Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си

Емил залял момичето с бензин, но Михаил го спрял
Обновена: 7 мар 2013 15:10 | 7 мар 2013 13:45,
275
Единият от убийците на Петя опитал да подпали бившата си
Емил Снимка: Facebook

Арестуваният за убийството на 20-годишната Петя Тодорова - Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година. Това съобщиха близки до разследването пред БНР.

Инцидентът е станал на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя.

Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали. Попречил му другият арестуван вчера Михаил.

Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче.

Още по темата
Причината е, че девойката решила да сложи край на връзката си с Емил и това разгневило младежа. Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.

За жестокото убийство на Петя, станало на четвърти март, бяха задържани двамата приятели Емил и Михаил, които направили пълни самопризнания.

Момичето е било бременно от 19-годишния Емил и според разследващите това е основният мотив за убийството. И двете момчета са имали интимни контакти с нея. Михаил обаче станал съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. 

Трупът на Петя беше открит на пети март в района на "Западен парк“, захвърлен в шахта, след като родителите й я бяха обявили за издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На гилотината!
178
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цацаров, дайте ги на бащите на момичетата този и другия ***, моля ви, дайте им ги!
177
4
 
0
 
! Отговори
аха преди 11 години
До Див ПетелМи бий ги бе!Ама вазелин носиш ли си?
176
0
 
0
 
! Отговори
dssd преди 11 години
trqbva da se organizira i protest sreshtu pravosudieto.ako moje nqkoi da napravi facebook stranica kudeto da se organizira protesta
175
26
 
5
 
! Отговори
охх преди 11 години
Направо ми омръзна да чета тъпите расистки коментари на повечето от вас!След като най-голямата гордост на вас и дедите ви е ,че сте оцелели дупейки се в 700 години робство,+45 години Руска тирания+23 години свръх изнасилвачество ДА страхливо племе сте си,имайки вредвид откъде произлизате такова племе сте си били и преди!Имайки вредвид какви управници имате и сте имали такова племе ще си останете!Относно този *** от снимката -тъмна килия без врати и прозорци,без храна и вода!
174
0
 
7
 
! Отговори
Попова преди 11 години
Ама моля си се, какви са тези приказки, доживотния затвор ще попречи да реализират переспективите си в живота и приоритетите..Не може така, засрамете се...Попова, времено работеща като вице-президент
173
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва да се приеме закон:всички, които са извършили умишлено убийство и техните съучастници да стават донори.Има толкова хора които чакат за органи, а тези очевидно не са хора, те стават само за резервни части, а и колко свестни хора ще бъдат спасени.Няма и да е вече апетитна черната търговия с органи и задължително да се дават по телевизията/ в специализиран канал/ как се извършват операциите и на кои хора се дават органите на тези животни.Няма да ги издържаме в затворите и ще бъдат полезни
172
0
 
7
 
! Отговори
da преди 11 години
Онзи ден имаше новина в един друг сайт,за гневен баща който заловил убиеца на сина си по време на протест в София,никакви коментари отдолу,.а под тази новина е пълно с коментари!Направо 6ца от тото-то са си *** в момента,обират народното недоволство ,но внимавайте г-да политици,може би най-накрая няма да има кого да управлявате!
171
0
 
6
 
! Отговори
7 преди 11 години
*** Е ГНУСЕН И МАЗЕН ВИЩЕ ГО КАК СЕЕ ОБЛЯКАЛ мерезливеца от маиката родина ТУРСИА.Е само питам малко ли са такива тапири
170
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОНИКА Е ***, ИМА ГИ МНОГО ТАКИВА, ВСЪЩНОСТ МОНИКА Е ЕДНО МАЛКО, ДЕБЕЛО, РАЗЛИГАВЕНО ПУБЕРЧЕ, ВЛЯЗЛО ТУК ДА ДРАЗНИ ХОРАТА.
169
2
 
2
 
! Отговори
Ханко Брат преди 11 години
Жените са много готини, когато работиш и им даваш сигурност. Аз съм по-съгласен да работя, но да имам жена у нас, а не да я убия от безделие. Затова гласувайте за хора които ще осигурят работа. Вие си преценявайте за кого.
168
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
СТРАХЛИВО ПЛЕМЕ СМЕ СИ
167
1
 
4
 
! Отговори
До Моника преди 11 години
Ела да ти го набуча ***, а пък после ще ти дам да се наслаждаваш орално!
166
0
 
5
 
! Отговори
7 преди 11 години
Мама им ***... Защо я ние несме пред съда и да им искаме смърт. Страх ни е от ***
165
0
 
8
 
! Отговори
до Моника преди 11 години
ами дай да ти спретнем едно bukkake party с колегите :)
164
37
 
3
 
! Отговори
Моника преди 11 години
Аз пък намирам Емил за много привлекателен пич и бих си легнала с него, а защо не да си спретна и тройка с двамата. Не бъдете расисти, уважавайте малцинствата и се наслаждавайте насекса във всичките му вариянти!Моника
163
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гний в ада печко!
162
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се въведе СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!
161
1
 
1
 
! Отговори
bubamara преди 11 години
надявам се да сте сакати, защото определено не сте грамотни
160
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един друг сайт сега четох за този , но статията беше найменована "*** , опитал се ...."явно само в днес.беге прикриват ФАКТИТЕ!

Спонсорирани публикации