Щракнаха белезниците на 36 души при "Шок-2"

Спецоперацията се провежда у нас и в Италия
Обновена: 11 дек 2012 14:43 | 11 дек 2012 09:15,
72
Щракнаха белезниците на 36 души при "Шок-2"
Снимка: архив Булфото

36 души са задържани в Италия и България до момента при международна спецоперация “Шок-2“, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

Целта на акцията е  издирването и задържането на лица с влязла в сила европейска заповед за арест.

Седем души са заловени в Италия, останалите 29 в България. Разбита е лаборатория за фалшиви кредитни карти, а част от задържаните преди време са излежавали присъди, каза Цветанов.

Операцията се осъществява съвместно между български и италианските власти и Европол. В България операцията се  провежда на територията на София, Стара Загора, Добрич, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик и Велико Търново.

През януари тази година се проведе операция “Шок“, при която беше задържан Стефан Кленовски, за когото имаше издадена европейска заповед за арест от Италия.

При задържането му се появиха твърдения, че върху него е упражнявано полицейско насилие, който бяха отречени от МВР.

Тогава Цветанов съобщи, че има данни, че българинът и негови съучастници са източили милиони от банкови карти. В края на февруари Софийски апелативен съд одобри екстрадирането му в Италия.

Още по темата

Седмици по-късно обаче стана ясно, че Кленовски се е завърнал в България, защото съдът в Италия го е освободил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Масларова преди 11 години
В отговор на 32Три панелки в покрайнините на Стара Загора за санаториум замених .
36
14
 
6
 
! Отговори
Face Radio преди 11 години
Толкова много облъчвания от поръчковите медии на ГРОБелате на истинската страницаfaceradio. infoРеална медия
35
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер и е името на операцията ,КОЕ ,,УМНО ченге го измисли На италиански ,,ШОКО означава --*** Тоест провеждаме поредната глупост в момента
34
1
 
5
 
! Отговори
Чичко преди 11 години
Целта на акцията е издирването и задържането на пица с влязла в сила европейска заповед за арест.
33
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България е важно ТЪЩАТА да е добре и да плаща апартаментите --справка Цвятко В България е важно *** на 80 год да е по богата от Бил Гейтс --справка Гугушева В България е важно СИК да е добре -спарва Бойко и докладите на хамериканското посолство в София В България е важно да се арестува за пред ЕС ,а после да се оакзва ,че не се знае защо --Справка --Управлението на ГЕРБ В България е важно да се строят магистрали на вълни а пенсионерите да живеят с 2 лева на ден --Гарантирано от ГЕРБ
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 18 И какво е ,,добре на Италия ,че има купчина българи загазили в тъпата им държава за едната простотия на италианските лузъри ли ? Знаеш ли ,че в Италия има арестувани и претърсени българи за едната слава и мързела на *** карабинер ,държат ги с часове и после ги пускат без дори да се извинят .Случи се на познати а когато поискаха да подадът жалба ,се оказа ,че жабарите не им били отразили ареста в никакви документи и реално не може да се докажа незаконен арест.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Седмици по-късно обаче стана ясно, че Кленовски се е завърнал в България, защото съдът в Италия го е освободилДНЕС.БГ --ОПРАВЕТЕ СИ инфото ,съда в Италия не го беше освободил А СЕ ОКАЗА ,ЧЕ НЕ СА ГО ТЪРСИЛИ и някой *** спагети е оплескал нещо по документите А и според НК И НПК на Р БЪлгария ,има една купчина възможности Европейската заповед за арест ДА НЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА .А и Италия е такава *** ,че не препоръчвам на никого да стъпва там .
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете професионалистите да работят на спокойствие вие като неможете.Защо трябва да им разваляте рахатлъка за 72 чеса, па погледай и в Стазбург ви осъдили и пак ние трябва да плащаме.
29
0
 
9
 
! Отговори
До НФСБ преди 11 години
Какво НФСБ те е подгонило бе? Какво всъщност е това чудо? Това, за което пишеш вече е правено - от деветнадесетомайците през 1934 г. Сега няма как да стане, защото след 1989 г. предателите и изменниците унищожиха армията - единствен гарант за суверенитета на държавата и правата на народа. Без партии след 1934 г. народа е живял много добре, а в БАН има статистика за икономическото развитие и стопански резултати на България след 1934 г. Тези резултати не се показват и коментират, познай защо?
28
28
 
10
 
! Отговори
11.12.12 преди 11 години
ще им хванете оная работа на ГЕРБ И и на Цветанов.Много още сте подскачате като пърлета пред баба.Само ГЕРБ И БОЙКО.
27
8
 
19
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
ЕДИН АПАРТАМЕНТ ПРОДАДОХ , КУПИХ ГО ЗА 15 000 ЛЕВА-ПРОДАДОХ ЗА 130 000 ЕВРО
26
0
 
14
 
! Отговори
Неграмотни журналист преди 11 години
dnes.bg - Научете се къде се използва и/й ! Месеци наред, не успявате да се научите на елементарна пунктуация, граматика и синтаксис, които се учат в основното училище! Поне изпратете неграмотните си *** на един опреснителен курс. Смешно е медия, с толкова читатели, да пише по-неграмотно от петокласник.
25
3
 
7
 
! Отговори
До 20 полицай преди 11 години
Да благодариш на колегите от Интерполиначе ти и твоите колеги щяхте да хванете едно магаре!
24
6
 
17
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 11 години
А НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА КОГА ЩЕ МИ ЩРАКНАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ ??
23
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Русе Мрази Престъпната Партия Герб.Аз ще гласувам за НФСБ.Писна ми от комунистите и техните наследници МУТРИТЕ.
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
давай Цецо,ще дойде и твоето време.продавай апартаментите
21
9
 
12
 
! Отговори
политолог преди 11 години
Има нещо символично в изказванията на Станишев. Колкото пъти си отвори устата за полицейско насилие на другия ден почват да прибират спонсорите на БСП, на които Р.Петков помага да се крият от власта. Да ама не. Още малко ще се изказва докато му покажат банковите сметки на него и неговите другари в Швейцария. И както нищо не е работил има да доказва докато е жив. Ами сега..а..а
20
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щракнаха белезниците на ЦеЦo при Операция "Aпaртaмент 6"
19
2
 
7
 
! Отговори
АТИЛА преди 11 години
По големи Престъпници от Руската *** Грозданов завършила (РАБФАК) в Москва и нейното потомствено комунистическо *** Стоянов в Пазарджик няма.Тях обаче не ги закачат или ги арестуват само погрешка, защото са под закрилата на Трети Украйнски Флот охраняващ Задунайския Колониален *** създаден преди 134 години от Руски *** за 32 тона злато. ***, ***, ***, ***, ГАД, ***, ***, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!bulg-arya.тк
18
15
 
28
 
! Отговори
полицай преди 11 години
Сега ще хванем и последните спонсори на БСП-ДС. и после на изборите те ще ни хванат за бюлетината. Чао столетнице-проклетнице.

Спонсорирани публикации