Кличко няма сърце и се държи като момиче!

Победата е постижима, вярва Кобрата
Обновена: 14 ное 2014 14:08 | 14 ное 2014 09:36,
139
Кличко няма сърце и се държи като момиче!
Снимка: архив Булфото

Кубрат Пулев нанесе тежък удар по мъжествеността на Владимир Кличко в навечерието на мача между двамата за шампионските пояси в тежка категория.

Още по темата
13 ное 2014 14:33
51
По думите на Кобрата украинецът е добър боксьор, но има характер на момиче, съобщава БТА.

"Кличко е добър боксьор - висок, силен, бърз е с краката. Има всичко, което е нужно, за да бъде световен шампион, но няма сърце. Той е като момиче, има характер на момиче", каза Пулев в интервю за телевизия RTL.

"Победата е напълно постижима. Имам всички качества, за да я постигна, просто трябва да го направя. Знам, че съм по-добрият боксьор. Имам достатъчно енергия и ако трябва ще издържа 20 рунда", каза още Кубрат Пулев.

Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15 ноември в Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в тежка категория - на Световната боксова асоциация /СБА/, на Международната боксова федерация /ИБФ/ и на Световната боксова организация /СБО/.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
16
 
22
 
! Отговори
българка преди 9 години
Какви са успехите на Пулев в аматьорския бокс ,където се защитава честта на България ? Никакви ! А поведението му на *** , не повод да се гордеем с него !
87
3
 
25
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Кличко взимал допинг, Кличко такъв, Кличко инакъв... Ето защо не ми харесва Пулев. Много приказки, много чудо, все едно си търси алиби за поражение. Истинския шампион говори малко а се бие много. Ясно е че този който защитава титла може и няма защо да не прави "удари под кръста" преди мача. В позицията е и му се може. Но за съжаление Пулев с голямата си уста показва че не е научил нищо от народната мъдрост че тихата вода е най-дълбока. Да спечелиш титлата значи да се биеш а не празни приказки.
86
3
 
14
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 9 години
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА НА КЛИЧКО С КОРИ САНДЕРС. ТАМ СЕ ВИЖДА КАК КЛИЧКО КАТО БЪДЕ УДАРЕН ЕДИН ПЪТ СЛЕД ТОВА НЯМА СЪВЗЕМАНЕ.НЕ ДЪРЖИ НА БОЙ!
85
2
 
5
 
! Отговори
Шебек до 101 преди 9 години
Да. Само ,че ще му смачка с дупето оная работа .
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тези пари които ще вземе Пулев си заслужава да го млатят ... щом ще вземе 20% ще стане богат В кой рунд са му казали да припадне не е важно,, важно е колко пари ще вземе !!!!!!!!!!!!!!!
83
4
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
хехе, Кличко ще се раздели с 3 титли на веднъж ... после да ходи да мрънка за реванш както му мрънкат на него бивши опоненти
82
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашият ще СМАЧКА малоумния украинец
81
10
 
9
 
! Отговори
Чичин преди 9 години
кога ще е опелото на нашият ром? Не слуша чича си ,ам ходи да яде тояга.
80
1
 
3
 
! Отговори
цирк преди 9 години
Шоу, шоу, ... ама сиренето е с пари! Нека шоуто да продължи!
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И двамата се държат като момичета преди мача, само говорят. При жените цялото общуване е базирано на думи, за тях е трагедия ако не могат да говорят, докато двама мъже могат да се разберат взаимно и без думи, дори и да са глухонеми или говорят на различни езици!
78
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 93. ***, какво е това изказване... Просто не мога да повярвам каква злоба, каква завист... Сърдете се колкото искате БЪЛГАРИНЪТ е едно завистливо и злобно същество... Заслужава да се затрие като нация, за поредн пит се убедих.. Пууу То не беше апостола, То не беше Ботев...
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 91Ще ми вземе ДЕДОВИЯ, ***!!!"Търгът беше спечелен от компанията "К-2 Промоушънс", която предложи 7 250 131 долара""Разпределението на парите между двамата боксьори ще е в съотношение 80:20 в полза на Кличко"Та колко ще вземе, др. ***??И това са всичките пари от оито клуба на Опулев ще прибере по-голямата част!!А сплесканат глАвА пак ще ходи да гърби наркоманчетата по кварталите.
76
1
 
5
 
! Отговори
Пари преди 9 години
Всичко е за пари... правят ви ШОУ да се дърляте... да има интерес... дали "момиченцето" ще набие Кубратчо... там са заровени толкова ПАРИ, че не ми се мисли... от толковапари и мафия в боокса нищо чудно вече да е като кеча, но просот да не ви казват...
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Кубрат Пулев нанесе тежък удар по мъжествеността на Владимир Кличко"_________________________________________________________________Да се чете:"Кубрат Пулев седна рязко на оная работа на Владимир Кличко"
74
14
 
10
 
! Отговори
Чичин преди 9 години
Дано Кличко го отпори на нашият самозванец ,та да млъкне.Все е обиден,ръкавиците го стягали и кво ли не.Да го надупи там Кличко та да му е за урок. Да слуша чича си.
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това вече започва да прилича на долнопробна холивудска продукция. Ако имахме кандидат за Нобелов лауреат нямаше да се вдига толкова шум, зрелища му дай само на оскотелият българин, ужас...
72
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрат Пулев в края на мача ще вземе два милиона долара ..... А тука се карате за нищо , Е, не сте ли *** нация българска, *** ,,.. И Кличко и Пулев се бият за ПАРИ ,, Много голями *** са това българите
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бля, бля, много взе да говори и наистина започна да се излага!
70
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Кличко няма сърце"????Това да не е новата песен на Андеа??Тоя стана за смях..........:))
69
1
 
9
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
До Анонимен854 1 ОтговориАнонимен"KOBRATA E POREDNIQ SMESHNIK"Ей го бе, поредният "SMESHNIK" дето пише на маймуница!

Спонсорирани публикации