Снахата чисти, свекървата цапа. Спор с ножове за Байрама

Кървавата драма се е разиграла в стамболовското село Половец
Обновена: 17 окт 2013 14:22 | 17 окт 2013 14:08,
43
Снахата чисти, свекървата цапа. Спор с ножове за Байрама
Пострадалата снаха в болницата Снимка: Dnes.bg

Жена на 80 години от стамболовското село Половец за малко не уби снаха си. Двете жени се скарали заради чистотата вкъщи.

Случката се разиграла в сряда сутринта около 9 часа. 60-годишната Кадрие Али запретнала ръкави и започнала да чисти къщата, тъй като чакала гости за Курбан Байрама от родното й село Мост, от Турция и Германия.

Още по темата
Докато метяла салона, забелязала, че мивката, която била изчистила вчера, отново е мръсна.

"Да пазиш чистота, че чакам гости", заръчала Кадрие на свекърва си. Жената обаче се засегнала от забележката и нападнала 60-годишната си снаха с нож. За да се защити, Кадрие замахнала с лопатата, но й станало лошо и паднала на земята.

Ядосаната свекърва не се отказала и продължила да пробожда снаха си с ножа в гърба, викайки "Хайде да умреш".

Така за забележката да се пази чисто вкъщи Кадрие Али отнесла 7 прободни рани - 6 в гърба и една в крака. Има драскотини от ножа на носа и палеца на лявата ръка.

Кадрие е категорична, че няма да се върне повече при свекърва си, която я тормозела вече цели 36 години. Не искала да вижда и съпруга си, който всяка вечер се напивал.

"Ще се настаня в дома на племенницата. Тя има двуетажна къща, а живее в блок", обясни Кадрие.

"За малко да стана курбан за Байрама", каза през сълзи пострадалата жена.

От Областната дирекция на МВР в Хасково съобщават, че по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
Тези от "Днес бг" са изперкали: Стамболов не е имал село, тази на снимката може да е свекървата, но не и снахата. Те виждали ли са 60-годишно жена изобщо? Половци руснаците са наричали татарите.
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех, хора....Турци, българи, ***...Простотия и беднотия убиват България. Тъжно е да четеш за такива неща, тъжно е да гледаш такова женско лице...Аз съм на 58г., но изглеждам на 45, а тази женица е като 75-годишна баба...отрудена, измъчена,сигурно и от селото си не е излизала през живота си, до София дали е идвала, дали е получила от мъжа си някога едно цвете, помни ли рождения си ден....Много мъка се натрупа в този наш народ...И омраза ни мори,а за какво? А политиците си живеят живота...
40
0
 
10
 
! Отговори
anita преди 10 години
Vie ludi li ste be hora kvo znachenie ima bulgarin,turchin,gagaut i tem podobni gluposti.Tova e chovek i viarvaite na vseki moje da se sluchi s takiva darti i izpatkali babki.
39
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Измила била мивката вчера...На колко дена веднъж мие мивката?Не е повод да убиеш другия разбира се.И двете са си търсели поводи.
38
0
 
8
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До AtilaБраво! Един да се намери да каже нещо истинско и смислено! Вместо да водите глупави спорове и да злобеете прочетета малко. Атила е написал прекрасен коментар и аз лично му благодаря за това! Градивност трябва, а не разделение и не напразно нагнетяване на положението! Бъди жив и здрав Атила! Благодаря !
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
abe hora kakvi sa tia komentari ot vas nima pri hristianite niama takiva ne6ta sledite li novinite i presata dane bi samo turcite i *** da praviat takiva ne6ta nima niama balgari ubiici ili iznasilva4i ili kradci nai-ve4e ta te ni ukradoha i rozoriha vie ste sednali da komentirate koi miri6e i koi kakav e parvo poglednete sebe si gledai te si djoba 4e ostava vse po prazen i vav vsqko stado si ima mar6a
36
2
 
