Велик Лудогорец оскуба "орлите" от Лацио

Българите удариха с 1:0 римляните в Италия
Обновена: 21 фев 2014 14:36 | 21 фев 2014 00:20,
173

Снимка: Reuters

Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.

Единственото попадение в мача заби Роман Безяк след свирепа тупалка секунди преди почивката. Така "орлите" от Разград продължават да летят високо и взеха комфортен аванс над "орлите" от Рим преди срещата реванш в София.

Двубоят ще се запомни и с две пропуснати дузпи, както и с два червени картони и за двата отбора. С този успех Лудогорец продължава да пише история и вече има шест победи и едно равенство от седемте си мача в Лига Европа този сезон.

Българите за пореден път изиграха перфектен мач в европейските клубни турнири, развинтиха изцяло именитите италианци, демонстрираха страхотен футбол, заслужено спечелиха и продължават да мечтаят за 1/8 финал, където най-вероятно ще срещнат Валенсия.

Лацио от своя страна разочарова и се отчете с едва едно по-сериозно положение, една изпусната дузпа и една греда, всичко останало бе за родните шампиони.

Това бе едва втора победа от 24 мача при визити на български отбори в Италия. Само Левски си бе тръгвал с победа от Апенините, но сега това стори и Лудогорец, и то отново срещу Лацио.

Прочетете подробности за Лацио - Лудогорец

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 126 - ако сме реалисит мачът можеше *** е 2-0 за нас - първото полувреме им схрихем шайбата отвсякъде, още в 8 минута вече бе ясно че ще вкараме гол с или без дузпата - аз правех залагиния дали ще вкараме до 20-25 минута.Второто полувреме имаха лек превес, защото се амбицираха, а и защото ни изгониха играч...този превес трая към 15-20 минути, до отпадането на техния играч после направо се скапаха психически. от 80-та минута всяка втора атака от наша страан бе пропуснат гол.
126
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По същия начин щях да се гордея ако това бе успех на Ботев Пд или Литекс....дори успъхт на вечния враг ЦСКА над Нюкясъл с 3-3 е чест за Страната и следователно -и за левски, така какот успеъхт та левски срещу Удинезе и Киево 4-2, 2-0 е успех и за ЦСКА, защото е българсик успех.
125
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз съм левскар, и подкрепям лудогорец за това което направиха, разгранивам се от тези фашизоидин отрепик които са няколок човек и вършат глупости - това че използват името наЛевки не знаич че представляват отбора и в ЦСка има 100-200 *** начело със Дучето, ама това не право отбора по-малок велик, нито представлява всичик фонове. Всеки отбор си има своите ***.Обаче генералон всичик истинсик бълагри се гордеем с това което направи един български отбор.
124
0
 
34
 
! Отговори
. преди 10 години
Разните лумпенизирани, развили някакви хомофашистки връзки с агитки от други страни да си се охажват по чатовете , истинските българи ще подкрепят отбора , който прославя БЪЛГАРИЯ , защото БЪЛГАРИЯ е над всичко , тя е по-голяма и от Левски и от ЦСКА и от фашистко *те ви любовни драми с разни италиянски *ли , които отгоре навсичко ни мразят , аз съм израстнал до Герена и цял живот съм левскар , но преди всичко съм Българин. НАПРЕД ЛУДОГОРЕЦ !!!
123
0
 
46
 
! Отговори
Много мъка преди 10 години
Кой пита какво българско има в отбора ? Половината играчи са българи , треньора е български , идват от българския град РАЗГРАД и представляват и прославят България , българския шампион прави изненада в евротурнирите и побеждава Лацио в Рим и то изнасяйки един невероятен мач и драматичен мач , удържайки около 15 минути с човек по-малко , от какво не сте доволни бе !? Манчестър Юнайтед достатъчно английски клуб ли е !? Или е познат като иракски може би ?
122
0
 
