Купувачът на "Пикадили" - BG инвестиционно дружество

Собственици на компанията са Ангел Ангелов и Петър Дудоленски
Обновена: 27 фев 2014 14:04 | 27 фев 2014 13:46,
19
Купувачът на "Пикадили" - BG инвестиционно дружество
Снимка: архив, Булфото

Купувачът на веригата магазини "Пикадили" "АП Март" е българско инвестиционно дружество, регистрирано по Търговския закон. Собственици на компанията са Ангел Ангелов и Петър Дудоленски.

Ангелов е един от собствениците на фирма "Градус", а Дудоленски има дългогодишен опит в управлението и инвестициите в молове и други недвижими имоти.

Веднага след приключване на сделката новият собственик ще обяви стратегията си за развитие на веригата, съобщиха в прессъобщение от компанията.

Припомняме, че "АП март" са сключили споразумение с белгийската компания „Делез груп” за покупка на веригата магазини „Пикадили” в България.

Предмет на споразумението е придобиването на 54 магазина от веригата в България. 

Сделката ще бъде финализирана, след като получи одобрение от българските регулаторни органи. Очаква се процесът на придобиване да приключи през второто тримесечие на 2014 г.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Пикадили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Надежда Т. преди 10 години
Целта на новината е да информира хилядите граждани, които работят във, за и със веригата супермаркети "Пикадили". Някак си не става дума за десетина или стотина работници във веригата от 3-4 хранителни магазина "Х" в някой средноголям град.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали помните в зората на демокрацията как прогонваха кандидат инвеститорите чрез мутри или други милиционерски прийоми.Приглошаваха ни, че всичко трябва да е на българи-разбирай на комунисти.О.К.Но какво стана.Почти цялата икономика премина в ръцете на мафията,създадена от същата партия.Но...некадърните отрочета на "активните борци против капитализма" нямат опит.С образование от Партийни школи,АОНСУ или Рабфак конкурентно производство не може да се организира.Резултата е на лице-глад,безработица
17
2
 
15
 
! Отговори
stun преди 10 години
Нали Олигархски казваше, че бизнес климата в България вече е много добър и чуждите инвеститори се редят на опашка за да инвестират тук. А днес четем "Белгийци продават "Пикадили" на Българи", "Германците от "Практикер" продават Българският си филиал на Българи." Май се редят на опашка, но да се махнат от България.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А каква е точно целта на тая глупава новина. Да ни убеди как правителството работи в полза на Българските компании ли????. На бедните хора които не могат да си позволят нищо от тия магазини им е все тая кой мошеник купува веригата.
15
1
 
16
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Кой? Кой? Кой? Кой купи "Пикадили"?!
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Собственици на компанията са Ангел Ангелов и Петър Дудоленски." - собственците са там - зад океана. А Ангел Ангелов и Петър Дудоленски са подставените лица.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До do 9данъците v BG otivat pri maloletnite murgavi maiki s 5-6 deca. Edna ciganka na 19 s 4 deca poluchava 1150 leva. Ot kade sa tezi pari, koi raboti za tiah i koi gi plashta ?
12
7
 
10
 
! Отговори
Джони преди 10 години
В Пикадили в момента е скъпо и тъпо... Тъпо са разположени също така.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пичuvelichili sa administrativnia personal. Horata obedniaha i predpochitat pazara ili malkia super, bakalia.Azsam si napravil sdelka s edin selianin proizvoditel na zelenchuci.Vsiaka sedmica mi nosi v kashti po edna kasetka razlichni presni zelenchuci.Sega gledam che i tri sasedski semeistva veche si porachat pri nego. Izliza ni po-ikonomichno i na vreme i na pari.Vseki petak mejdu 6 i 8 kasetkata e pred vratata
10
10
 
9
 
! Отговори
do 9 преди 10 години
Главчо, точно малките фирми са по малките далавери- дай да спестим от тук, от там. Точно малките фирми плащат сигурно една трета от данъците, които реално дължат. А именно големите компании плащат всичко до стотинка. И това ти го казва доста запознат с нещата човек.
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малките фирми изкарват прехраната на българските семейства, а парите остават в България. Била, Метро, Карфур и т.н. смучат парите и ги изнасят навън. Дянков и шефчето му Боко смазаха българския бизнес за сметка на корпорациите, Дано нещата се оправят, защото България отива на кино.
8
2
 
14
 
! Отговори
анализатор преди 10 години
Изнесаха парите от БГ,временно назначиха чужденци да им управляват имуществото,а сега си го "купуват".И с другите вериги ще се случи същото.Комунистите са планирали с десетки години как да си узаконят откраднатото от българския народ.Ще бързат докато са все още на власт.
7
2
 
8
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Преди седмица в Пикадили до Окръжна(Варна) нямаше зеленчук, който да не беше омекнал. От картофи до домати, а торбичките от един размер, колкото за 200гр. Много неприятно.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
най-хубавото от всичко е че фирмата купувач е регистрирана в България, дай-боже и други големи вериги да бъдат купени от български компании.
5
2
 
10
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Пикадили вървят смело надолу от поне няколко години. В началото бяха една идея по-скъпи и луксозни супермаркети, които предлагаха малко по-засукани стоки в сравнение с масовката. После остана само фасона, обслужването е под всякаква критика. Случвало ми се е много пъти да чакам пред рибния щанд да се появи някой, после ми обясняват как рибата се чистела до 18:00, и т.н. глупости, които ги няма дори в най-народните супермаркети. Честно стават скандали заради липсата на обслужващ персонал.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъкмо пооправиха обслужването и сега пак ще съсипят веригата!!!
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пикадили тръгна от Варна, направиха милиончетата, сега продажба и после лайф.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Викат в пиуетата нямало хормони.Ама явно хормоните са в сметките на кокошкарите.То такова анаболизирано трупане на финансова маса ,че чак да си вземеш веригата в която ти се продава стока има ли.Маитапи да стават.
1
15
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Много добре, Делез съсипаха веригата.