8 г. строг затвор за изтръгната със сила дамска чанта!

Присъдата бе постановена от Плевенския окръжен съд
Обновена: 13 юни 2012 06:20 | 12 юни 2012 21:20,
217
8 г. строг затвор за изтръгната със сила дамска чанта!
Снимка: архив, Булфото

Плевенският окръжен съд присъди 8 години затвор при първоначален строг режим на подсъдимия М.А. от Плевен, извършил грабеж с употреба на сила на... дамска чанта.

Съучастникът му З.Б. получи днес наказание от 4 години затвор, също при първоначален строг режим.

Стойността на откраднатите от двамата вещи е за 191 лева - дамско портмоне с 6 лева, GSM, ключове за 4 лева, спирала за мигли, дамско огледалце и други дребни вещи.

В обвинителния акт е записано, че двамата са нападнали жената на 9 ноември миналата година в условията на опасен рецидив.

Грабежът станал привечер на улица в града, като обирджиите нападнали жената в гръб - мъжете били облечени в тъмни дрехи и с беизболни шапки.

Съдът реши двамата мъже да изтърпят и предходни наказания от 2008 година, съответно по 11 и 8 месеца лишаване от свобода при строг режим, присъдени им за грабежи преди 4 години, но тогава с изпитателен срок.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Примери - Ковачки, Масларова (да се чете Мазнярова), Гоце, Станишев и една камара други знайни и незнайни войни... Дебем и правосъдната система, дебем...
101
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А иначе ако откраднеш 100 000 лв гаранция 3 месеца . егати и държавата . Мамка ви и мечка .
100
2
 
6
 
! Отговори
mk" преди 11 години
bravo
99
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага се сещам за Христо Ковачки - 20 млн лева нанесени щети на Държавата от точене на ДДС - 3 години УСЛОВНО : )
98
2
 
3
 
! Отговори
николов преди 11 години
а руснаците ще станат шампиони,ама първо трябва да им забранят пиенето на обществени места
97
5
 
9
 
! Отговори
николов преди 11 години
къф кеф.дано да ги е.ът яко в затвора.Тая жена сигурно още ги сънува тия.А лечковци и разни други не ги сънува никои,само ги псуваме.Ето в това е разликата от двете престъпления дорогие друзя
96
5
 
30
 
! Отговори
преди 11 години
РусияшамрионнаЕвропейското!!!Русиямачкай!!!
95
1
 
16
 
! Отговори
Адвокат на дявола преди 11 години
Статията е написана манипулативно, звучи сякаш присъдата е постановена от първа инстанция, не е обжалвана и е влезнала в сила 8 годишна присъда за грабеж.Глупости..последният грабеж е бил само капка в морето. За да ги осъдят при условията на опасен рецидив, вижте чл. 29, ал. 1 НК какво трябва да са направили и тогава преценявайте дали тази присъда е много.
94
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Калинчето фльорцата само с три години условна я пуснахте, ***! Че тя е много по-голяма крадла и мошеничка от тия двамата!!!Ама нали зад нея стоят пари и връзки...
93
0
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Малко са им тези присъди. Вижте, колко е тежка присъдата на Данчо Лечков като длъжностно лице, а той е ощетил община Сливен само с 940 000 лв. осъден е на има няма 3 год. условно. ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА
92
14
 
7
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
***, хленчите че страдате най много от кокошкарите и дребните бандити, но когато хванат някой от тях, в условията на опсен рецидив, веднага се сещате, че има много по големи бандити от тях. Не знаете какво искате, смешно е.
91
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извършените престъпления наистина заслужават наказания, но...все пак...къде са 16млн. откраднато ДДС на Ковачки и условна присъда и за 131лв. 11г. затвор? Държавата показва мускули само на беззащитните.
90
0
 
5
 
! Отговори
до 86 преди 11 години
брат, звъниш яко до откат. на пожар, нема мира да им даваш докато не видиш линейката пред входа на блока/пред портата на къщата. майка ми веднъж звъня за мен и ги чакахме час време, после почна да им звъни през 2 мин и веднага дойдоха.за това ти казвам - звъни яко...
89
0
 
22
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 11 години
На Уорлик едно не може да му се отрече - в Бг има съд за богати , връзкари и т.н.*** , има съд и за бедни хора и за обикновени престъпници и българи . В случая крадците са си получили това , което им се полага според написаното НПК . Нооооооооооооооооооооо защо тези закони не се прилагат за всички мутри , милионери , Гришоганчевци , защо те не получават справедливи присъди .
88
3
 
9
 
! Отговори
sashoran преди 11 години
Правилно !Вече мога да кажа - имаме съд !Може да е дребно - но им е за втори път, и то в изпитателен срок !
87
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
или Ставийски - пиян, убил един и втори с доживотна будна кома - условна...божеее, боже
86
2
 
12
 
! Отговори
тсс преди 11 години
смешно си е откъдето и да го погледнем - за кражба, та било то и рецидив на 200лв. - 8 години при строг режим, а на брат галев за пране на милиони и рекет, изнудване и заплахи на сумати хора - 5 години, лек режим в общежитие до тях, хахаха
85
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8 години затвор при строг режим за отнета дамска чанта. А Калинка за фалшивите дипломи и глупостите й за милиони евро получи (т. е. тя си избра) присъда от три години условно.
84
2
 
6
 
! Отговори
До 107 преди 11 години
А бе муха, въпроса е, че за данмска чанта е ефективна, а за 50 милиона е условна. Ама си муха, както ти казах и само си бръмчиш.
83
0
 
1
 
! Отговори
do 105 преди 11 години
blagodarq, no tq ne moje da se vdigne za da q vodq kudeto i da bilo.

Спонсорирани публикации