Сори, Чарли, Ащън те измести

Ащън Къчър печели повече от уволнения от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн
Обновена: 18 окт 2012 18:56 | 18 окт 2012 18:43, Бойчо Попов
60
Сори, Чарли, Ащън те измести
Снимка: Ройтерс

„Съжаляваме, Чарли: Ащън Къчър оглави нашия списък за най-скъпоплатени актьори“. Под това заглавие Forbes публикува годишната си класация за най-скъпоплатени телевизионни актьори.

И в това има известна доза ирония, защото именно Ащън Къчър замести уволнения от хитовия сериал "Двама мъже и половина" Чарли Шийн.

Според данни на списанието за периода май 2011 - май 2012 г. Къчър е спечелил 24 млн. долара.

Миналата година Чарли Шийн оглави списъка с приходи от 40 млн. долара, припомня от своя страна Ройтерс.

Актьорът, който след скандала се завърна на телевизионния екран със сериала "Психотерапия", в тазгодишния списък дори не намира място в челната десетка. 

Подгласници на Ащън Къчър в класацията са звездите на хитовата поредица "Д-р Хаус" Хю Лори и на сваления от екран сериал "Мъже на средна възраст" Рей Романо. За посочения период двамата актьори са получили по 18 млн. долара.

Къчър е доказал, че може да печели добре от шоу програми. „Двама мъже и половина“ привлича средно по 12,4 милиона зрители на епизод, което го прави един от най-гледаните сериал по телевизията. Това носи на Къчър много пари, с които той инвестира в стартиращи компании от Силициевата долина, които са станали негова страст. Къчър е ранен инвеститор в Skype, Spotify и Airbnb.

Тези две страни на неговия живот – актьорството и инвестициите в технологии, ще се срещнат в бъдещия филм Джобс, в който той ще играе главната роля на основателя на Apple Стив Джобс.

Шийн не е единственият член на Топ 10 от миналата година, който ще отпадне от класацията. (въпреки че скоро той може да се върне в класацията благодарение на голямата си сделка за шоуто Anger Management). Стив Карел, който се нареди на трето място миналата година с 15 млн. долара, напуска ситикома на NBC The Office и света на телевизията, така че сега той ще трябва да се докаже като филмова звезда. Малки филми като Hope Springs и Seeking a Friend at the End of the World няма да му помогнат в конкуренцията ба Том Круз и Уил Смит, когато става въпрос за добро заплащане на ден.

Челната десетка за най-скъпоплатени актьори се допълва от Алек Болдуин (15 милиона долара), Марк Хармън (15 милиона долара), Тим Алън (14 милиона долара), Джон Крайър (13 милиона долара), Патрик Демпси (12 милиона долара), Джейсън Сигъл (8 милиона долара), Джим Парсънс (8 милиона долара) и Джони Галеки (8 милиона долара).

Галерия на тв звездите вижте в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Чарли ШийнАщън Къчър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
2
 
! Отговори
до 50-ти преди 11 години
Именно,защото Чарли не е актьор.Затова е тотален провал с всичко,с корто се е захванал.Да благодари на Лори,че го уреди да играе себе си,тоест да не се мъчи с актьорска работа,защото не я умее.
51
6
 
1
 
! Отговори
кой беше Чарли? преди 11 години
Глупости,сериала си е по-свеж,откакто оня *** се махна.И без това сезон 8-ми(негов последен) беше пълна трагедия.Сега тече 10-ти сезон,а това е много за такъв сериал,повечето се изчерпват много по-рано.Между другото какво стана с некадърника Шийн?Пълен провал след сериала(точно както и преди него).А Чък Лори бие всички рейтинги с всеки свой сериал и преди и след Чарли.Кой сега е номер 1 ?
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е да ама от както Чарли го няма сериала е доста по- зле. То си е направо друг сериал
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tozi pikli ima o6te hlqb da qde, dokato stigen 4arli, ako izob6to go stigne. Sled kato 4arli e wzimal 40 milioan, a tozi piklio polu4awa 24 miliona, KAK go e izmestil po-to4no?!?!?! Az li4no we4e ne go gledam seriala. Typ mi e prosto.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чичо Чарли е велик ! Чарли Шийн не играеше роля. Той играеше себе си.
47
0
 
7
 
! Отговори
Богнострокулум преди 11 години
Както е тръгнало, Чък Лори може да направи и римейк на Терминатор , като за главната роля покани ..примерно Хю Грант . Което всъщност можеи да се окаже доста по -успешна комедия от новите серии на Двама мъже и половина...
46
0
 
4
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
гледай The butterfly effect първата част с Ащън. там играе сносно...тоест не толкова бездадрен или инфантилен, просто му предлагат определени филми. не го защитавам, а колкото до сериала - чичо Чарли си е чичо Чарли, няма друг :)
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Филмът ми беше интересен с Чарли. Вече не ми е интересен.
44
0
 
9
 
! Отговори
луд диди преди 11 години
Полярна мечка в Серенгети , между газели и маймуни . Ето това е Аштън в "Двама мъже и половина". Ролята определено е писана за Чарли.
43
1
 
17
 
! Отговори
Печалбар преди 11 години
Да сравнят Ащън сега с Чарли преди две години.И да не забравят приходите от реклама и зрителския интерес.
42
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ащън може да печели повече от направения на 70% от Чарли сериал, но Чарли пък бе в пъти по-добър.
41
0
 
14
 
! Отговори
nqkoi преди 11 години
Аштън е по-богат от Чарли, макар че повечето му пари са от бизнес начинания, а не от актьорската кариера.Явно му се отдават нещата,с които се захваща.Не говоря за сериала, защото с Чарли беше по-интересен.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
lol, dnes.bg ...situa-tion co-me-dy
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Върви се скрии с този си инглиш.Situationedy.
38
0
 
0
 
! Отговори
iKoko преди 11 години
имената в галерията са объркани, но някой е бързал на препише поредната "новина" без да чете и мисли, камо ли да провери кво пише..
37
0
 
0
 
! Отговори
nikakuw преди 11 години
liglio miglio , ama 24 mil za 1 godina ne e zle za aktior a
36
0
 
22
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Нищо лично, но този Ащън ,няма един филм в който да ми е харесал как играе, независимо, че героите са му някакви нихелисти, и до голяма степен определят играта му,..но..той няма чара на комедийният актьор, а пък да го сравняват с Чарли Шийн, наистина могат но само извън екрана,иначе е неуместно, нищоq че са колеги!!! А конкретно за "Двама мъже и половина", та този филм е писан за Чарли.....няма я вече магията, странно че ни допадат алкохолизирани, коцкари с пари, явно ни се иска да сме такива!
35
0
 
42
 
! Отговори
qze преди 11 години
Печели повече, защото Чък Лори иска да си отмъсти на Чарли Шийн и да му докаже, че другия печели повече. А истината е, че не ги заслужава! Ащън за нищо не става в сериала, нито самия сериал вече става за нещо! И всеки истински фен на сериала го знае! Всичко е нагласено, за да може Чък Лори да задоволи вътрешната си потребност да натрие носа на Чарли Шийн!
34
0
 
1
 
! Отговори
34 и 35 преди 11 години
Comedy!!!
33
1
 
0
 
! Отговори
от 34 преди 11 години
Нямам идея защо се редактират коментарите, но е доста малоумно; От предния ми коментар Cityedy=Citedy, а Situationedy=Situatioedy

Спонсорирани публикации