Мъри и Херо напуснаха Ботев Пловдив

"Слагам край на агонията", заяви Станимир Стоилов
Обновена: 4 юни 2014 14:08 | 4 юни 2014 12:45,
14
Мъри и Херо напуснаха Ботев Пловдив
Станимир Стоилов вече не е треньор на Ботев. Снимка: Булфото

Цялото спортно-техническо ръководство на Ботев Пловдив напусна отбора. Станимир Стоилов вече не е треньор на тима, а спортният директор Димитър Димитров - Херо също е напуснал поста си.

Според последни информации двамата са провели среща с клубния президент Иван Джиджев и вече не са част от отбора. Клубният сайт отбелязва, че двамата са поискали сами да напуснат.

Това е втората оставка на Стоилов като треньор на Ботев, след като той вече подаде такава, след като отборът му елиминира Левски на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Тогава обаче тя не бе приета.

Напускането на Херо е голяма изненада, тъй като специалистът е от броени седмици в отбора и пристигна в Пловдив с голям ентусиазъм, като отряза Левски заради Ботев.

Самият Стоилов заяви, че с напускането си слага край на агонията, която е била работата му в клуба напоследък.

"Моята визия за футбола е такава, че няма как да съжителстват заедно един тъжен от случващото се треньор, поставени под напрежение футболисти и вечно недоволни фенове. Ясно е кой е излишният! За доброто на всички, слагам край на агонията", заяви той.

Прочетете пълното изказване на Стоилов тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
ТОЙ преди 9 години
БОТЕВ СИ Е БОТЕВ!ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД, ДРАСКАЧИ!
9
1
 
2
 
! Отговори
Левски и Ботев преди 9 години
като отряза Левски заради Ботев.---------------------------------------------------В часовете по история не са преподавали за херо и мъри. Ако става дума за спорт то имента на отборите са Подуяне и Коматево.
8
3
 
1
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
МЪРИНЬО ОТИВА ДА БЕРЕ КАУНИТЕ В БОСТАНА КРАЙ ХАСКЮУ НО ХЕРО Е ВЕЧЕ СТАР ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА НОСИ ДИСАГИТЕ,ТОЙ НАКЪДЕ?
7
2
 
7
 
! Отговори
Dan преди 9 години
В един друг сайт четох "загадъчно" изказване на Сираков в стил Батков, се отдалечава от Левски аз със своят екип от много сериозни хора работя по един въпрос, и в този дух,та може Батков да си продаде подарените му /според Сираков/ акции на Левски и Сираков да ги закупи с помощта на сериозните хора от екипа му,до седмица щял да даде пресконференция Сираков, та може да е прикоткал Мъри и Херо, ама Батков да ги е прикоткал, не вярвам, то аз не му вярвам та тези дето са му сърбали попарата ли!?!?!?
6
8
 
22
 
! Отговори
бай преди 9 години
Парите на Цецко Мустакатия свършиха, руското финансиране секна и проблемите не закъсняха. Честито!
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално бе Мъри да си тръгне - феновете на Ботев никак не го харесват, макар че под негово ръководство отборът играеше най-добре пред последните 10 години. Сигурен съм, че от тук нататък Ботев няма да успее да влезе в челната шестица.Същото се случи и с Левски. Феновете направиха за смях и изгониха един от най-добрите български треньори - Ивайло Петев. И какво се случи - вместо шампиони едва се добраха до първата осмица. То тъпотията до там води.
4
7
 
23
 
! Отговори
Батков преди 9 години
Ей Богу, успях! Лесно се продавали тия "специалисти", бе! Всички евтини к..ви са добре дошли в Левски.
3
9
 
29
 
! Отговори
аман ат капризи преди 9 години
Феновете тласкат Ботев по пътя на Левски. Догодина Ботев ще бъде под средната линия. Когато отиде при изпадащеите, феновете ще си го изкара на новия треньо. Те са хора, които никога, ама никога не поемат лична отговорност. Приказката за златната рибка ще се повтори в реалност при Ботев.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много хубаво.
1
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде, разпадат се! Б група!