18
 
! Отговори
За неосведомените преди 10 години
Българите в отбора са 9-Владислав СТОЯНОВ Георги АРГИЛАШКИ Йордан Милчев МИНЕВ Георги ТЕРЗИЕВ Александър АЛЕКСАНДРОВ Димо Найденов БАКАЛОВ Михаил Иванов АЛЕКСАНДРОВ Светослав Атанасов ДЯКОВ Христо ЗЛАТИНСКИ
121
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм от Разград, но в европейските турнири подкрепям всеки един български отбор. Надявам се, че Лудогорец няма да е единствения отбор, който да ни радва. Много ми се иска и Ботев (Пловдив) да покажат,че и те работят здраво, защото имат най-красивата и трезво мислеща публика. И да подкрепим лудогорци в София, ще има много разградчани и дано още повече софиянци.
120
0
 
35
 
! Отговори
а преди 10 години
Адмирации за Лудогорец. С всеки изминал мач заслужено отстояват мястото си в Европа. Играят грамотно и сърцато. Подозирам, че е много кофти отбора ти от десетилитие да бъде унижаван от вселенски анонимни отборчета като Иртиш, Мура и т.н, но това не може да е рационален повод да омаловажиш успеха на друг български отбор. Аз съм привърженик на Черно море, и българското ми самосъзнание диктува подкрепа за Лудогорец и всеки отбор, който представя достойно Родината. Наздраве на печелившите!
119
13
 
6
 
! Отговори
info. преди 10 години
Били са защото почти всички залози са били за Лацио!Парите определят кой да бие и кой да падне
118
1
 
38
 
! Отговори
Съвестен преди 10 години
Лудогорец са български отбор!Хейтърите и тези "футболни анализатори" до го ду..т!Тотално надиграха през първото полувреме Лацио,през второто имаше момент "опълченците на шипка",ама с човек по-малко...и то срещу Лацио,а не "Паламуд-Поморие"/да ме извинят поморийци/.След това мача бе равностоен и късмета бе с нас.Браво момчета!Нека всички ги подкрепим на стадиона и да бъдем 12-тия играч!Без значение клубните пристрастия.Нека подкрепим Лудогорец-българският отбор!!!
117
0
 
10
 
! Отговори
с преди 10 години
Браво на лудите! * за хейтърите!
116
1
 
34
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
те играят добре щото в Разград си нямат Биад
115
1
 
45
 
! Отговори
:) преди 10 години
Перфекни са. А към тапанара питайки какво му е Българското на отбора без Българи, само ще кажа че Ман Сити имаха 1 англичанин в мача с Барса ;) И той не доигра :)
114
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако сме реалисти резултатът можеше да е и 1:1, така че това 0:1 трябва да ни радва много, защото носи има няма всичките точки от този мач за коефициента на България. Пък и на заглавната страница на сайта на Уефа е Лудогорец. Късметът, който миналата година грам го нямаше, тази година помага в точния момент. Но не е само късмет де. Късметът винаги каца на рамото на по-силния и по-можещия.
113
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
просто трябва да напълним стадиона, не да си чешем езиците тук
112
1
 
71
 
! Отговори
Ботевист преди 10 години
Факт е, че Лудогорец играе най-силният футбол в България за последните 10-15 години. Просто са 10 нива над останалите. Гледах как атакуваха вчера... тия Лацио не знаеха къде се намираха. Посочете друг български отбор който да гостува на средно-голям европейски отбор и да ги побеждава на чуждия терен със средни усилия. А пък резултата можеше да е 0:2 и дори 0:3. Просто евала. Всички хейтъри (знаем ги предимно от кое отборче са) могат единствено да си посипват главата с пепъл както винаги.
111
6
 
19
 
! Отговори
mnenie преди 10 години
Владо Стоянов може да е алкохолно петно, но на вратата е уникален талант. Инач му е много сладка пустата чашка, но никой не е перфектен...
110
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 131100% e подуенец. Те най-редовно мразят всичко българско и се възхищават на разни селски фашистчета които също мразят българи.
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 127 - Рома ли има предвид?
108
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Лудогорец, Страхотни сте

Спонсорирани публикации