10
 
! Отговори
Atila преди 10 години
Бълагрите в Украйна и Русия са мюсулмани Руската ,Гагаузите пък са тюрки-протобългари християни ,но турско говорещи,помазите са българи мюсулмани ,но са приели исляма още преди да дойдат османлиите(евреи дюонмета) приели са го от арабите още 7 век.Непосредствено преди покръстването княз Борис I има предложения да приеме юдаизма или исляма, но той предпочита християнството, тъй като той осъзнава неговите предимства.Преди да се покръсти обаче той е имал и битки със съседите-франки,сърби и византийци,които не били с щастлив край за него. Това още повече убедило Борис да приеме християнството. Кн
35
15
 
6
 
! Отговори
Мари Умри преди 10 години
Хахаха като гледам коментарите булгарите още малко и заря от кеф ще направят за семейен скандал в това помашко семейство,абе много кофти гюбрета сте бе
34
11
 
6
 
! Отговори
Соте преди 10 години
тия па за обиди се колят ,вземете пример от българите те за наследство се тепат -булгаро -тюрко -*** -татарска му работа
33
16
 
15
 
! Отговори
хммм преди 10 години
нека да се изколят, по малко помощи, може да остане накрая нещо и за нас българите.
32
5
 
8
 
! Отговори
Maria преди 10 години
Dnes.bg, ставате все по-жълта медия. Такава 'новина' е допустима за медии от ранга на Шок и Семейна драма ( ако още съществува)
31
8
 
17
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Сигурно е крещяла Allah Agbar.
30
10
 
31
 
! Отговори
Helzo преди 10 години
"60-годишната Кадрие Али" "за Курбан Байрама от родното й село Мост, от Турция и Германия."Прощавайте, ние тук анадолско - *** медии ли имаме?
29
3
 
15
 
! Отговори
Бо преди 10 години
"Свекърва и снаха от родопското село Поповец едва не се убиха заради свада коя да измие домакинските съдове, съобщават от местната полициятаСкандалът между 60-годишната Кадрие и 20-годишната булка на сина й Хафе избухнал край кухненската мивка, а причината била неизмита тенджера." - това е коментара на " Силна България" - истината е някъде там !!!
28
9
 
23
 
! Отговори
България над всичко преди 10 години
до М Аз съм българин и българска майка ме е родила и кърмила така, че ако Тангра се е вселил в теб,проблема си е твой - върви при него. Ние ,тук, в България ,християните българи сме повече от 50%,но сме разединени. Вие за Тангра колко бройки сте ? А ?По същество - битовизми ,като описания са много и са ежедневие.
27
1
 
7
 
! Отговори
dady преди 10 години
До Voltairepravilno ima jurnalisti koito zaslujavat da badit e...i.za tova 4e seqt rasova omraza.
26
1
 
33
 
! Отговори
Nemeca преди 10 години
Какво значи досъдебно производство? Тука си имаме опит за убийство, и би трябвало свекървата да лежи вече в ареста, а след това в затвора. Какво му е сложното не знам.
25
6
 
23
 
! Отговори
Сбогом, България! преди 10 години
до М 13По начина ти на изразяване и правописа ти, съдя, че си голям ***.Аз съм Българин и Християнин и не мога да гледам безучастно как България загива пред очите ни - циганизирана и мюсюлманизирана.Глобалистите унищожават народа ни, посредством продажни олигарси и политици.
24
7
 
7
 
! Отговори
Сапун? преди 10 години
До MЕла да те сапунисам едно хубаво! 20-30 кила *** ще излезе от тебе!
23
2
 
11
 
! Отговори
Voltaire преди 10 години
Браво *** и по точно г-жо Николаева. По подробното описание мога да съдя, че целта на публикацията е била да предизвика коментарите по-долу. Питам се защо не сте толкова подробни при описание и на други битови престъпления.

Спонсорирани публикации