се подиграват и крадат историята ни - сърби, гърци, македонци и всякакви други. Отиди в Гърция да видиш как се отнасят към историята си и виж какво имат в музеите, отиди в Италия. Всеки си пази историята само тукашните *** като теб плюят по всичко българско.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо да ги наградът че са открили оръжието те ще ги спипват
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спипаха иманяри с оръжия от Римската империя. ==================================Те са тръгнали на война хората, против ислямската империя
9
13
 
18
 
! Отговори
Иманяра преди 11 години
***, прости ушеви прасета ! Каквото намеря - мое си е. Седяло е 2 000 години в земята. Какъв ви е проблема ? Собственика ли се оплака, че съм му го взел, а ?
8
6
 
12
 
! Отговори
истината преди 11 години
и как така разбраха спец-полицаите че точно в този момент нейде из градо става незаконна сделка???? *** и доносници гнусни!!!!!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VAJNOTO E CHE NECHTO SE PRAVI !
6
1
 
10
 
! Отговори
На дали преди 11 години
До - 9Хахах,това ми хареса!!!Правилно,"утилизират" оръжия с отпаднала необходимост!!!Щом са ги намерили преди археото да се вземе в ръце,значи са оръжия!!!И подлежат на утилизация!Каква патриотична загриженост на нацията ни!А ,ако бяха ги намерили археото ,вече щяха да са ДКЦ!
5
2
 
18
 
! Отговори
199 преди 11 години
НЕ СТЕ В ЧАС- ОБЯСНЯВАМ: ВЕЛИКОТО МВР ВЪРНА В ПАЗАРДЖИК НАЙ-КРАДЛИВИЯ НАЧАЛНИК БОП В БЪЛГАРИЯ,НАРЕЧЕН ГЕОРГИ ГРОЗДАНОВ.ЛИЧНО КАЛИН ГЕОРГИЕВ ДОЙДЕ В ПАЗАРДЖИК ДА ГО ВЪРНЕ И ДА ЗАЯВИ ,ЧЕ МВР ВЯРВА НА ГРОЗДАНОВ. ЗАТОВА ТОЯ ГРОЗДАНОВ СЕ Е ХВЪРЛИЛ ДА ПРАВИ ВСЯКАКВИ АКЦИИКИ ЗА ДА СИ ПИШЕ ТОЧКИ В АКТИВА ЧЕ Е СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТ.ДА ДЕ ,АМА КЪСНО. ГРОЗДАНОВ СИ Е КРАДЛИВО МОМЧЕНЦЕ И ТАКОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ. СЕГА ТРЯБВА ДА ПОЧНЕ ДА КРАДЕ ОТНОВО,ИЗКРАДЕНОТО ДО МОМЕНТА МУ ГО ВЗЕХА СОФИИСКИТЕ ХИЕНИ ОТ МВР.
4
6
 
10
 
! Отговори
LIZIMAX преди 11 години
BRAVO...ABSOLIUTNO VERNO...........TOVA E DARJAVATA NA DONOSTNICITE.......ZA TOVA TOQ NAROD 6TE SE SAMOIZQDE I SLE 40,50 GODINI NQMA DA SA6TESTVUVA
3
7
 
23
 
! Отговори
НЕРЕЗА преди 11 години
В петък екипите пристъпили към действия след получена информация, че в помещение в центъра на града се извършва сделка с културно-исторически ценности...............................................................Информацията е получена със сигурност от съвестни граждани,които яростно *** против топачите от ДС,а къде ли им е разликата?Предателя си е предател!
2
7
 
19
 
! Отговори
LIZIMAX преди 11 години
SLED 1 ,2 GODINI 6TE SE PISHE-HVANAHA SEMEISTVO KOETO E PRAVILO SEX BEX DA PLA6TA DANAK....ILI HVANAHA GRUPA HORA KOITO DI6AHA POVE4E OT POZVOLENOTO IM,BEZ DA PLA6TAT...NA KADE VARVIIIIIIIMMMMMM BE NARODEEEEEEEEEEEEEEEEE
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...,,спипали,, арестували,,..дрън-дрън.Утре ще ги пуснат,защото НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! ТОВА Е ГОЛЯМ БИЗНЕС И СЕ ДВИЖИ ОТ ГОЛЕМИ ХОРА...