Кличко няма сърце и се държи като момиче!

Победата е постижима, вярва Кобрата
Обновена: 14 ное 2014 14:08 | 14 ное 2014 09:36,
139
Кличко няма сърце и се държи като момиче!
Снимка: архив Булфото

Кубрат Пулев нанесе тежък удар по мъжествеността на Владимир Кличко в навечерието на мача между двамата за шампионските пояси в тежка категория.

Още по темата
13 ное 2014 14:33
51
По думите на Кобрата украинецът е добър боксьор, но има характер на момиче, съобщава БТА.

"Кличко е добър боксьор - висок, силен, бърз е с краката. Има всичко, което е нужно, за да бъде световен шампион, но няма сърце. Той е като момиче, има характер на момиче", каза Пулев в интервю за телевизия RTL.

"Победата е напълно постижима. Имам всички качества, за да я постигна, просто трябва да го направя. Знам, че съм по-добрият боксьор. Имам достатъчно енергия и ако трябва ще издържа 20 рунда", каза още Кубрат Пулев.

Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15 ноември в Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в тежка категория - на Световната боксова асоциация /СБА/, на Международната боксова федерация /ИБФ/ и на Световната боксова организация /СБО/.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
12
 
! Отговори
РМ преди 9 години
Хайде Кубрат! Утре да биеш! Ти си нашият герой - нацията има нужда от герой,който да повдигне духа на всички ни. Стискам палци и още от сега се вълнувам.
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСОРОСОИД ,КАТО СИ ЗА ПОБЕДА НА КЛИЧКО(ШАМПИОНА) ЯЖ НА КОБРАТА ТОГАВА МИКРОФОНА
46
6
 
4
 
! Отговори
Баба преди 9 години
До 55, който иска да сравним Роки Марсияно със Владимир Кличко...Роки Марсияно е бил 1.80, 85кг. Кличко е 1,98, 110кг. Ако излезнат двамата на един ринг, Роки, при все цялото си сърце и мъжественост, физически не би могъл да се опре на Кличко. Като човек с добри познания в историята на бокса ти казвам, че говориш глупости. Кличко си има 52 нокаута, в идеална физическа форма е, и макар и да не е зрелище, си има всички качества на шампион, включително и акъл.
45
0
 
11
 
! Отговори
до 56 преди 9 години
Хубаво го надъхваш, но първо трябва да пита спонсорите как ще завърши срещата. В професионалния бокс всичко е постановка и залози на гърба на баламурниците. Е, дано да победи нашенеца, все пак.
44
3
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
До АнонименА как разбра, че са ***? Или ти си просто платен б***стун и няма какво друго да кажеш? Аз ще го кажа - това са нихилисти! Огромен проблем на България е , че хората не си вярват и мислят , че Българите сме "никои" и нищо не зависи от нас. Напротив - ЗАВИСИ! Зависи да тренираме и да направим опит да отнемем коланите на някоя жена, зависи да си пазим улиците и площадките за децата чисти, да възпитаваме последните, че трябва да се гордеят с рода си - определено има защо!
43
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм за победа на Кличко, той е шампиона.
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВИЖДАМ ,ЧЕ *** ТУК ПОД ТЕМАТА СА ЗАЕЛИ СТРАНА НА УКРАЙНЕЦА,ТОВА ПОКАЗВА КАКВИ ЖАЛКИ ДУШИЦИ СА И КОЛКО ДОЛНИ И МРЪСНИ АНТИ БЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИЦИ СА ВСИЧКИ ***...КУБРАТЕ ,КОБРА СМАЧКАЙ ТОЯ УКРАЙНСКИ *** ,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
41
15
 
6
 
! Отговори
mathur преди 9 години
ООО тоя фолк циркаджия как си е повярвал....Бъди по-скромен и вместо да плямпаш много действай.
40
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра,ти си българин,значи си от древен велик и корав род,затова Кобра си длъжен да смачкаш това еврейско украйнско соросоидче кличко .Давай Кобра ,целия български народ е с тебе,размажи соросоидната украйнка
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир Кличко и Мейуедър са най не уважаваните хора в бокса! Бокса се превърна в *** спорт на чийто фръх седят двама абсолютни смешници и позйори! Преди 30 години тези хора нямаше да могат да са в професионалния бокс ! Гарантирам! А за по предни години даже и в аматьорския! Само сравнете Владимир Кличко с Роки Марсяно!?!?!? Половин рунд няма да издържи кличко ! Полвин! Няма вече истенски сърцати мъже , само *** !
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не гледам футбол, мразя го. От дете съм закърмен с бокса ...в момента съм на 35 години ...това е единствения спорт който гледам постояно и ме интересува... Та да ви кажа на всички знаещи! Кубрат може да не е най - добрия но е много по - голям мъж от Кличко ...Никой, абсолютно никой истенски фен на бокса и световни имена в бокса да не изброявам не уважават Владимир! Витали , да, но Владимир НЕ! Няма никаде по света да срещнете истенски фен на бокса или световно име в бокса който да уважава този!
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно е, че кличко е жена. Въпроса е Кубрат да я нокаутира тая жена!
36
8
 
8
 
! Отговори
1 преди 9 години
Кличко е най-голямата жена. Една п*тка без чест и достойнство. Излез и защитавай титлите си като шампион, не като жена да правиш всевъзможни саботажи и ако иска Кобрата да играе с вързани ръце долна жена.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sofeto 42 Това че е един от най-старите квартали не значи че не е пълен със *** като теб дошли от Навийуй разградско.Няма как да знаеш че там веч няма един софиянец освен такива като теб от "новите".
34
7
 
4
 
! Отговори
1 преди 9 години
Всичко което не е на морето е провинция
33
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
*** недорасъл като не разбираш от спорт не давай мнение. Бокса е един от най-дисциплинираните спортове.
32
1
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
До АнонименДо софето"Селски, гордостта с която казваш Банишора показва че си тежък провинциалист!От кое село карате бурканите с лютеница?"Ееее..... Бонго-анонимен, само ако знаеше че това един от най старите квартали на столицата. И вземи напиши нещо по темата, иначе мязаш на комплексирано-***!
31
1
 
7
 
! Отговори
istinata преди 9 години
nauchil dva chujdi ezika i cheta komentari po razlichni temi vi kazvam che niama takuva tupchovci kato nas bg.kvo obshto ima pulev sus zaplata ti ili jena mu?ilipuk parite mu.tova e prosto edin mach,spektakul gledame,kefim se i da padne goliama rabota.osven tova niama vishi narodi.nie ne sme po razlichni ot arabite kakto i americancite na sa po razlichni ot nas-fiziologicheski vseki ima surze,glava,ruce i dvanadesetoprusnik
30
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sofetoСелски, гордостта с която казваш Банишора показва че си тежък провинциалист!От кое село карате бурканите с лютеница?
29
8
 
7
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Абе, аз така днес като четох, май нашия повече си ляля на вятъра последните дни. В блиц има превод на някакво интервю с Кличко от някаква немска телевизия, което всеки може да прочете - там човека се отнася с някакво, макар и минимално уважение към Пулев, а Пулев от своя страна обижда и недоволства. Ми, като не ти изнася, човек, куфарите и обратно. Тука все някой ще ти намери препитание като събирач на дългове или гард пред дискотека.

Спонсорирани публикации