Жириновски предрича Трета световна война

Виновна според него ще е Украйна
Обновена: 18 ное 2014 14:08 | 18 ное 2014 09:44, Елка Василева
133
Жириновски предрича Трета световна война
Владимир Жириновски. Снимка: архив, Reuters

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски смята, че Трета световна война е възможна.

Според него Украйна ще бъде виновна за конфликта в планетарен мащаб, цитира думите на политика сайтът на неговата партия.

Още по темата

Според Жириновски в момента Украйна постъпва, както Сърбия през 1914 година. „Нейните действия срещу Австро-Унгария доведоха до Първата световна война, а днес всичко се повтаря. Със своите действия Украйна води Европа към Трета световна война. За съжаление, това ще се случи. И тя е подпалвачът на тази Трета световна война“, заявява ексцентричният руски политик.

Според него съседните на Украйна държави ще се възползват от ситуацията и ще заграбят части от страната. Така поляците може да си върнат Лвов, Ровно, Луцк, Ивано-Франковск и Тернопол. „ А унгарците ще си върнат Закарпатието, румънците – Черновици и Буковина“, смята Жириновски.

На 16 ноември президентът на Украйна Петро Порошенко заяви, че страната му е готова за „тотална война“ с Русия. По-рано той посочи, че иска да прекрати конфликта и да предотврати разпалването на „Трето световно безумие“, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виж сега, приятелю, тоя циониски план няма как да се осъществи, понеже САЩ до сега са гледали да нападат само държави, въоръжени с прашки най-много. А тук става на въпрос за Земята на арийците-древна и велика Персия. Доказано е, че пиндоса(ПИНДОС е нарицателно за гражданите на САЩ) е изключително страхлив войник-пиндосляка от друга страна е и с много лабилна психика-непрекъснато идват новини от Ирак и Афганистан, и то според "нецензурираните" военни сводки, за това как някой реднек(от ан
68
3
 
2
 
! Отговори
V преди 9 години
Заговор, масони, никой не иска България да успява и да покаже на света, че е огромна.
67
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До РумбоНивата на Урбанизация на САЩ и Русия са сходни. Това, че има повече градове на по голяма площ се компенсира от факта, че Русия е по-уязвима на ядрена атака поради това, че е обградена от бази и подводници. Всички стратегически обекти и големи градове в Русия се намират на <10 минути време на полет на американските ракети, докато съшите в САЩ са най-малко на 40.
66
3
 
0
 
! Отговори
рептило-ционистка преди 9 години
лол
65
1
 
0
 
! Отговори
рептило-ционистка преди 9 години
вай
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фашисти, ционисти, масони, репртили, и всички тамплиери ТРЕПЕРЕТЕ *** идват от средната земя
63
3
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
До АнонименДо 58 Напълно съм съгласен с твърдението,че на 6-тия час Русия ще е загубила 90% от военния си потенциал!С една "малка" подробност-по същото време САЩ и евро-съюзниците ще са загубили 90% от всичко(военни,индустрия и ....население)!Русия ще загуби само около 50% от населението(поради малката гъстота)Колкото до вероятността от 3-та световна-изчислява се на 30%,т.е. може да стане във всеки един момент.И не Украйна е виновна(тя е едно нищо),а САЩ!
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен:)) Перко перков.
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТи си венеца на успеха *** руската пропаганда в България. Теб сорсоидите, масоните, рептилите и САЩ с какво точно те възпрепятстваха от иначе гарантираното от личностни качества благоденствие? С какво те ощетиха какво ти откраднаха? *** вестници във външната тоалетна, москвича или телевизора електрон-м(модернизиран)? 90% от напусналите Бългаия го направиха ВЕДНАГА след падането на социализма и отварянето на границите. Как бягат от САЩ във САЩ?
60
3
 
5
 
! Отговори
до 1 българин преди 9 години
не се опитвай да ни страхуваш, който склони главица на Путин сабля ще го сече и то яко, така че увирайте си главите веднага!
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ и Запада и *** се надяват че в Русия няма луди хора.. Планът на запада за Русия предвижда население 15 милиона всеки 10-ти човек трябва да умре.. Как да не станеш луд като чуеш за такъв план на запада..
58
1
 
2
 
! Отговори
коза ностра преди 9 години
До vargВарги, да си жив и здрав!
57
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сталин много упорито и целенасочено разпалваше Втората Световна. Всичко му даде на Хитлер да си воюва там с буржуата да се свикнат европейците на тоталитарен режим та после да дойде като освободител.До 41ва Хитлер воюва с Англия с руски бензин и стомана. Вермахта яде житото на умиращите от глад Украинци. Руски и германски офицери си пият на една маса. НКВД'исти предават на СС'овци влакове с евреи. Цялата световна преса вижда СССР като страна от Оста
56
12
 
5
 
! Отговори
аман от северноазиа преди 9 години
няма какво да търпим простотиите на Русия, не всички страдат от китайската "толерантност", търпимост и подкрепа на злите сили, не сме длъжни да им търпим 666-ците, манията по безкрайност знака и вечният материален живот, душата е вечна, руснаците са в грешка, а с 6-ците си пътуват само в ада, няма да плашат цял свят с ядрените си оръжия и да ни пробутват глупостите си, ПОМИЯ ГАДНА
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименКакто и 90% от населението на Земята.Май всички позабравиха, че между САЩ и Русия истинска война просто не може да има. Ако има ще трае няколко часа и ще свърши без победители.
54
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм съгласен да дойде Руско-Китайската армия да избие *** от тях по-голям душманин няма , и османската империя не била такъв душманин.. За 20 години *** и САЩ прогониха и убиха 2 милиона българи
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради кризата в която е изпаднала върхушката в кремъл,само войната е нейното спасение.
52
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВСИЧКАТА ТАЗИ ПАТАРДИЯ ОКОЛО РУСИЯ Е ВОЙНАТА ЗА ДОЛАРА,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАБЛИЖАВА 2015 КОГАТО ВЛИЗА В СИЛА ЕВРАЗИЙСКЯТ СЪЮЗ И БАНКАТА НА БРИКС ,В КОЯТО ЩЕ СЕ ТЪРГУВА САМО С НАЦИОНАЛНИТЕ ВАЛУТИ НА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ НА БРИКС И БАНКАТА НА БРИКС ЩЕ Е В ПРОТИВОВЕС НА ДОМИНИРАНИТЕ ОТ САЩ МВФ И( СВЕТОВНА) БАНКА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ *ВЕТЕ УПРАВЛЯВАЩИ САЩ И ЕС ЩЕ ВИЯТ ,ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ РУСИЯ ,ИРАН ,КАЗАХСТАН И ВЕНЕЦУЕЛА ЗАПОЧВАТ ДА СИ ПРОДАВАТ НЕФТА В РАЗЛИЧНА ОТ ДОЛАРА ВАЛУТА,КОЕТО ЩЕ ОЗНАЧАВА КРАЯ НА САЩ
51
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изперкал дъртуфел. Това би било самоубийство за Русия. Само северна Корея би ги подкрепила. Просто трябва да се примирят с 4-то 5-то място и стига с глупавите имперски блянове.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Белият Черен ДомВярваш в масони и фашисти във Вашинктон:)?

Спонсорирани публикации