Велик Лудогорец оскуба "орлите" от Лацио

Българите удариха с 1:0 римляните в Италия
Обновена: 21 фев 2014 14:36 | 21 фев 2014 00:20,
173

Снимка: Reuters

Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.

Единственото попадение в мача заби Роман Безяк след свирепа тупалка секунди преди почивката. Така "орлите" от Разград продължават да летят високо и взеха комфортен аванс над "орлите" от Рим преди срещата реванш в София.

Двубоят ще се запомни и с две пропуснати дузпи, както и с два червени картони и за двата отбора. С този успех Лудогорец продължава да пише история и вече има шест победи и едно равенство от седемте си мача в Лига Европа този сезон.

Българите за пореден път изиграха перфектен мач в европейските клубни турнири, развинтиха изцяло именитите италианци, демонстрираха страхотен футбол, заслужено спечелиха и продължават да мечтаят за 1/8 финал, където най-вероятно ще срещнат Валенсия.

Лацио от своя страна разочарова и се отчете с едва едно по-сериозно положение, една изпусната дузпа и една греда, всичко останало бе за родните шампиони.

Това бе едва втора победа от 24 мача при визити на български отбори в Италия. Само Левски си бе тръгвал с победа от Апенините, но сега това стори и Лудогорец, и то отново срещу Лацио.

Прочетете подробности за Лацио - Лудогорец

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
абе, 80+ коментара и още не е намесен ББ , хъм нещо гнило има тук....
66
0
 
46
 
! Отговори
до 86-ти бг-злобар преди 10 години
Момчетата биха Лацио и са опюти от някои като теб, ако не бяха били пак щяха да бъдат оплюти!!!!Е затова ще сме на дъното, ще сме мачкани от европейци и от политици и ще сме *** на Европа!Съжалявам плювачите!! Честно!
65
3
 
77
 
! Отговори
:))))))))))))))))))) преди 10 години
Ако това бяха Левски, сега журналята щяха да вземат нечувани инервюта,щяха да занимават България поне една година с тоя мач и щяха да направят научно популярни филми за Левски:))), ама сега няма да чуете и дума ,само просто ще го споменат в новините.:))))))))
64
2
 
43
 
! Отговори
Видинлия преди 10 години
Браво на Лудогорец нищо че съм фен на Лацио комплименти ...
63
2
 
58
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
България над всичко! Браво момчета, вие сте гордост за нас!
62
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хи хи хи :) Браво! На реванша ще съм на стадиона!
61
0
 
56
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Браво на момчетата от Лудогорец!
60
7
 
47
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ НЕЩО, ОТ ЛИЧЕН ОПИТ КОГАТО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБНИТЕ, НЕГАТИВНИТЕ И ПРОВОКАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ, ТОВА ДОСТАВЯ ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ И НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ НА СМЕТКАТА, НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "***", НА КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩА ЗА ДА ПОДДЪРЖАТ ИНТЕРЕСА, НА ЧИТАТЕЛИТЕ ВЪВ ФОРУМА - ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН !!! НЕ КЛИКАЙТЕ НА ИКОНКАТА С ПАЛЕЦ НАДОЛУ, НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, НЕ ИМ ПОМАГАЙТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ ПРО-ВО-КА-ТИВ-НИ-ТЕ СИ КОМЕНТАРИ ФИРМА ИСКАШЕ ДА МИ ПЛАЩА ЗА ТОВА, ПОДМИНАВАЙТЕ ГИ
59
5
 
3
 
! Отговори
do Мартин преди 10 години
q patuvai e
58
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лудотурец отмъсти на макаронаджиите за Трабзона и защити турската чест. Аферим Домус Бей, Машала!
57
3
 
39
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Дано тънят в мизерия и комплекси тия дето завиждат и злорадстват за това че Лудогорец е най добрият български отбор ! А И ДА ГО ДУХАТ СКАПАНИТЕ ЗЛОБАРИ !
56
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, успех на реванша в София!
55
2
 
9
 
! Отговори
до 71 преди 10 години
Не те ли е срам бе фес ? Като ученичка се оправдаваш ученически състав начело с Мирослав Клозе ? *** с *** завиждаш та пикаеш нафта *** !
54
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 71Лацио излезе само без един от титулярите си и този сезон в турнира има от 10 мача 7 победи и 3 равенства, докато не дойде тази вечер където Лудогорец им нанесе първа загуба и то като домакин. Айде лапай!
53
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лацио е излязал с ученическия отбор 6 ти клас втория срок,публика няма,никой не се интересува от мач в турнирът на комплексарите - Лиготия Европа освен шепа потурджии в делиорманската околия и пискливият гнусен коментатор( фен на Цеца).....
52
21
 
3
 
! Отговори
nahuinik преди 10 години
golqma rabota sme...vednash na 1000093754634723828 godini da biem i sme golqma rabota...kokoshkari sme..tova e... kokoshkari
51
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малката прекрасна Крисия и красивата й майка Ангелина могат да бъдат горди със своя отбор.П.С. Не са туркини, а българки въпреки' че са от Разград!А на всички ония наркоманчета които казват, че Лудогорец са турци- *** you!*** you и от Крисия имате, *** you и от майка й!
50
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отбор без нито един юноша,само разни чужденци и наемници.Лацио падат от последния в Серия "А" и е са в огромна криза.Няма лошо да биеш голям европейски отбор,но все още сме много далече от футбола на запад.
49
4
 
32
 
! Отговори
България преди 10 години
Не мога да разбера как може да публикуват такива нагли коментари на *** *** националисти .....за това нищо няма добро в България от такива *** ***. ..Браво на Лудогорец
48
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гордост гордост гордост!

Спонсорирани публикации