Бате Енчо първи "излетя" от Dancing Stars

Милко Калайджиев с най-голяма подкрепа на елиминациите
14 мар 2014 09:25, Александър Попов
5
Бате Енчо първи "излетя" от Dancing Stars
Петя и Енчо напуснаха надпреварата. Снимка: Dancing Stars

След по-малко от седмица телевизионният водещ Бате Енчо и неговата партньорка Петя напуснаха Dancing Stars, въпреки горещата подкрепа на публиката.

Четири двойки - Милко и Елена, Нели и Наско, Енчо и Петя и Мариан и Михаела, се явиха на първите елиминации в шоуто, след като събраха най-малък вот от зрители и жури. Те изпълниха танците от първото си представяне в последен опит да спечелят публиката и да останат в надпреварата.

Най-ниско класираните по време на първата изява - Милко Калайджиев и Елена, станаха първите спасени от публиката, а след тях зрителите подкрепиха най-много участника във VIP Brother Мариан Кюрпанов.

След оспорвана битка Енчо и Петя се оказаха губещите за сметка на Нели и Наско. Бате Енчо напусна с усмивка и обеща, че танците ще бъдат неразделна част от неговия живот занапред.

По време на вчерашните елиминации на дансинга се завърна една от най-атрактивните участнички през миналия сезон Елен Колева, а между изпълненията на танцьорите се изяви и Дивна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Бате ЕнчоDancing Stars
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
жалко преди 10 години
Аз се спуках от смях в понеделник на танца на Енчо. Голяма грешка, че изгониха него.
3
0
 
4
 
! Отговори
silance преди 10 години
2,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОСТА! По-жалка картинка от спасяването на мустакатото дърво не е имало до- сега!
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предаване за ***!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Пайнер сигурно са разсипали телефоните.:) Моите предпочитания са на страната на бате Енчо. Беше изключително забавен. Но... преборване с чалгата на този етап все още е невъзможно. Поздравления към всички организатори и участници. Обещаващо начало. Очаквам, че ще е дори по-интересно от миналата година.

Спонсорирани публикации