Велик Лудогорец оскуба "орлите" от Лацио

Българите удариха с 1:0 римляните в Италия
Обновена: 21 фев 2014 14:36 | 21 фев 2014 00:20,
173

Снимка: Reuters

Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.

Единственото попадение в мача заби Роман Безяк след свирепа тупалка секунди преди почивката. Така "орлите" от Разград продължават да летят високо и взеха комфортен аванс над "орлите" от Рим преди срещата реванш в София.

Двубоят ще се запомни и с две пропуснати дузпи, както и с два червени картони и за двата отбора. С този успех Лудогорец продължава да пише история и вече има шест победи и едно равенство от седемте си мача в Лига Европа този сезон.

Българите за пореден път изиграха перфектен мач в европейските клубни турнири, развинтиха изцяло именитите италианци, демонстрираха страхотен футбол, заслужено спечелиха и продължават да мечтаят за 1/8 финал, където най-вероятно ще срещнат Валенсия.

Лацио от своя страна разочарова и се отчете с едва едно по-сериозно положение, една изпусната дузпа и една греда, всичко останало бе за родните шампиони.

Това бе едва втора победа от 24 мача при визити на български отбори в Италия. Само Левски си бе тръгвал с победа от Апенините, но сега това стори и Лудогорец, и то отново срещу Лацио.

Прочетете подробности за Лацио - Лудогорец

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Софиянци, напълнете стадиона и покажете, че сте преди всичко БЪЛГАРИ!
86
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поздравления на Лудогорец, но единственото българско в този отбор е името му... Как да се радвам, след като три четвърти от състава са някакви чужденци?
85
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Феновете та левски ще викат за лацио.Ако това е истина ще бъде голям срам.
84
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
собственикът на отбора бил производител на амфетамини и мафиот. то и предния премиер беше такъв, но това не попречи на 1 милион да се прехласват пред него, нали? Започвам да се притеснявам, че реваншът ще се играе в София - кой знае какви *** провокатори ще се появят и там. Радвайте се бе, хора - в момента нищо хубаво не излиза от държавата ни, освен Лудогорец.
83
0
 
32
 
! Отговори
Фен преди 10 години
Изненадам съм И то приятно. невероятен мач. Честито на победителите
82
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато и дуги отбори в страната започнат да играят на нивото на лудогорец ще се издигне нивото на българския футбол.Тогава ще можем да се радваме на успехи по света.Нека да не плюем по лудогорец а да го подкрепяме.Всички на стадиона за следващия мач.
81
3
 
36
 
! Отговори
op преди 10 години
az ve4e sum ot Ludogorec..Levski sa mnogo slabi i ve4e ne me kefat
80
1
 
33
 
! Отговори
Фенка преди 10 години
Мачкай КрейзиФорест!!! :-))))
79
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много изгоряха на тотото снощи!
78
1
 
58
 
! Отговори
:) преди 10 години
Не съм гледал мача, защото все по-малко се интересувам от футбол, но изгледах няколко клипа. Бил е много див мач. Поздравления за всички подкрепящи българския футбол и специално за феновете на Лудогорец.
77
1
 
77
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Типично по Български.Случва се нещо хубаво и половината почват да го плюят.Собственика бил мафиот?А на другите клубове собствениците да неби да са светци?Браво на Лудогорец и успех в следващите мачове.Хайде малко по позитивно.
76
3
 
40
 
! Отговори
боян преди 10 години
този сезон ще гледам на живо лацио и валенсия най-малко.евала, крейзифорест, ашколсун, машалла!другата седмица всички на стадиона!
75
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко много нещастници има в България...... Тези които плюят са с психични проблеми ! Дай боже да стане чудо и гледаме Лудогорец на финал.... тези плювачи ще продългат да плюят... и никога няма да се оправят ! Ще си останат цал живот нещастници !
74
1
 
71
 
! Отговори
krisko преди 10 години
Странно как за пореден път има ,,БЪЛГАРИ", които не се радват и отричат очевидното и красивото... Тези хора нищо и никога не може да ги направи щастливи. Евала за труда на Лудогорец! Велики..
73
1
 
94
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
Браво на момчетата и треньора им!!! Браво!!! Ха сега да видим от централните медии как ще отразят тази велика БЪЛГАРСКА ПОБЕДА!!!! Левски и ЦСКА отдавна са в миманса, господа журналисти! От години Литекс, а сега и Лудогорец защитават футболната чест на България! Затова спрете да делите българите!!! Отдайте на отбора от Разград заслуженото! Пък кои били мафиоти...не е ваша работа!!! То щото Батков и Томов са едни честни и свестни...............:):):)
72
1
 
23
 
! Отговори
Скалата преди 10 години
Абе аз прегледах доста сайтове са този мач.Ама м....у коментарите са едни и същи............... дословно 86,82,80 и т.н. са 1 към 1 с коментарите в други спорни сайтове.Ама много важно ПОБЕДИХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
71
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Амчъказлиите биха без да искат ама честито на Разград.Мачкайте!
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo be ne e za vervane ....vervaite mi
69
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На някои сънародници не може да се угоди! Последно, искахте ли да бие Лудогорец или не?
68
0
 
65
 
! Отговори
Скалата преди 10 години
Боли ме д....о за + и - !Аз се накефих искренно на победата на Лудогорец,а това ,че съм от друг отбор не е от значение,защото преди всичко съм Българин!!!Браво момчета!!!Успех и за напред.

Спонсорирани публикации